© Haber Acıpayam 2022

Başkan Zolan’dan taziye mesajı

Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, Suriye’de yürütülen Fırat Kalkanı Harekatı’nda şehit olan Denizlili Uzman Çavuş Emin Güngör için taziye mesajı yayımladı.

 Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, Suriye’de yürütülen Fırat Kalkanı Harekatı’nda şehit olan Denizlili Uzman Çavuş Emin Güngör için taziye mesajı yayımladı.
 

Türk Silahlı Kuvvetlerinin Suriye’de gerçekleştirdiği Fırat Kalkanı Harekatı’nda şehit olan Piyade Uzman Çavuş Emin Güngör için taziye mesajı yayımlayan Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, Türkiye Cumhuriyeti’nin yurt içinde ve yurt dışında tüm hain terör örgütlerine karşı verdiği mücadelenin kararlılıkla sürdüğünü söyledi. Devletin bekası için canını hiçe sayarak kahramanca çarpışan tüm vatan evlatlarını saygı ve minnetle andığını kaydeden Başkan Zolan, “Vatanımızın bütünlüğü, milletimizin birlik ve beraberliği için gerek ülkemizde gerekse sınırlarımız dışında menfur terör örgütlerine karşı tek vücut olmaya devam edeceğiz” diye konuştu.

 

Türkiye’yi bölmek için terörü besleyen tüm güçleri lanetleyen Başkan Zolan, şunları kaydetti: “Ülkemizi Suriye gibi, Irak gibi yapmak istiyorlar. Ama unuttukları şey burası Anadolu. Burası ülkesi için canını hiçe sayan, gözünü kırpmadan şehit olmak için yarışan vatan evlatlarının toprağı. Bizi tuzağa düşürmek isteyenlerin kirli oyunlarına asla gelmeyeceğiz. Bu vatanı böldürmeyeceğiz. Nerede olursa olsun, yurt içinde veya yurt dışında bu kutsal vatanın taşına toprağına göz dikenin gözünü oyacağız.”

 

Türk milletinin şehitlerini her zaman şükran ve minnetle anacağını ifade eden Başkan Zolan, “Aziz milletimizin geleceği için kahramanca mücadele ederken şehit düşen değerli hemşehrimiz Piyade Uzman Çavuş Emin Güngör’e Allah’tan rahmet; ailesine, Türk Silahlı Kuvvetlerimize, Denizlimize ve milletimize başsağılığı diliyorum.” 

İlginizi Çekebilir

Gece ağıla giren kurt, 8 kuzuyu telef etti

Denizli’nin Acıpayam ilçesi Gedikli Mahallesi’nde gece saatlerinde ağıla giren kurt, 8 kuzuyu telef etti.

Denizli'de peynir üreten firmanın 5 ürününde yağ oranı düşük çıktı

Tarım ve Orman Bakanlığı ekipleri tarafından yapılan kontrollerde Denizli'de peynir üretimi yapan bir firmanın 5 ürününden alınan 14 numunenin tamamında yağ oranı düşük çıktı

Denizli’de Üniversite Hastanesine Aile Hekimliğinden MHRS randevu hizmeti başladı

Denizli İl Sağlık Müdürü Uz. Dr. Berna Öztürk, aile hekimlerinden MHRS (Merkezi Hekim Randevu Sistemi) üzerinden Pamukkale Üniversitesi Hastanesine randevu alınabilmesinin başladığını duyurdu.

Denizli'de yanan 4 bin 108 hektar orman sahasında 2,5 milyon fidan yeşerecek

Denizli'den bu yıl meydana gelen orman yangınlarına ilişkin detaylı bilgilendirme toplantısı gerçekleştiren Denizli Orman Bölge Müdürü Ahmet Köle, Bölge Müdürlüğü sorumluluk sahasında meydana gelen 82 yangında hasar gören 4 bin 108 hektarlık alanda 2 milyon 556 bin 674 fidan dikileceğini vurguladı.

Beyaz cennet Pamukkale için karanlık tablo

UNESCO Dünya Kültür Mirası Listesinde yer alan Pamukkale'yi var eden termal su kaynaklarının üçte birine düşmesi, beyaz cennetin her yıl milyonlarca turisti ağırlayan travertenlerini kararma tehlikesiyle karşı karşıya bıraktı. Yetkililere çağrıda bulunan turizmciler, termal kaynak tasarrufu ve Karahayıt'a özgü kızıl suyun korunması için tesislere doğalgaz verilmesini talep etti.

Sokak ortasında yaşanan bıçaklı kavgada dehşet anları

Denizli'de iki grup arasında sokak ortasında yaşanan bıçaklı kavgada dehşet anları yaşandı. Motosikletine çarpılarak, iki kişi tarafından yere düşürülen şahsın sırtına bıçak saplandı. Kavgada üç kişi yaralandı.

TÜM HABERLER