© Haber Acıpayam 2022

BELEDİYE'DEN HİZMET ATAĞI

Büyük şehir Yasası ile mahalle sayısı 5'ten 56’ ya çıkan Acıpayam Belediyesinde, ekipler mahallelerde çalışmalara başladı.

 Büyük şehir Yasası ile mahalle sayısı 5'ten 56’ ya çıkan Acıpayam Belediyesinde, ekipler mahallelerde çalışmalara başladı.

Acıpayam bünyesine yeni katılan Alaattin, Boğazdere, Darıveren, Dodurga, Kumafşarı , Kuzören, Karahöyükafşarı, Karahöyük, Kuyucak, Yeniköy ve Oğuz mahallelerinde çalışmaların devam ettiği kaydedildi.

Alaattin mahallesinde yol yapım ve Alaattin Orta okulunun bahçe düzenlemesi, Boğazdere mahallesinde yol ve park düzenlemesi, Darıveren mahallesinde park çevre düzenlemesi, Dodurga mahallesinde vatandaşların yoğun olarak kullandığı "mıza" yolunun düzenlenmesi, Kumafşarı mahallesinde düğün salonu ve bahçe düzenlemesi, Kuzuören mahallesinde eski habere evlerin yıkım çalışmaları, Oğuz mahallesinde yol çalışmaları, Kuyucak mahallesinde  eski camiinin yıkım çalışması ve Yeniköy mahallesinde park alanının çevre düzenleme çalışmaları, Karahöyükafşarı mahallesinde ova yollarının düzenleme çalışmaları, Karahöyük mahallesinde lavabo ve tuvaletlerin bakım ve onarımı çalışmaları gerçekleştirildi.


Makyaj Belediyeciliği Yapmayacağız
Köy ve kasabadan mahalleye dönüşen yerleşim birimlerinin sorunlarını iyi bildiklerini belirten Acıpayam Belediye Başkanı Dr. Hulusi ŞEVKAN, “Köylerimizin tüm altyapı ve sosyal alan noksanlıklarını biliyoruz. Büyükşehir Belediyesi ile koordineli bir şekilde kısa sürede tüm köylerimizin sorunlarını çözeceğiz. Köylerimiz her haliyle yaşanabilir yerler haline gelecek. Şunu özellikle belirteyim; altyapıyı tamamlamadan yolun üstüne bir şey yapmayacağız. Bizim Belediyeciliğimiz makyaj belediyeciliği olmayacak. Hizmetler kalıcı ve çözüm odaklı olacak." dedi. 

İlginizi Çekebilir

DTO üyeleri Çin pazarıyla yeni ticaret köprüleri kurdu

Denizli Ticaret Odası (DTO) üyesi iş insanlarından oluşan 53 kişilik bir heyet, 31 Ekim-4 Kasım 2025 tarihleri arasında Çin'in Guangzhou şehrinde gerçekleştirilen ve Türkiye’nin Çin ile ticaretini belirleyen Canton 2025 Sonbahar Çin İthalat ve İhracat Fuarı'na katıldı.

Tali yoldan ana yola bağlanmak isteyen otomobil ile kamyonet çarpıştı; 1 ölü

Denizli'de tali yoldan ana yola bağlanmak isteyen otomobil kamyonet ile çarpıştı. Çarpma sonucu hurdaya dönen araçta, otomobil sürücüsü hayatını kaybetti.

Eşi ve kızını yaralayıp rehin alan adam 6 saat sonra kaçmaya çalışırken yakalandı

Denizli’de cezaevinden yeni çıkan bir şahıs eşi ve çocuklarını rehin aldı. Eşi ve bir kızını yaralayıp rehin alan şüpheli, polislerin yoğun uğraşları sonucu yaralı aile üyelerini bıraktı. Bir kızını rehin almayı sürdüren zanlı, 6 saatin sonunda ablasıyla birlikte çocuğunu polislere teslim edip kendi yine teslim olmadı. Evden kaçmaya çalışırken polis ekipleri tarafından yakalandı.

Aydınlatma direğine çarpan motosikletteki iki arkadaş hayatını kaybetti

Denizli'de aydınlatma direğine çarpan motosiklet sürücüsü ve arkadaşı hayatını kaybetti.

Ağaç budarken yüksekten düşen yaşlı adam hayatını kaybetti

Denizli'de kendisine ait bahçede ağaç budadığı sırada dengesini kaybetmesi sonucu yüksekten düşen yaşlı adam hayatını kaybetti

Denizli’de uygulama üzerinden taşımacılık yapanlara 417 bin 396 TL ceza kesildi

Denizli Şoförler Odası Başkanı Köksal Semerci, vatandaşlar ve sürücülere uyarılarda bulunarak yasadışı taşımaya dikkat etmeleri gerektiğine dikkat çekti. Köksal "taşımacılık uygulamaları ne güvenli ne de yasaldır" dedi.

TÜM HABERLER