© Haber Acıpayam 2022

Başkan Osman Zolan, deprem bölgesinde

Başkan Osman Zolan, deprem bölgesinde Acıpayam'da meydana gelen depremin ardından Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, ilçeye giderek incelemelerde bulundu. Vatandaşlara geçmiş olsun temennisinde bulunan Başkan Osman Zolan, can kaybının olmamasının sevindirici olduğunu belirterek, yaraların bir an önce sarılacağını söyledi.

 Başkan Osman Zolan, deprem bölgesinde 
Acıpayam'da meydana gelen depremin ardından Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, ilçeye giderek incelemelerde bulundu. Vatandaşlara geçmiş olsun temennisinde bulunan Başkan Osman Zolan, can kaybının olmamasının sevindirici olduğunu belirterek, yaraların bir an önce sarılacağını söyledi. 
Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, Acıpayam'da meydana gelen depremin ardından ilçeye gitti. Acıpayam'da ilk olarak tedbir amaçlı tahliye edilen Acıpayam Devlet Hastanesi'ne giden Başkan Osman Zolan, burada vatandaşlara geçmiş olsun temennisinde bulundu. Deprem bölgesinde incelemelerde bulunan Başkan Osman Zolan, basın mensuplarının sorularını yanıtladı. Denizli Valiliği, Denizli Büyükşehir Belediyesi ve Acıpayam Belediyesi ile birlikte İtfaiye, Kızılay, AFAD başta olmak üzere ihtiyaç duyulan tüm kurumların deprem bölgesinde olduğunu belirten Başkan Osman Zolan, "Kriz masası oluşturuldu. Vatandaşlarımızın ihtiyaçlarını giderme noktasında çalışmalara başlandı. Öncelikle vatandaşlarımıza geçmiş olsun diyorum. Ufak tefek ayak burkulması gibi panik halinde yaşanan olumsuzluklar var ama ciddi bir yaralanma ve can kaybının olmaması bizi mutlu ediyor. Yıkılan, kullanılmayan kerpiç binalar var. İlçemizde ciddi boyutta bir hasar görünmüyor" dedi.
"Vatandaşlarımızın yanındayız"
Çatlak veya hasarlı binalarda tespit çalışmalarının yapılacağını kaydeden Başkan Osman Zolan, "Deprem şiddetli hissedildi. Çok şükür can kaybı yok, tüm kurumlar burada görevimizin başındayız. Tüm birimlerimizi buraya sevk ediyoruz. Vatandaşlarımızın tüm ihtiyaçlarını taleplerini karşılayacağız" dedi. Deprem sırasında Kale ilçesinde bir programda olduğunu, akabinde programı yarıda keserek Acıpayam'a geldiğini anlatan Başkan Zolan, şunları kaydetti: "Deprem hayatın gerçeği. Çok şükür binalarımız sağlam. Yıkılan kerpiç binalar, insanlarımızın oturmadığı binalar var. Tedbir olarak tahliye edilen hastalarımızda hastaneye alınmaya başlandı. Hastanemizde herhangi bir hasar olumsuzluk yok. Tüm ekiplerimizi seferber ettik, bu sıkıntıları da birlikte aşacağız. Biz buradayız vatandaşlarımızın yanlarındayız. Tekrar büyük geçmiş olsun."

İlginizi Çekebilir

Trafikte akrobatik hareketler yapan motosikletliye 86 bin lira ceza kesildi

Denizli’de akrobatik hareketler yaparak trafiğe tehlikeye atan ehliyetsiz motosiklet sürücüsüne, emniyet ekipleri tarafından 86 Bin TL’lik cezai işlem uygulandı.

Yağışlı hava ve sürat, kazayı beraberinde getirdi: 1’i ağır 8 yaralı

Denizli’de yağışlı hava ve sürat nedeniyle meydana gelen kazada 3 araç birbirine girdi. 2 aracın kullanılamaz hale geldiği kazada 1’i ağır 8 kişi yaralandı.

Otomobilin traktöre çarptığı kazada ağır yaralanan kadın kurtarılmadı

Denizli’nin Serinhisar ilçesinde seyir halindeki otomobilin, pulluk bağlı traktöre arkadan çarpması sonucu meydana gelen trafik kazasında ağır yaralanan kadın kurtarılmadı.

Kendisini silahla vuran şüpheliyi kovalayıp yere yıktı

Denizli'de bir araç kiralama firmasında alacak verecek meselesi yüzünden çıkan tartışma sonucu emekli polis, iş yeri sahibini silahla ateş ederek 2 yerinden yaraladı. Peş peşe tetiğe basan emekli polis olay yerinden kaçmaya çalışırken, yaralı iş yeri sahibi peşinden koşarak eline aldığı döner bıçağının sapını sırtına vurup yere düşürdüğü ve saldırganın yerde yatan yaralıya tekme attığı anlar saniye saniye görüntülere yansıdı.

Kayıp helikopter pilotu başına poşet geçirilmiş halde ölü bulundu

Denizli'de kötü koku ihbarı yapılan araçta, günlerdir kendisinden haber alınamayan kayıp helikopter pilotunun cansız bedeni bulundu. Eski eşine, yangın sezonunda görev yapacağı Denizli'den eşyaları almak için Isparta'ya döneceğini söyleyen pilot, başına poşet geçirilmiş halde ölü bulundu.

Denizli-Aydın Otoyolunda alev alan otomobil metal yığınına döndü

Denizli-Aydın Otoyolunda seyir halinde olan otomobil, bir anda alev topuna döndü. Patlamaların yaşandığı ve sızan yakıt nedeniyle çevreye yayılan yangında, araç metal yığınına döndü.

TÜM HABERLER