© Haber Acıpayam 2022

BÜYÜKŞEHİR’DEN 900 KİLOMETRE ASFALT

Denizli Büyükşehir Belediyesi, vatandaşların daha kaliteli ve konforlu seyahat etmesi için başlattığı asfalt atağına her geçen gün yenilerini ekliyor.

 Denizli Büyükşehir Belediyesi, vatandaşların daha kaliteli ve konforlu seyahat etmesi için başlattığı asfalt atağına her geçen gün yenilerini ekliyor. Geçen yıl ilçelere yönelik gerçekleştirdiği 320 kilometrelik soğuk asfalt çalışması ile büyük takdir toplayan Denizli Büyükşehir Belediyesi, bu yıl gerçekleştireceği çalışmalarla birlikte kent genelinde yaklaşık 900 kilometre yola asfalt dökecek. 
Denizli Büyükşehir Belediyesi, 30 Mart'ın ardından kent genelinde başlattığı milyonlarca liralık yatırımla Türkiye'ye örnek olmaya devam ediyor. Geçen yıl 19 ilçede gerçekleştirdiği 320 kilometrelik asfalt çalışması ile yol hizmetlerinde büyük aşama kaydeden Denizli Büyükşehir Belediyesi, vatandaşların daha kaliteli ve konforlu seyahat etmesi için başlattığı asfalt atağına her geçen gün yenilerini ekliyor. Yol çalışmaları kapsamında bir çok ilçede şantiye kuran Denizli Büyükşehir Belediyesi, özellikle ilçelere bağlı mahallelerde gerçekleştirdiği asfalt çalışması ile ulaşım ihtiyacı konusunda büyük aşama kaydetti. Denizli Büyükşehir Belediyesi 2015 yılı asfalt sezonuna da hızlı başladı. Kentin birçok bölgesindeki sorumluluk alanında yol çalışması yapan Büyükşehir Belediyesi 2015 yılı programında ise toplam 560 kilometrelik yolda asfalt yapacak. Ayrıca birçok ilçenin ana arterlerini de sıcak asfaltla tanıştıran Denizli Büyükşehir Belediyesi, 2014 ve 2015 yılında yaklaşık 900 kilometre yola asfalt dökecek.
Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, Denizli'de yaşayan insanların daha mutlu ve rahat olması için çalıştıklarını, vatandaşların kendilerine olan bu güvenini boşa çıkarmayacaklarını belirterek, "Büyükşehir daha büyük hizmetler yapmaya devam edecek. Öyle bir gün gelecek ki istenilen bütün yollar asfaltlanmış olacak" diye konuştu. Yoğun bir asfalt çalışması olduğunu vurgulayan Başkan Zolan, şöyle konuştu: "Denizlimizde bu sezon toplamda 560 kilometre yolun asfaltlama çalışmasını yapmış olacağız. Şimdiden Denizlimize hayırlı olsun. Her yıl bu çalışmalar devam edecek, inşallah her yere ulaşmaya devam edeceğiz. Bundan kimsenin kuşkusu olmasın."

İlginizi Çekebilir

Denizli’nin gururu Şirin, Balkan üçüncüsü oldu

Denizlili Milli sporcu Şirin Yolcu, Karadağ’ın Budva kentinde düzenlenen Judo Balkan Şampiyonası’nda bronz madalya kazanarak Balkan Üçüncüsü oldu. Genç sporcu, elde ettiği bu sonuçla teknik gelişimini ve form grafiğini bir üst seviyeye taşıdı.

Uzmalar tuz kullanımı dikkat edilmesi konusunda uyarılarda bulundu

Acıpayam Sağlıklı Hayat Merkezi’nde görevli Diyetisyen Efsun Özdemir Arık 11-17 Mayıs Dünya Tuza Dikkat Haftası kapsamında açıklama yaptı.

Havuzda epilepsi krizi geçiren genç hayatını kaybetti

Denizli'de 25 yaşındaki genç havuzda epilepsi krizi geçirince boğularak hayatını kaybetti.

Kanatsız Melekler'den özel bireylere ve ailelerine moral dolu bahar kutlaması

Kanatsız Melekler Yaşam Derneği tarafından düzenlenen etkinliklerde özel bireyler ve aileleri unutulmaz bir gün yaşadı. Gün boyu süren etkinlikler, hem çocukların yüzünü güldürdü hem de birlik ve beraberlik duygularını güçlendirdi.

Kar yağışının ardından oluşan sis sürücülere zor anlar yaşattı

Denizli'de etkili olan kar yağışı ve sis, ulaşımda aksamalara neden oldu. Denizli-Antalya kara yolunun Cankurtaran ve Kazıkbeli mevkilerinde gece boyunca etkisini sürdüren kar yağışı, sabah saatlerinde şiddetini azaltsa da bölgede etkisini sürdüren sis sürücülere zor anlar yaşattı.

Denizli’nin yüksek kesimlerinde kar yağışı etkili oldu

Denizli’de geçtiğimiz hafta mevsim normalleri üzerine çıkan hava sıcaklıkları yerini kar ve soğuk havaya bıraktı. Kentin yüksek kesimlerinde etkili olan kar yağışı zaman zaman ulaşımda aksamalara neden oldu.

TÜM HABERLER