© Haber Acıpayam 2022

Bacağından vurulan şahıs kendi otomobili ile hastaneye gitti

Denizli’de yaşanan silahlı kavgada 1 kişi pompalı tüfekle bacağından vurularak yaralandı. Yaralı, olayın ardından aracına binerek hastaneye gitti.

  Denizli’de yaşanan silahlı kavgada 1 kişi pompalı tüfekle bacağından vurularak yaralandı. Yaralı, olayın ardından aracına binerek hastaneye gitti. 
Edinilen bilgilere göre, olay Pamukkale ilçesi Akhan Mahallesi'nde meydana geldi. İddialara göre, alacak verecek meselesi yüzünden mahalledeki bir büfe önünde iki grup arasında tartışma çıktı. Tartışmanın kavgaya dönüşmesi ile devreye silahlar girdi. Olayda pompalı tüfekle ateş edilen Hakan Y., (35) bacağına isabet eden saçmalarla yaralandı. Yaralı şahıs, 09 RB 544 plakalı aracına binerek olay yerinden uzaklaşıp özel bir hastaneye gitti. Hakan Y., kendi imkanları ile geldiği hastanede tedavi altına alındı. Hastane polisinin bilgi vermesi üzerine bölgeye gelen ekipler, camı ve kaportasında çok sayıda saçma izi bulunan otomobilde detaylı inceleme yaptı. Olayla ilgili başlatılan soruşturma kapsamında M.D. ve İ.G. gözaltına alınırken, soruşturmanın çok yönlü olarak devam ettiği bildirildi. 

İlginizi Çekebilir

Büyükşehir Judo Takımı Slovenya’dan derece ile döndü

Denizli Büyükşehir Belediyespor Judo Takımı Slovenya’da 30 ülke 1454 sporcunun katıldığı Uluslararası Apolon Open Cup Turnuvası’ndan 3’ncülükle döndü.

Alerjik hastalıklar en sık burun, sinüs, göz ve akciğerlerde görülüyor

Denizli Özel Tekden Hastanesi Göğüs Hastalıkları Uzmanı Dr. Betül Cengiz Bahtiyar, alerjik hastalıklar en sık burun, sinüsler, göz ve akciğerlerde görüldüğünü belirterek; “Alerjik hastalıklara neden olan alerjenlerden korunma, tedavinin en önemli basamaklarından birisidir” dedi.

Denizlililer, 19 Mayıs coşkusunu Gençlik Konserleri ile yaşayacak

Büyükşehir ile bayram sevinci ikiye katlanacakDenizli Büyükşehir Belediyesi,19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı’na özel kentin 5 ayrı noktasında 5 farklı konser düzenleyecek. Gençlik Konserlerinin 19 Mayıs’ta düzenlenecek finalinde Türk pop müziğinin sevilen ismi Göksel ile bayram sevinci ikiye katlanacak.

ACIPAYAM BELEDİYESİ ‘Daha Temiz Bir Acıpayam ’ için çalışmalarını sürdürüyor.

Daha temiz ve yaşanılabilir bir kent için kolları sıvayan T.C. Acıpayam Belediye Başkanı Ecz. Levent Yıldırım, temizlik ve hizmet seferberliği başlattı.

Büyükşehir Belediyespor başarılara doymuyor

Denizli Büyükşehir Belediyespor, hafta sonu gerçekleştirilen yüzme, atletizm ve kuraş branşlarında düzenlenen müsabakalarda birçok derece ve şampiyonluk kazanarak bir kez daha Denizli’yi başarıyla temsil etti.

BAŞKAN YILDIRIM HALKI DİNLİYOR

T.C. Acıpayam Belediye Başkanı Ecz. Levent Yıldırım ,her mahalleyi ve sokağı tek tek gezmeye devam ediyor.

TÜM HABERLER