© Haber Acıpayam 2022

Başkan Osman Zolan pazaryerlerinde vatandaşlarla sohbet etti

Başkan Osman Zolan pazaryerlerinde vatandaşlarla sohbet ettiDenizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, hafta sonu Karaman, Merkezefendi ve Sevindik Kapalı Pazar Yerlerini ziyaret ederek, esnaf ve vatandaşları dinleyip, sohbet etti.

 
Başkan Osman Zolan pazaryerlerinde vatandaşlarla sohbet etti
Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, hafta sonu Karaman, Merkezefendi ve Sevindik Kapalı Pazar Yerlerini ziyaret ederek, esnaf ve vatandaşları dinleyip, sohbet etti.
Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, hafta sonu Karaman, Merkezefendi ve Sevindik Kapalı Pazar Yerlerini ziyaret etti. Vatandaşlarla ve esnafla sohbet edip, onları dinleyen Başkan Osman Zolan’a eşi Berrin Zolan, AK Parti Merkezefendi İlçe Başkanı Ekrem Başer ve beraberindekiler eşlik etti. Pazaryerinde esnaf ve alışverişe gelen vatandaşlarla sohbet eden Başkan Osman Zolan’a özellikle kadınlar ve gençleri yoğun ilgi gösterdi. Pazar esnafına hayırlı işler dileyen Başkan Osman Zolan, kendisine iletilen istekleri de dinleyerek vatandaşlarla keyifli sohbetler gerçekleştirdi. Çocukların da yoğun ilgisiyle karşılaşan Başkan Osman Zolan, bol bol hatıra fotoğrafı çektirdi.
“Her zaman vatandaşlarımızla iç içeyiz”
Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, gece gündüz mesai mefhumu gözetmeden sürekli vatandaşlarla iletişim halinde olduklarını belirterek, pazar yerlerinde alışveriş yapan esnaf ve vatandaşlarla bir araya gelmekten büyük bir mutluluk duyduğunu söyledi. Başkan Osman Zolan, “Biz her zaman vatandaşlarımızla iç içeyiz. Sürekli sahada, onların dertleriyle dertlenip, Denizlimizin gelişimi için birlikte çabalıyoruz. Gerek halk günü buluşmalarımız, gerekse günlük programlarımız dahilinde Denizlililerin hizmetinde çalışmaya devam ediyoruz” diye konuştu. 
"Zolan demek Denizli Demek"
Başkan Osman Zolan ile Karaman Kapalı Pazaryerinde karşılaşan yaşlı bir kadının, "Sana her zaman dua ediyorum. Allah seni başımızdan eksik etmesin. Denizlimiz hep güzel olsun. Zolan demek Denizli demek" demesi dikkatlerden kaçmadı. Başkan Osman Zolan vatandaşlara dua ve temennilerinden dolayı teşekkür etti. Esnaftan pazar alışverişi de yapan Başkan Osman Zolan vatandaşlara meyve ikramında da bulundu. 

İlginizi Çekebilir

Bahar aylarında yaşanılan soğuklardan etkilenen meyveler etiketlere yansıdı

Denizli’de geçtiğimiz günlerde bahar aylarında soğuklardan etkilenen meyve ağaçlarındaki verimin düşmesi ile fiyatlar yüksek seyrediyor. Pazara giden vatandaşlar, karşılaştıkları fiyatlar karşısında şikayet etti.

Denizli Devlet Hastanesinin yerine yeni hastane yapılacak

Sağlık Bakanı Prof. Dr. Kemal Memişoğlu, Denizli Devlet Hastanesinin yerine yeni bir hastane yapılacağının müjdesini verdi.

Marmaris açıklarındaki deprem Denizli'de hissedildi

Muğla’nın Marmaris ilçesi açıklarında meydana gelen 5.8 şiddetindeki deprem, Denizli ve ilçelerinde de kısa süreli paniğe neden oldu.

Cumhuriyetin ilk eğitim yuvalarından birisinin kül olması üzüntüye neden oldu

Denizli'de Cumhuriyet döneminin ilk eğitim kurumlarından biri olan ve bir zamanlar yatılı okul olarak çocuk sesleriyle şenlenen tarihi Ortaköy İlkokulu, önceki gün çıkan yangın sonucu kül oldu. Yangından 1 yıl öncesine ait ortaya çıkan görüntüler, ihmaller zincirini bir daha gözler önüne serdi.

Denizli için kuvvetli yağış uyarısı

Denizli, Afyonkarahisar ve Uşak çevrelerinde yarın beklenen yerel kuvvetli yağışların neden olabileceği olumsuzluklara karşı Meteoroloji Müdürlüğü, ani sel, su baskını, yıldırım ve yerel dolu yağışına karşı uyardı.

Acıpayam Halk Eğitim Merkezi kursiyerlerinin el emeği ürünleri görücüye çıktı

Acıpayam Halk Eğitimi Merkezi Müdürlüğü tarafından 2024-2025 eğitim öğretim yılı Hayat Boyu Öğrenme Haftası Etkinlikleri kapsamında kursiyerlerin yıl boyunca el emekleri ve göz nuru ile hazırladıkları ürünlerinin yer aldığı yıl sonu sergisinin açılışı yapıldı.

TÜM HABERLER