BEYİN ÖLÜMÜ GERÇEKLEŞEN KADINDA DARP İZİNE RASTLANDI
ACIPAYAMDenizli’de beyin ölümü gerçekleşen ve organları ailesi tarafından bağışlanan 20 yaşındaki Perihan Sevim'in otopsisinde, başı ve kolunda darp izine rastlandığı öğrenildi.
Denizli’nin Pamukkale ilçesinde yaşayan Perihan Sevim, geçtiğimiz gün evinde baygın halde bulundu. Yakınları tarafından hastaneye kaldırılan 20 yaşındaki Perihan Sevim, burada yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Bunun ardından Sevim’in ailesi beyin ölümü gerçekleşen kızlarının organlarını bağışladı. Denizli Devlet Hastanesi’nde gerçekleştirilen operasyonla Perihan Sevim'in böbrekleri Ege Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesine, karaciğeri ise Akdeniz Üniversitesi Hastanesi’ne gönderildi. Olayın ardından Perihan Sevim’in cesedine otopsi yapıldı. Perihan Sevim’in otopsisinde başında ve kolunda darp izine rastlanırken, polis olayla ilgili olarak soruşturmayı başlattı. Polis eşinin organları bağışlanırken hastanede olmayan Perihan Sevim’in eşi H.S.’nin ifadesini alacak.
İlginizi Çekebilir
Alevlerin arasında karnını doyuran ormancılardan duygulandıran dua
Orman yangınını söndürme çalışmalarına destek için Bursa'ya giden ve alevlerin arasında karınlarını doyuran Denizli Orman Bölge Müdürlüğü ekiplerinin, her akşam yemeğinden sonra yaptıkları dua duygusal anlar yaşattı.
Motosikletle takip ettikleri şahsa kurşun yağdırdılar... Silahlı saldırı anı kamerada
Denizli'de arızalı aracını almak için tamirhaneye gelen şahsı, motosikletle takip ederek kurşun yağdıran saldırganlar İzmir'de yakalandı. Tetikçi oldukları iddia edilen iki şüpheli ve onlara yardım eden sürücü tutuklanarak cezaevine gönderildi.
Denizli Şehir Hastanesi ve Acil Durum Hastanesi çevreci ve güvenilir enerjiyle buluşacak
Denizli Şehir Hastanesi ve Acil Durum Hastanesinin ısınma ve enerji ihtiyaçlarını karşılayacak doğalgaz sözleşmesi imzalandı.
Polis, uyuyan eşini ve 2 çocuğunu öldürdükten sonra intihar etti
Şırnak’tan eşinin ve çocuklarının kaldığı Denizli’deki kayınvalidesinin evine izne gelen çevik kuvvet polisi dehşet saçtı. Uyuyan eşini ve 2 çocuğunu beylik tabancasıyla ateş ederek öldüren polis memuru aynı silahla intihar etti.
Korkutmak isterken arkadaşının ölümüne neden olmuş
Denizli’de 16 yaşındaki iş arkadaşını bıçaklayarak öldüren 17 yaşındaki genç, tutuklanarak cezaevine gönderildi. Arkadaşını korkutmak için bıçağı salladığını savunan genç, pişman olduğunu belirtti.
Ailesiyle birlikte ormanda kesim yapan işçi traktörün altına kaldı
Denizli’nin Serinhisar ilçesinde ailesiyle birlikte ormanda kesim yapan işçi, devrilen traktörün altında kalarak hayatını kaybetti.