BÜYÜKŞEHİR MECLİSİ SARAYKÖY’DE TOPLANDI
ACIPAYAMDenizli Büyükşehir Belediye Meclisi, Büyükşehir Belediyesi'nin ilçelerde hayata geçirdiği çalışmaları incelemek, ilçe belediyelerinin yaptığı işleri görmek ve ilçenin ihtiyaçlarını yerinde tespit etmek amacıyla bir ilke daha imza attı. Meclis toplantılarını ilçelere taşıyan Denizli Büyükşehir Belediye Meclisi Nisan ayı ilk birleşimini Sarayköy'de gerçekleştirdi.
Başkan Zolan, "Bu bir başlangıç, inşallah Sarayköy daha da güzel olacak. Bundan sonraki süreçte meclis toplantılarımızın ilk oturumunu her ay bir ilçemizde yapmaya devam edeceğiz. İlçelerimizdeki toplantılar ilçemizin Belediye Başkanı ve bizler tarafından yapılacak bilgilendirmeler ile hayata geçirilecek olan projelerin anlatılması ile gerçekleşecek" diye konuştu. Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan'ın Sarayköy'e verdiği sözün ardından ilçeye kazandırılan Denizli Büyükşehir Belediyesi Sarayköy İlçe Otogarı işletmesinin Sarayköy Belediyesi'ne devredildiğini kaydeden Başkan Zolan, "Sarayköy de daha yolun başındayız. Sarayköy her şeyin en iyisini, en güzelini hak ediyor. Güzellikleriyle, güzel insanları ile inşallah ne söz verdiysek harfiyen yerine gelecek" dedi.
Sarayköy Otogarını Büyükşehir olarak yaptıklarını hatırlatan Başkan Zolan, "Otogarımızın işletmesini Sarayköy Belediyemize devretmeye karar verdik. Sarayköy’deki hemşehrilerimize, Sarayköy Belediyemize hayırlar getirmesini temenni ediyorum" diye konuştu.
Açılış konuşmalarının ardından Denizli Büyükşehir Belediyesi Sarayköy İlçe Otogarı'nın işletme devri protokolü Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan ve Sarayköy Belediye Başkanı Ahmet Necat Özbaş tarafından imzalandı. İlk birleşimin tamamlanmasının ardından Büyükşehir Belediye Meclis üyeleri otogarı gezdi. Daha sonra meclis üyeleri yine Denizli Büyükşehir Belediyesi tarafından Sarayköy'e kazandırılan Sarayköy İtfaiye Binası'nda incelemede bulundu. Öte yandan Sarayköy Belediyesi'ni de ziyaret eden Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan ve meclis üyeleri Sarayköy esnafı ile de bir araya gelerek sohbet etme imkanı buldu.
İlginizi Çekebilir
Tavanı çöken Denizli Devlet Hastanesinin bir katı kullanıma kapatıldı
Sağlam değildir raporuna rağmen yeni Denizli Şehir Hastanesi inşaatının tamamlanmasına kadar faaliyetine devam eden Denizli Devlet Hastanesini B blokun tavanı çöktü. Katta bulunan hastalar tahliye edildi.
Reklam ajansı sahibi kazada yaşamını yitirdi
Denizli’de işletmelere sosyal medya reklam danışmanlığı hizmeti veren genç firma sahibi motosiklet ile yaptığı kazada yaşamını yitirdi.
Erken müdahale Denizli'nin ciğerlerini yanmaktan kurtardı
Denizli'nin Honaz ilçesinde çıkan orman yangında, 1,5 hektar alan zarar gördü. Orman ekiplerinin çok kısa sürede yaptığı kara ve hava müdahalesi sonucu 165 hektar saha yanmaktan kurtarıldı.
Oğul tutuklandı, annesi yoğun bakımda yaşam mücadelesi veriyor
Denizli'nin Pamukkale ilçesinde yatalak annesini darp ederek komalık eden şizofreni hastası oğlu, tutuklanarak cezaevine gönderildi. Beyin kanaması devam annenin, hayati tehlikesinin devam ettiği öğrenildi.
Zamanında müdahale edilmeyen menisküs yırtıkları kalıcı hasara yol açabiliyor
Menisküs yırtıklarında erken teşhis ve tedavinin önemine dikkat çeken Denizli Özel Egekent Hastanesi Ortopedi ve Travmatoloji Uzmanı Op. Dr. Özdemir Öztekin, "Erken tanı, dizdeki kalıcı hasarların ve kireçlenmenin önlenmesinde kritik rol oynar" dedi.
Saman yüklü kamyonun tehlikeli yolculuğu kamerada
Denizli’nin Acıpayam ilçesinde saman yüklü kamyonun tehlikeli ilerleyişi kameralara yansıdı.