© Haber Acıpayam 2022

BELEDİYEDE TOPLU İŞ SÖZLEŞMESİ İMZALANDI

Acıpayam Belediyesi ile Hizmet-İş Sendikası arasında 3 yıl süreli toplu iş sözleşmesi imzalandı.

 Acıpayam Belediyesi ile Hizmet-İş Sendikası arasında 3 yıl süreli toplu iş sözleşmesi imzalandı. 

Toplu imza törenine Acıpayam Belediye Başkanı Hulusi Şevkan, Belediye Başkan Yardımcısı Hüseyin Erdem, Mali Hizmetler Müdürü Turgut Duymaz, Belediye Personeli ve Hizmet-İş Sendikası Denizli Şube Başkanı Sezai Söylemez katıldı.

Acıpayam Belediye Başkanı Dr. Hulusi Şevkan; "Belediyemizin gelir ve giderlerini dikkate alarak elimizden geleni yaparak, sosyal yardımlar ve ücretlerde %10'un üzerinde artış yapıldı. Toplu iş sözleşmesinin işçi kardeşlerime hayırlı olmasını diliyorum" dedi. 

Hizmet-İş Sendikası Denizli Şube Başkanı Sezai Söylemez: "Toplu iş sözleşmemizin işçilerimize hayırlı olmasını temenni ederiz. Belediye Başkanımıza yardımlarından ve özverisinden dolayı sendika adına teşekkürlerimi sunuyorum" dedi. 

İlginizi Çekebilir

Denizli’de günler önce düşen yıldırım orman yangınına neden oldu

Denizli’nin Acıpayam ilçesinde sarp arazide devam eden orman yangınına havadan müdahale ediliyor. İlk belirlemelere göre yangının, hafta sonu üzerine yıldırım düşen bir ağacın patlaması sonucu başladığı tespit edildi.

Denizli’nin 2025 Temmuz ayı asayiş verileri açıklandı

Denizli Valisi Ömer Faruk Coşkun tarafından açıklanan 2025 Temmuz ayı asayiş verilerine göre kentte bir önceki yılın aynı ayına göre malvarlığına karşı işlenen suç oranlarında yüzde 17,5 azalma yaşandığı görüldü. Kentteki trafik denetimlerinde ise 161 bin 810 araç denetiminin yapıldığı, farklı ihlallerden 736 sürücü belgesine el konulduğu belirtildi.

Serinlemek için gölete giren koca öldü, eşi son anda kurtarıldı

Denizli'nin Buldan ilçesinde eşi ile serinlemek için gölete giren adamın kaybolması üzerine yapılan arama çalışmaları sonucunda cansız bedeni ulaşıldı. Onu yardım etmek isteyen eşi ise balıkçılar tarafından kurtarıldı.

Alevlerin arasında karnını doyuran ormancılardan duygulandıran dua

Orman yangınını söndürme çalışmalarına destek için Bursa'ya giden ve alevlerin arasında karınlarını doyuran Denizli Orman Bölge Müdürlüğü ekiplerinin, her akşam yemeğinden sonra yaptıkları dua duygusal anlar yaşattı.

Motosikletle takip ettikleri şahsa kurşun yağdırdılar... Silahlı saldırı anı kamerada

Denizli'de arızalı aracını almak için tamirhaneye gelen şahsı, motosikletle takip ederek kurşun yağdıran saldırganlar İzmir'de yakalandı. Tetikçi oldukları iddia edilen iki şüpheli ve onlara yardım eden sürücü tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Denizli Şehir Hastanesi ve Acil Durum Hastanesi çevreci ve güvenilir enerjiyle buluşacak

Denizli Şehir Hastanesi ve Acil Durum Hastanesinin ısınma ve enerji ihtiyaçlarını karşılayacak doğalgaz sözleşmesi imzalandı.

TÜM HABERLER