© Haber Acıpayam 2022

Başkan Zolan’dan Berat Kandili mesajı

Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, Berat Kandili dolayısıyla bir mesaj yayımlayarak, bu mübarek gecenin şehrimize, ülkemize ve tüm insanlığa esenlik ve huzur getirmesini diledi.

 Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, Berat Kandili dolayısıyla bir mesaj yayımlayarak, bu mübarek gecenin şehrimize, ülkemize ve tüm insanlığa esenlik ve huzur getirmesini diledi.

Berat Kandili nedeniyle bir mesaj yayımlayan Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, Müslümanlar ve tüm insanlık için, Berat Kandili’nin kurtuluşa bir vesile olduğunu ve Ramazan ayının müjdecisi olduğunu belirtti. Başkan Zolan mesajında, "Berat Kandili, tüm Müslümanlar için bir fırsat olup, ibadet, dua ve istiğfar ederek manevi duyguların arttığı, geçmişimizle yüzleştiğimiz mukaddes bir gecedir. Tövbe-istiğfar ve dualarla Berat Kandili'ni bir kez daha idrak etmenin mutluluğu ve huzurunu yaşıyoruz" dedi. Berat Kandili'nin, yüreklere aydınlık, sıkıntıda olanlara da kolaylık vesilesi olmasını temenni eden Başkan Zolan, şunları kaydetti: "Bu mübarek günde dargınlıkları ve küskünlükleri unutmalı, kardeşliğimizin pekiştirilmesi için ellerimizi semaya açmalıyız. Kendimizle baş başa kalarak, nefsimizle yüzleşmeli, hata ve günahlarımız için Yüce Mevla’dan af dilemeliyiz. Ellerin semaya, dillerin duaya, gönüllerin Mevla'ya yöneldiği Berat Kandilimiz, tüm dünyaya ve İslam alemine barış, huzur ve refah getirmesini rabbimden niyaz ederim. Bu duygu ve düşüncelerle, tüm hemşehrilerimizin Berat Kandilini tebrik ediyor, bu mübarek gecenin aramızdaki gönül bağlarını, birlik ve beraberliğimizi güçlendirmesini, ülkemize ve tüm dünyaya esenlik ve huzur getirmesini temenni ediyorum” dedi.



İlginizi Çekebilir

Gece ağıla giren kurt, 8 kuzuyu telef etti

Denizli’nin Acıpayam ilçesi Gedikli Mahallesi’nde gece saatlerinde ağıla giren kurt, 8 kuzuyu telef etti.

Denizli'de peynir üreten firmanın 5 ürününde yağ oranı düşük çıktı

Tarım ve Orman Bakanlığı ekipleri tarafından yapılan kontrollerde Denizli'de peynir üretimi yapan bir firmanın 5 ürününden alınan 14 numunenin tamamında yağ oranı düşük çıktı

Denizli’de Üniversite Hastanesine Aile Hekimliğinden MHRS randevu hizmeti başladı

Denizli İl Sağlık Müdürü Uz. Dr. Berna Öztürk, aile hekimlerinden MHRS (Merkezi Hekim Randevu Sistemi) üzerinden Pamukkale Üniversitesi Hastanesine randevu alınabilmesinin başladığını duyurdu.

Denizli'de yanan 4 bin 108 hektar orman sahasında 2,5 milyon fidan yeşerecek

Denizli'den bu yıl meydana gelen orman yangınlarına ilişkin detaylı bilgilendirme toplantısı gerçekleştiren Denizli Orman Bölge Müdürü Ahmet Köle, Bölge Müdürlüğü sorumluluk sahasında meydana gelen 82 yangında hasar gören 4 bin 108 hektarlık alanda 2 milyon 556 bin 674 fidan dikileceğini vurguladı.

Beyaz cennet Pamukkale için karanlık tablo

UNESCO Dünya Kültür Mirası Listesinde yer alan Pamukkale'yi var eden termal su kaynaklarının üçte birine düşmesi, beyaz cennetin her yıl milyonlarca turisti ağırlayan travertenlerini kararma tehlikesiyle karşı karşıya bıraktı. Yetkililere çağrıda bulunan turizmciler, termal kaynak tasarrufu ve Karahayıt'a özgü kızıl suyun korunması için tesislere doğalgaz verilmesini talep etti.

Sokak ortasında yaşanan bıçaklı kavgada dehşet anları

Denizli'de iki grup arasında sokak ortasında yaşanan bıçaklı kavgada dehşet anları yaşandı. Motosikletine çarpılarak, iki kişi tarafından yere düşürülen şahsın sırtına bıçak saplandı. Kavgada üç kişi yaralandı.

TÜM HABERLER