© Haber Acıpayam 2022

Başkan Zolan’dan Anneler Günü mesajı

Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, Anneler Günü dolayısıyla bir mesaj yayımladı. Tüm annelerin Anneler Gününü kutlayan Başkan Osman Zolan, “Cennetin annelerin ayakları altında olduğuna inanan bir dine mensup olarak, bizleri dünyaya getiren annelerimiz için ne yapsak azdır " dedi.

 Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, Anneler Günü dolayısıyla bir mesaj yayımladı. Tüm annelerin Anneler Gününü kutlayan Başkan Osman Zolan, “Cennetin annelerin ayakları altında olduğuna inanan bir dine mensup olarak, bizleri dünyaya getiren annelerimiz için ne yapsak azdır " dedi. 
 
Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, Anneler Günü dolayısıyla bir mesaj yayımladı. Annelerin, karşılıksız sevgi, merhamet ve fedakarlığın kaynağı olduğunu ifade eden Başkan Osman Zolan, “Bizlere hayat veren, canımıza can katan, hayatımızın her anında yanımızda olan, başımızın tacıdır annelerimiz" dedi. Gelenek ve göreneklerin yaşatılmasından güçlü aile yapısına, ekonomik işgücünden toplumun huzuruna kadar her konuda annelere sonsuz minnet borçlu olduklarını belirten Başkan Osman Zolan, şunları kaydetti: "Bizleri hayata hazırlayan ilk öğretmendir annelerimiz. Cennetin annelerin ayakları altında olduğuna inanan bir dine mensup olarak, bizleri dünyaya getiren annelerimiz için ne yapsak azdır. Onları sadece Anneler Günü'nde değil hayatımızın her anında mutlu etmeli, dualarını her daim almalıyız."

Anneler Günü'nün çok özel olduğunu ifade eden Başkan Osman Zolan, "Anneler Günü, her koşulda bizimle olan annelerimizi ve aynı zamanda annelik vazifesini hakkıyla yerine getirmiş tüm özel insanları hatırlamak için bir vesiledir. Öncelikle, üzerimde büyük emeği olan rahmetli annemi ve hakkın rahmetine kavuşmuş diğer anneleri saygı ve rahmetle ile anıyor, başta şehit anneleri olmak üzere tüm annelerin ellerinden öperek, Anneler Günü’nü en kalbi duygularla kutluyorum” şeklinde konuştu.




İlginizi Çekebilir

Denizlispor susuz kaldı

59 yıllık tarihinde ilk kez amatör lige düşen Denizlispor’da, yabancı futbolcuların alacağı yüzünden FİFA tarafından verilen 12 puan silme cezasının ardından şimdide su sıkıntısı yüzünden antrenman sahası kurumaya başladı.

Tavas Belediyesi araç filosunu geliştiriyor

Denizli’nin Tavas Belediye Başkanı Kadir Tatık, temizlik hizmetlerinde kullanılacak iki yeni araçla belediye araç filosunu geliştirdiklerini belirtti.

Evinin bahçesinde 290 kök kenevir yetiştiren tacir tutuklandı

Denizli’de polisin düzenlediği narkotik operasyonunda, evin bahçesinde ekili 290 kök Hint kenevir bitkisi, 904 gram esrar maddesi ele geçirilen şüpheli tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Denizli’de şehir içi ulaşıma zam geldi

Denizli’de toplu taşıma ücretlerine zam geldi. Denizli Ulaşım Koordinasyon Merkezinin (UKOME) aldığı kararla belediye otobüsü, minibüs ve abonman kart ücretlerine zam yapıldı. Yeni tarifeler 1 Temmuz’dan itibaren geçerli olacak.

Pamukkale Üniversite Hastanesi çalışanları 2. kez iş bıraktı

Denizli Pamukkale Üniversitesi (PAÜ) Hastanesinde görevli bir grup sağlık çalışanı, eşit çalışma şartları ve eşit ücret talebiyle 2 saatliğine 2'inci kez iş bırakma eylemi gerçekleştirdi

Keneyi erken fark etmek hayat kurtarıyor

Havaların ısınmasıyla birlikte kene ısırması vakalarında artış olduğuna işaret eden Denizli Özel Tekden Hastanesi Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları Uzmanı Dr. Tunç Aydın, "Keneyi fark eder etmez en yakın sağlık kuruluşuna başvurun. Unutmayın, erken fark etmek hayat kurtarır" dedi.

TÜM HABERLER