© Haber Acıpayam 2022

Başkan Zolan özel çocuklarla buluştu

Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, Büyükşehir'in en özel projelerinden biri olan Down Kafe’de down sendromlu çocuklar ile bir araya geldi. Renkli görüntülerin yaşandığı buluşmada çocuklar doyasıya eğlendi.

 Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, Büyükşehir'in en özel projelerinden biri olan Down Kafe’de down sendromlu çocuklar ile bir araya geldi. Renkli görüntülerin yaşandığı buluşmada çocuklar doyasıya eğlendi. 
Başkan Zolan, Kent Konseyi Engelliler Meclisi ve Denizli Down Sendorumu Derneği’nin davetlisi olarak Denizli Büyükşehir Belediyesi Down Kafeterya’da düzenlenen programda down sendromlu çocuklarla buluştu. Programa Başkan Zolan’ın yanı sıra Denizli Büyükşehir Belediyesi Kent Konseyi Başkanı Ali Değirmenci, Engelliler Meclisi Başkanı Sevil Güngör, Denizli Down Sendromu Derneği Başkanı Hayrettin Çakmak, özel çocuklar, aileleri ve davetliler katıldı. Down Kafe’de gerçekleştirilen buluşmada çocuklar gönüllerince eğlenirken, Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan ile bol bol sohbet edip, hatıra fotoğrafı çektirmeyi ihmal etmedi. Başkan Osman Zolan ise çocuklarla tek tek ilgilenerek, onların mutluluğunu ve sevincini paylaştı. 

“Yaklaşık 5 yıl önce böyle bir güzelliği kazandırdık” 
Başkan Zolan, Down Kafe’nin Denizli Büyükşehir Belediyesinin en özel projelerinden biri olduğuna dikkat çekti. Başkan Zolan, “Biz hep beraber bir aileyiz. Denizli Büyükşehir Belediyesi Kent Konseyi Engelliler Meclisi Başkanımız ve yönetim kurulu üyeleri ve sizleri, hep beraber bir aile olarak görüyoruz. Hepimiz kol kola ne yapabiliriz, eksiklerimizi nasıl gideririz diye gayret ediyoruz. Türkiye’ye örnek olan Down Kafe’yi birlikte açtık. Yaklaşık 5 yıl önce böyle bir güzelliği kazandırdık. Esas olan bu binanın yapısı değil, bu yapıyı sizlerin doldurması, bir ve beraber olmanızdır. Çocuklarımızın birlikte çalışabilmesidir. Çocuklarımızın burada çalışıp rehabilitasyonlarına katkı sağlamalarıdır, enerjilerini güzel ve verimli kullanabilmeleridir. İnşallah birlik ve beraberliğimiz daim olsun. Yarınımız daha güzel olsun. Allah sizlere kolaylık versin, üzerimize düşen ne varsa her zaman yanınızdayız, beraberiz bundan da hiç şüpheniz olmasın” dedi. 
Konuşmaların ardından çocuklar şiir okuyup, müzik eşliğinde doyasıya eğlenerek unutulmaz bir gün yaşadı. 

İlginizi Çekebilir

Köpeğe çarpmamak için manevra yapan otomobil tarlaya uçtu: 1 ölü, 2 yaralı

Denizli’nin Acıpayam ilçesinde, yola çıkan köpeğe çarpmamak için yapılan manevra sonrası takla atarak tarlaya savrulan otomobilde bulunan 6 yaşındaki kız çocuğu hayatını kaybetti.

Denizli’nin gururu Şirin, Balkan üçüncüsü oldu

Denizlili Milli sporcu Şirin Yolcu, Karadağ’ın Budva kentinde düzenlenen Judo Balkan Şampiyonası’nda bronz madalya kazanarak Balkan Üçüncüsü oldu. Genç sporcu, elde ettiği bu sonuçla teknik gelişimini ve form grafiğini bir üst seviyeye taşıdı.

Uzmalar tuz kullanımı dikkat edilmesi konusunda uyarılarda bulundu

Acıpayam Sağlıklı Hayat Merkezi’nde görevli Diyetisyen Efsun Özdemir Arık 11-17 Mayıs Dünya Tuza Dikkat Haftası kapsamında açıklama yaptı.

Havuzda epilepsi krizi geçiren genç hayatını kaybetti

Denizli'de 25 yaşındaki genç havuzda epilepsi krizi geçirince boğularak hayatını kaybetti.

Kanatsız Melekler'den özel bireylere ve ailelerine moral dolu bahar kutlaması

Kanatsız Melekler Yaşam Derneği tarafından düzenlenen etkinliklerde özel bireyler ve aileleri unutulmaz bir gün yaşadı. Gün boyu süren etkinlikler, hem çocukların yüzünü güldürdü hem de birlik ve beraberlik duygularını güçlendirdi.

Kar yağışının ardından oluşan sis sürücülere zor anlar yaşattı

Denizli'de etkili olan kar yağışı ve sis, ulaşımda aksamalara neden oldu. Denizli-Antalya kara yolunun Cankurtaran ve Kazıkbeli mevkilerinde gece boyunca etkisini sürdüren kar yağışı, sabah saatlerinde şiddetini azaltsa da bölgede etkisini sürdüren sis sürücülere zor anlar yaşattı.

TÜM HABERLER