© Haber Acıpayam 2022

Başkan Osman Zolan'a övgü

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu ve Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci, Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan'ı ziyaret ederek, Büyükşehir Belediyesinin Türkiye'ye örnek olan çalışmalarını kutladı. Denizli Büyükşehir Belediyesinin kayyum atanan Batman'a yaptığı parkın terör örgütünün bütün zihniyetini alt üst eden hizmetlerden olduğunu vurgulayan Bakan Soylu, Evde Bakım ve Sağlık Hizmeti'nden de övgüyle bahsetti.

 İçişleri Bakanı Süleyman Soylu ve Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci, Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan'ı ziyaret ederek, Büyükşehir Belediyesinin Türkiye'ye örnek olan çalışmalarını kutladı. Denizli Büyükşehir Belediyesinin kayyum atanan Batman'a yaptığı parkın terör örgütünün bütün zihniyetini alt üst eden hizmetlerden olduğunu vurgulayan Bakan Soylu, Evde Bakım ve Sağlık Hizmeti'nden de övgüyle bahsetti. 
Bir dizi ziyaret ve program için Denizli'ye gelen İçişleri Bakanı Süleyman Soylu ve Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci, Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan'ı ziyaret etti. Ziyarete, İçişleri Bakanı Soylu ve Ekonomi Bakanı Zeybekci'nin yanı sıra Denizli Valisi Hasan Karahan, Önceki Dönem Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Sema Ramazanoğlu, Denizli Milletvekili Şahin Tin ve Cahit Özkan ile beraberindekiler eşlik etti. Başkan Osman Zolan, ziyaretten dolayı duyduğu memnuniyeti belirterek Denizli'de sürdürdükleri çalışmaları anlattı. Denizli'de çok başarılı çalışmalara imza atan önceki dönem Belediye Başkanı, Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci'den bayrağı devraldıklarını anlatan Başkan Zolan, "Büyükşehir ile birlikte büyük işlerin altına girdik. 3 yılda 3420 kilometre içme suyu, kanalizasyon, yağmur suyu hattı döşedik" dedi.

"Yapılamaz denilen birçok işi yaptık"

Denizli'nin çok daha iyi olacağını belirterek, yol ve kavşak çalışmalarını anlatan Başkan Zolan, merkez ve ilçelere kapalı yüzme havuzu yaptıklarını, kırsal bölgelere 4 milyon metrekare kilit parke taşı döşediklerini ifade ederek, "Yapılamaz denilen birçok işi yaptık. Milletimiz bize güvendi. Allah razı olsun. Gece gündüz çalışamaya devam ediyoruz" diye konuştu. Kent genelinde sürdürülen Evde Bakım ve Sağlık Hizmetlerini anlatan Başkan Osman Zolan, "Denizli genelinde kimsesiz yaşlı, yatalak ve engelli vatandaşlarımızın evlerine gidiyor ev ve tüm kişisel temizlik ve bakımlarını yaparak, ihtiyaç varsa doktorlarımızla, hemşirelerimizle sağlık hizmeti veriyoruz. İnsanlarımızın dünyaya geldiklerine pişman olmamalarını istiyoruz" dedi. 

Batman'a Denizli horozlu park
 
Kayyum atanan Batman Belediyesine destek verdiklerini anlatarak, bu kente yaklaşık 5 bin metrekare büyüklüğünde bir park yaptıklarını, Batman Denizli adını verdikleri parka da Denizli'nin simgesi horoz heykeli diktiklerini ifade eden Başkan Osman Zolan, Batman Belediyesi ile çok iyi diyaloglar kurduklarını ve her fırsatta karşılıklı ziyaretler gerçekleştirdiklerine dikkati çekti. 

"Terör örgütünün zihniyetini alt üst eden hizmetler"
 
Bakan Soylu ise, yapılan hizmetler için teşekkür ederek, Batman'daki projeden övgüyle bahsetti. Bakan Soylu, "Bunlar çok güzel hizmetler. Terör örgütünün bütün zihniyetini alt üst eden hizmetler. Bu konuya eğilmek, oraya bir eser bırakmak, bu yardımlaşmayı ve desteği ortaya koyabilmek terörün ortaya koymuş olduğu felsefeyi dibinden çökertiyor" diye konuştu. Millete hizmet etmenin Cenab-ı Allah'ın insanlara verdiği bir nasip olduğunu belirten Soylu, "Gece gündüz bu hizmetin içerisindeyiz. Bu büyük bir şereftir" dedi. 

"Denizli'de belediyecilik bir fırsat ve şans"

Bakan Soylu, şöyle konuştu: "Denizli'de belediyecilik bir fırsat ve şans. Nihat Bey hakikaten güzel bir örnek oldu. Ardından aynı zihniyet devam ediyor. Bu başka şehirlerde kolay kolay yaşanabilir değil. Bahsettiğiniz rakamlar büyük. Bununla birlikte sosyal alanda yapılan hizmetler de fevkalade. Allah razı olsun. Vatandaş kendisine yapılan hizmetin her daim karşılığını vermiştir. Duasıyla, tebessümüyle, takdiriyle vermiştir. Tekrar tebrik ediyorum. Bizim de üzerimize düşen ne varsa yerine getirmek bir şereftir." Konuşmaların ardından Başkan Zolan, ziyaretin anısına Bakan Soylu'ya Yatağan palası hediye etti. 

İlginizi Çekebilir

Tavanı çöken Denizli Devlet Hastanesinin bir katı kullanıma kapatıldı

Sağlam değildir raporuna rağmen yeni Denizli Şehir Hastanesi inşaatının tamamlanmasına kadar faaliyetine devam eden Denizli Devlet Hastanesini B blokun tavanı çöktü. Katta bulunan hastalar tahliye edildi.

Reklam ajansı sahibi kazada yaşamını yitirdi

Denizli’de işletmelere sosyal medya reklam danışmanlığı hizmeti veren genç firma sahibi motosiklet ile yaptığı kazada yaşamını yitirdi.

Erken müdahale Denizli'nin ciğerlerini yanmaktan kurtardı

Denizli'nin Honaz ilçesinde çıkan orman yangında, 1,5 hektar alan zarar gördü. Orman ekiplerinin çok kısa sürede yaptığı kara ve hava müdahalesi sonucu 165 hektar saha yanmaktan kurtarıldı.

Oğul tutuklandı, annesi yoğun bakımda yaşam mücadelesi veriyor

Denizli'nin Pamukkale ilçesinde yatalak annesini darp ederek komalık eden şizofreni hastası oğlu, tutuklanarak cezaevine gönderildi. Beyin kanaması devam annenin, hayati tehlikesinin devam ettiği öğrenildi.

Zamanında müdahale edilmeyen menisküs yırtıkları kalıcı hasara yol açabiliyor

Menisküs yırtıklarında erken teşhis ve tedavinin önemine dikkat çeken Denizli Özel Egekent Hastanesi Ortopedi ve Travmatoloji Uzmanı Op. Dr. Özdemir Öztekin, "Erken tanı, dizdeki kalıcı hasarların ve kireçlenmenin önlenmesinde kritik rol oynar" dedi.

Saman yüklü kamyonun tehlikeli yolculuğu kamerada

Denizli’nin Acıpayam ilçesinde saman yüklü kamyonun tehlikeli ilerleyişi kameralara yansıdı.

TÜM HABERLER