© Haber Acıpayam 2022

Başkan Osman Zolan'dan 1 Mayıs mesajı

Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü dolayısıyla bir mesaj yayımladı. Tüm çalışanların 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü’nü kutlayan Başkan Osman Zolan, "İşçinin ücretini alın teri kurumadan önce ödeyiniz’ diyen bir Nebinin ümmetiyiz " dedi.

 Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü dolayısıyla bir mesaj yayımladı. Tüm çalışanların 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü’nü kutlayan Başkan Osman Zolan,  "İşçinin ücretini alın teri kurumadan önce ödeyiniz’ diyen bir Nebinin ümmetiyiz " dedi.


1Mayıs Emek ve Dayanışma Günü dolayısıyla bir mesaj yayımlayan Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, Türkiye’nin büyüyen ve güçlenen ekonomisinin temel taşının fedakarlıklar içinde çalışan emekçiler olduğunu ifade etti. Alın teri ve emeğin en yüce değerlerden biri olduğunu vurgulayan Başkan Osman Zolan, "Biz, 'İşçinin ücretini alın teri kurumadan önce ödeyiniz' diyen bir Nebinin ümmetiyiz. Bu vesileyle, göreve geldiğimiz ilk günden bu yana ilk ödenecek ücret, öncelikle çalışanlarımızın maaşları olmuştur" dedi. 


Denizli'nin kalkınıp gelişmesi için emek harcayan Büyükşehir Belediyesi çalışanlarının; çalışma şartlarının daha da iyileştirilmesi, iş güvenliği ve sendikal faaliyetlerine destek verdiklerini vurgulayan Başkan Osman Zolan, şunları kaydetti: "OHSAS 18001 İş Sağlığı ve Güvenliği Yönetim Sistemi de dahil olmak üzere Türkiye'de 6 sistem belgesine birden sahip ilk belediye olmanın mutluluğunu yaşadık. Bundan önce olduğu gibi bu şehrin ve ülkenin kalkınmasında büyük emekleri bulunan işçilerimizin her zaman yanında olduk." 


Gerek Denizli Büyükşehir Belediyesi gerekse kamuda görev yapan taşeron işçilerin Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın müjdesi ile birlikte kadro hakkını kazandığını hatırlatan Başkan Osman Zolan, "Büyük Türkiye’nin inşasında başrol oynayan tüm işçi kardeşlerimizin 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü'nü kutluyor, bu anlamlı günün birlik, dayanışma ve kardeşlik ruhu içerisinde geçirmelerini temenni ediyorum” diye konuştu.

İlginizi Çekebilir

Denizli’nin gururu Toprak, 7 yaşında dünya üçüncüsü oldu

Denizli’nin 7 yaşındaki minik yeteneği Toprak Çınar Çon, İstanbul’da yapılan Dünya Dans Sporları (WDSF) Karayip Dansları Dünya Şampiyonasında 3. oldu.

Ünlü markalar uygun fiyatlarla Denizlilerle buluşuyor

Denizli'de haftanın 4 günü açık olan Cinkaya Alışveriş Merkezi dünyaca ünlü markaların üretim fazlası ürünleri vatandaşlarla buluşturuyor. Uygun fiyatları ve geniş ürün yelpazesiyle dikkat çeken alışveriş merkezi her yaştan vatandaşın uğrak noktası haline geliyor.

Denizli'de 5.6 büyüklüğünde deprem senaryosu tatbikatı

Denizli’de gerçekleştirilecek yerel düzey masabaşı ve saha tatbikatında 5.6 büyüklüğündeki deprem senaryosu canlandırıldı. 5 ilçede yıkımın yaşandığı senaryoda, enkaz altında kalan vatandaşlar kurtarıldı.

Yoldan çıkan otomobil ters döndü; 1 yaralı

Denizli'nin Acıpayam ilçesinde seyir halindeyken hakimiyetini kaybetmesi sonucu yoldan çıkarak yan yatan otomobil hurdaya döndü. Araç içinde sıkışan sürücü, itfaiye ekiplerince kurtarılarak en yakın hastaneye sevk edildi.

Denizli'nin yüksek kesimlerinde kar yağışı başladı

Denizli'de günlerdir devam eden sağanak yağışın ardından yüksek kesimlerde kar yağışı başladı.

Denizli Kitap Fuarı ziyaretçi akınına uğruyor

Denizli’de sekizinci kez düzenlenen Denizli Kitap Fuarı, 7 Aralık Pazar günü sona erecek. Kentin en önemli kültürel etkinliklerinden biri haline gelen ve on binlerce ziyaretçiyi ağırlayan fuar, son haftasında da ünlü yazarlar, söyleşiler ve özel etkinliklerle kitapseverleri buluşturacak.

TÜM HABERLER