© Haber Acıpayam 2022

Başkan Zolan: “Güney’e 5 yılda 20 yıllık yatırım yaptık”

Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, ilçe programları kapsamında Güney İlçesi’nde vatandaşlarla bir araya geldi. Başkan Zolan, Güney’in temellerinin sağlam atıldığını ve 5 yılda 20 yıllık yatırım yaptıklarını belirtti.

  Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, ilçe programları kapsamında Güney İlçesi’nde vatandaşlarla bir araya geldi. Başkan Zolan, Güney’in temellerinin sağlam atıldığını ve 5 yılda 20 yıllık yatırım yaptıklarını belirtti. 
Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, ilçe programları kapsamında Güney İlçesi'ni ziyaret ederek, vatandaşlarla bir araya geldi. Güney programına ilk olarak Güney Kaymakamlığı ve Güney Belediyesini ziyaret ederek başlayan Başkan Zolan, daha sonra Güney Merkezde esnaf ve vatandaşlarla buluştu, pazar yerini ziyaret ederek esnafa hayırlı işler diledi. Başkan Zolan, Adıgüzeller, Parmaksızlar, Yenikonak, Aşağıçeşme, Ortaçeşme, Çorbacılar, Kerimler, Çamrak, Haylamaz, Eziler, Koparan, Karagözler ve Aydoğdu mahallelerini de ziyaret ederek vatandaşların dilek ve temennilerini dinledi. 
“Güney’in temelleri sağlam atıldı” 
Büyükşehir ile birlikte Güney’de yıllardır çözülemeyen, bekleyen sorunlarına el atarak çözüme kavuşturduklarını ifade eden Başkan Zolan, Güney Belediyesi ile birlikte uyum içerisinde çalıştıklarını söyledi. Başkan Zolan, "Güney’de altyapı, yağmur suyu, içme suyu, kanalizasyon hatlarını baştan aşağı tamamladık. Üst yapımızda tamamlanmak üzere. Vatandaşımız artık altyapısıyla, üstyapısıyla Güney’de güzel bir şekilde hayatını sürdürecek. Artık bundan sonra 50-100 yıl bir daha alt yapı çalışması görmeyecek. Güney’in temelleri sağlam atıldı. Artık üste ne yaparsak yakışır" dedi. 
“5 yılda, 20 yıllık yatırım” 
5 yıllık süre zarfında çok yoğun hizmetlere imza atıldığını aktaran Başkan Zolan, Güney’e 5 yılda, 20 yılda yapılması gereken hizmetleri verdiklerini ifade ederek, “Güneyimize bağlı mahallelerimizde yolların asfaltlanması, mahalle içlerindeki yollara kilit parke taşının döşenmesi, parkların düzenlenmesi, halı sahaların yapılması gibi birçok hizmetleri tamamladık. İnşallah bu süreçte ve önümüzdeki süreçte yoğun bir çalışmayla projelerimize devam edeceğiz. Vatandaşlarımız destek verdiler. Altyapı noktasında çok yoğun çalışma yapıldı ama zorluğun sonu selamet. Zorluğun sonunda güzellik var" diye konuştu. 

İlginizi Çekebilir

Bahar aylarında yaşanılan soğuklardan etkilenen meyveler etiketlere yansıdı

Denizli’de geçtiğimiz günlerde bahar aylarında soğuklardan etkilenen meyve ağaçlarındaki verimin düşmesi ile fiyatlar yüksek seyrediyor. Pazara giden vatandaşlar, karşılaştıkları fiyatlar karşısında şikayet etti.

Denizli Devlet Hastanesinin yerine yeni hastane yapılacak

Sağlık Bakanı Prof. Dr. Kemal Memişoğlu, Denizli Devlet Hastanesinin yerine yeni bir hastane yapılacağının müjdesini verdi.

Marmaris açıklarındaki deprem Denizli'de hissedildi

Muğla’nın Marmaris ilçesi açıklarında meydana gelen 5.8 şiddetindeki deprem, Denizli ve ilçelerinde de kısa süreli paniğe neden oldu.

Cumhuriyetin ilk eğitim yuvalarından birisinin kül olması üzüntüye neden oldu

Denizli'de Cumhuriyet döneminin ilk eğitim kurumlarından biri olan ve bir zamanlar yatılı okul olarak çocuk sesleriyle şenlenen tarihi Ortaköy İlkokulu, önceki gün çıkan yangın sonucu kül oldu. Yangından 1 yıl öncesine ait ortaya çıkan görüntüler, ihmaller zincirini bir daha gözler önüne serdi.

Denizli için kuvvetli yağış uyarısı

Denizli, Afyonkarahisar ve Uşak çevrelerinde yarın beklenen yerel kuvvetli yağışların neden olabileceği olumsuzluklara karşı Meteoroloji Müdürlüğü, ani sel, su baskını, yıldırım ve yerel dolu yağışına karşı uyardı.

Acıpayam Halk Eğitim Merkezi kursiyerlerinin el emeği ürünleri görücüye çıktı

Acıpayam Halk Eğitimi Merkezi Müdürlüğü tarafından 2024-2025 eğitim öğretim yılı Hayat Boyu Öğrenme Haftası Etkinlikleri kapsamında kursiyerlerin yıl boyunca el emekleri ve göz nuru ile hazırladıkları ürünlerinin yer aldığı yıl sonu sergisinin açılışı yapıldı.

TÜM HABERLER