© Haber Acıpayam 2022

Bakan Zeybekci telsizden anonsla polislerin bayramını kutladı

Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci, memleketi Denizli'de Büyükşehir Belediyesi'nin kurduğu çadırdaki bayramlaşmaya katıldıktan sonra telsizden görev yapan polislerle bayramlaştı.

  Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci, memleketi Denizli'de Büyükşehir Belediyesi'nin kurduğu çadırdaki bayramlaşmaya katıldıktan sonra telsizden görev yapan polislerle bayramlaştı. 
Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci, 15 Temmuz Delikliçınar Şehitler Meydanında kurulan çadırda vatandaşlarla bayramlaşmanın ardından polis aracından telsizle anons geçerek, tüm polislerin bayramını kutladı.
Denizli Büyükşehir Belediyesi'nin düzenlediği bayramlaşma programı, 15 Temmuz Delikliçınar Şehitler Meydanı'nda kurulan çadırda gerçekleşti. Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci, Denizli Vali Vekili Rifat Ata, AK Parti Denizli milletvekilleri, Büyükşehir Belediye Başkanı AK Partili Osman Zolan, ilçe belediye başkanları, oda başkanları, siyasi parti temsilcileri ve çok sayıda davetli ile vatandaş etkinliğe katıldı. 15 Temmuz Delikliçınar Şehitler Meydanı'nda bir araya gelen Denizli protokolü ve vatandaşlar tek tek bayramlaştı. Bayramlaşma programında protokol üyeleri, ellerini öpen çocuklara bayram harçlığı verdi.
Bayramlaşmanın ardından Bakan Zeybekci, trafik polisi otosunun yanına giderek, telsizi eline alıp, anonsla polisleri bayramını kutladı.

İlginizi Çekebilir

Tavanı çöken Denizli Devlet Hastanesinin bir katı kullanıma kapatıldı

Sağlam değildir raporuna rağmen yeni Denizli Şehir Hastanesi inşaatının tamamlanmasına kadar faaliyetine devam eden Denizli Devlet Hastanesini B blokun tavanı çöktü. Katta bulunan hastalar tahliye edildi.

Reklam ajansı sahibi kazada yaşamını yitirdi

Denizli’de işletmelere sosyal medya reklam danışmanlığı hizmeti veren genç firma sahibi motosiklet ile yaptığı kazada yaşamını yitirdi.

Erken müdahale Denizli'nin ciğerlerini yanmaktan kurtardı

Denizli'nin Honaz ilçesinde çıkan orman yangında, 1,5 hektar alan zarar gördü. Orman ekiplerinin çok kısa sürede yaptığı kara ve hava müdahalesi sonucu 165 hektar saha yanmaktan kurtarıldı.

Oğul tutuklandı, annesi yoğun bakımda yaşam mücadelesi veriyor

Denizli'nin Pamukkale ilçesinde yatalak annesini darp ederek komalık eden şizofreni hastası oğlu, tutuklanarak cezaevine gönderildi. Beyin kanaması devam annenin, hayati tehlikesinin devam ettiği öğrenildi.

Zamanında müdahale edilmeyen menisküs yırtıkları kalıcı hasara yol açabiliyor

Menisküs yırtıklarında erken teşhis ve tedavinin önemine dikkat çeken Denizli Özel Egekent Hastanesi Ortopedi ve Travmatoloji Uzmanı Op. Dr. Özdemir Öztekin, "Erken tanı, dizdeki kalıcı hasarların ve kireçlenmenin önlenmesinde kritik rol oynar" dedi.

Saman yüklü kamyonun tehlikeli yolculuğu kamerada

Denizli’nin Acıpayam ilçesinde saman yüklü kamyonun tehlikeli ilerleyişi kameralara yansıdı.

TÜM HABERLER