© Haber Acıpayam 2022

Başkan Zolan’dan Regaip Kandili mesajı

Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, Regaip Kandili dolayısıyla bir mesaj yayımladı. Üç ayların başlangıcını müjdeleyen Regaip Kandili’nin tüm İslam coğrafyası ve Türkiye'ye barış ve huzur getirmesini dileyen Başkan Osman Zolan, "Tüm İslam aleminin ve hemşehrilerimizin Regaib Kandili'ni canı gönülden kutluyorum” dedi.

 Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, Regaip Kandili dolayısıyla bir mesaj yayımladı. Üç ayların başlangıcını müjdeleyen Regaip Kandili’nin tüm İslam coğrafyası ve Türkiye'ye barış ve huzur getirmesini dileyen Başkan Osman Zolan, "Tüm İslam aleminin ve hemşehrilerimizin Regaib Kandili'ni canı gönülden kutluyorum” dedi.

Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, Regaip Kandili dolayısıyla bir mesaj yayımladı. Başkan Zolan mesajında, “11 ayın sultanı Ramazan Ayı’nın gelişinin habercisi ve mübarek üç ayların başlangıcı olan Regaip Kandili, tüm Müslümanlar için bir fırsat olup, ibadet, dua ve istiğfar ederek manevi duyguların arttığı mukaddes bir gecedir. Bu gecede Yüce Mevla nefislerin kötülüklerden arınarak, affedilmeyi ve doğruluğun yanından ayrılmamayı dileyen kullarına sonsuz hoşgörüsüyle muamele etmeyi nasip etsin. Bereket, feyz ve rahmet kapılarının açık olduğu Regaip Kandili herkes için eşsiz bir fırsattır. Bize af kapılarını açan bu mübarek gecede, kırgınlıklarımızı bertaraf etmeli, sevgi, hoşgörü ve kardeşlik duygularımızı güçlendirmeliyiz" dedi.

Bu mübarek gecede kardeşlik ve huzurun tüm dünyada hakim olmasını temenni eden Başkan Zolan, şunları kaydetti: “Bu kutsal gecede milli birlik ve beraberliğimizin güçlenerek devam etmesi için dua edelim. Sınırlarımız içinde ve dışında canları pahasına görevlerini yapan, askerimiz, polisimiz ve tüm güvenlik güçlerimizin Allah'ım yar ve yardımcısı olsun. Yardımlaşma, dayanışma, hayır ve iyiliklerin artarak yoğunlaştığı bu mukaddes günlerin gönüllerimize huzur, insanlığa barış ve tüm dünyaya adalet getirmesini diliyorum. Üç ayların başlangıcını müjdeleyen Regaip Kandili’nin İslam coğrafyası ve ülkemize barış ve huzur getirmesi temennilerimle tüm İslam aleminin ve hemşehrilerimizin Regaib Kandilini canı gönülden kutluyorum.” 


 

İlginizi Çekebilir

Denizlispor susuz kaldı

59 yıllık tarihinde ilk kez amatör lige düşen Denizlispor’da, yabancı futbolcuların alacağı yüzünden FİFA tarafından verilen 12 puan silme cezasının ardından şimdide su sıkıntısı yüzünden antrenman sahası kurumaya başladı.

Tavas Belediyesi araç filosunu geliştiriyor

Denizli’nin Tavas Belediye Başkanı Kadir Tatık, temizlik hizmetlerinde kullanılacak iki yeni araçla belediye araç filosunu geliştirdiklerini belirtti.

Evinin bahçesinde 290 kök kenevir yetiştiren tacir tutuklandı

Denizli’de polisin düzenlediği narkotik operasyonunda, evin bahçesinde ekili 290 kök Hint kenevir bitkisi, 904 gram esrar maddesi ele geçirilen şüpheli tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Denizli’de şehir içi ulaşıma zam geldi

Denizli’de toplu taşıma ücretlerine zam geldi. Denizli Ulaşım Koordinasyon Merkezinin (UKOME) aldığı kararla belediye otobüsü, minibüs ve abonman kart ücretlerine zam yapıldı. Yeni tarifeler 1 Temmuz’dan itibaren geçerli olacak.

Pamukkale Üniversite Hastanesi çalışanları 2. kez iş bıraktı

Denizli Pamukkale Üniversitesi (PAÜ) Hastanesinde görevli bir grup sağlık çalışanı, eşit çalışma şartları ve eşit ücret talebiyle 2 saatliğine 2'inci kez iş bırakma eylemi gerçekleştirdi

Keneyi erken fark etmek hayat kurtarıyor

Havaların ısınmasıyla birlikte kene ısırması vakalarında artış olduğuna işaret eden Denizli Özel Tekden Hastanesi Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları Uzmanı Dr. Tunç Aydın, "Keneyi fark eder etmez en yakın sağlık kuruluşuna başvurun. Unutmayın, erken fark etmek hayat kurtarır" dedi.

TÜM HABERLER