© Haber Acıpayam 2022

Buldanlı genç, aradığı aşkı Cezayir’de buldu

Denizli’nin Buldan ilçesinde yaşayan Hamdi Konay, tanıştığı Cezayirli kadın ile dünya evine girdi. Buldan ilçesinde oturan Hamdi Konay (31), Çanakkale’de bir arkadaşının vasıtasıyla Cezayirli Zohra Medkouk (28) ile tanıştı. İkilinin ilk olarak sosyal medyada başlayan aşkı, daha sonra Buldan’da son buldu. Çift, evlilik kararı aldıktan sonra Buldan’da Kestane Deresinde düzenlenen düğünle dünya evine girdi. İlk görüşte aşık olduğunu dile getiren Hamdi Konay, “Zohra da beni beğenmiş. Ani bir şekilde evlilik kararı aldık. Ailesiyle birlikte Türkiye’ye geldi.

 Denizli’nin Buldan ilçesinde yaşayan Hamdi Konay, tanıştığı Cezayirli kadın ile dünya evine girdi. 
Buldan ilçesinde oturan Hamdi Konay (31), Çanakkale’de bir arkadaşının vasıtasıyla Cezayirli Zohra Medkouk (28) ile tanıştı. İkilinin ilk olarak sosyal medyada başlayan aşkı, daha sonra Buldan’da son buldu. Çift, evlilik kararı aldıktan sonra Buldan’da Kestane Deresinde düzenlenen düğünle dünya evine girdi. İlk görüşte aşık olduğunu dile getiren Hamdi Konay, “Zohra da beni beğenmiş. Ani bir şekilde evlilik kararı aldık. Ailesiyle birlikte Türkiye’ye geldi. Nikah işlemlerini tamamladıktan sonra düğünümüzü yaptık. Çok mutluyuz. Zohra, Buldan’ı çok sevdi. Cezayir’de bir otelde aşçılık yapmış. Benim de çok sevdiğim taze fasulye yemeğini çok iyi yapıyor. Kendisi İngilizce, Fransızca ve Arapça biliyor, Türkçe'yi de bir an önce öğrenmek istiyor. İlerleyen dönemlerde Buldan’da tekstil işinde çalışmak istiyor” dedi. 
Türkiye’yi çok sevdiğini dile getiren Zohra ise, “İki farklı kültürden olmamıza hemen birbirimize aşık olduk. Evlilik kararımızı ailelerimizde onayladıktan sonra hayatlarımızı birleştirdik. Türk vatandaşlığına müracaat ettim. Buldanlılar çok sıcakkanlı insanlar. Bana büyük bir ilgi gösteriyorlar. Türkiye’yi, Buldan’ı ve eşim Hamdi’yi çok seviyorum” diye konuştu.

İlginizi Çekebilir

Denizli için sağanak ve gök gürültülü yağış uyarısı

Meteoroloji Genel Müdürlüğü Denizli için kuvvetli sağanak ve gök gürültülü yağışlar nedeniyle sel, su baskını, yıldırım ve ulaşımda aksama uyarısında bulundu.

Denizli’de su seviyesi artan derelerde köprüler zarar gördü

Denizli’nin Acıpayam ve Çameli ilçelerinden geçen Kanlı Çay ile Karanfilli Çayı’nda yoğun yağış sonrası su seviyesi yükseldi. Taşkın nedeniyle bazı köprü ayakları zarar görürken, köprüsüz yollarda ulaşım durma noktasına geldi.

Denizli’ye kuvvetli sağanak ve gök gürültülü yağış uyarısı

Meteoroloji Genel Müdürlüğü Denizli için kuvvetli sağanak ve gök gürültülü yağışlar nedeniyle sel, su baskını, yıldırım ve ulaşımda aksama uyarısında bulundu.

Denizli’de üç aracın karıştığı kazada 1 kişi ağır yaralandı

Denizli’de üç aracın kavşakta çarpıştığı kazada bir kişi ağır yaralandı.

Kereste makinesinden fırlayan parça işçinin ölümüne neden oldu

Denizli'de kereste fabrikasında arızalanan makineden fırlayan kereste kafasına çapan işçi yaşamını yitirdi.

Sosyal medyada tanıştığı mobilya ustasını öldüren genç tutuklandı

Denizli’de 3 çocuk babası mobilya imalatçısının kamyonetinde bıçaklanarak öldürülmesiyle ilgili gözaltına alınan şüpheli, emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi. Emniyetteki sorgusunda susma hakkını kullanan zanlı tutuklandı.

TÜM HABERLER