© Haber Acıpayam 2022

Büyükşehir, 142 yaşında

Denizli'de 1876 yılında kurulan belediye teşkilatının 142. yıldönümü törenle kutlandı.

 Denizli'de 1876 yılında kurulan belediye teşkilatının 142. yıldönümü törenle kutlandı. Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, " Denizli Büyükşehir Belediyesi, Denizlimizi daha ileriye ve daha güzele götürme anlamında hizmetlerine devam edecektir. Denizlimiz hak ettiği hizmetleri aldı ve almaya da devam edecektir " dedi.

Denizli'de 1876 yılından bu yana hizmet veren Denizli Büyükşehir Belediye teşkilatının 142. yıldönümü törenle kutlandı. 15 Temmuz Delikliçınar Şehitler Meydanı'nda düzenlenen törene, Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, önceki dönem Belediye Başkanı Ali Dartanel, Hasan Gönüllü, Ziya Tıkıroğlu ve Ali Marım, merhum Belediye Başkanı Mehmet Candoğan’ın kızı Ülkü Candoğan ile ilçe belediye başkanları, meclis üyeleri, davetliler ve belediye çalışanları katıldı. Atatürk Anıtı'na çelenk koyulmasıyla başlayan tören bir dakikalık saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunmasıyla devam etti. Törende konuşan Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, "1876 yılında kurulan belediyemiz, ilk günden itibaren milletimizin hizmetinde Denizlimizi inşa etme anlamında taş taş üstüne koyarak gece gündüz çalışıyor. Çalışanlarıyla, başkanlarıyla, meclis üyeleriyle, bu şehre hizmet etmeye devam ediyor " dedi.

“Yerinde yönetim, yerinde hizmet" 

Bugüne kadar Denizli’ye hizmet eden tüm belediye başkanları, meclis üyeleri ve çalışanlarına teşekkür eden Başkan Osman Zolan, konuşmasını şöyle sürdürdü: "Belediye, her yaştan vatandaşımızın ihtiyaçlarını karşılama anlamında çok önemli bir kurumdur. Yerinde yönetim ve yerinde hizmet her geçen gün artmaktadır. 2014 yılında büyüyen şehrimiz artık büyükşehir statüsüne kavuşmuş sadece şehrin merkezinde değil, Denizlimizin il sınırları çerçevesinde her alana hizmet eder hale gelmiştir." 

“Bizim paydamız Denizli’nin menfaatidir”

Başkan Osman Zolan, "Denizli Büyükşehir Belediyesi, Denizlimizi daha ileriye ve daha güzele götürme anlamında hizmetlerine devam edecektir. Denizlimiz hak ettiği hizmetleri aldı ve almaya da devam edecektir. Mesele birlik ve beraberliktir. Şehirde yaşayan 1milyon 20 bin insanımıza karşı hiçbir ayrım gözetmeksizin herkesi kucaklayarak, her mahalle ve beldenin ihtiyacını karşılama noktasında gece gündüz çalışıyoruz. Bizim paydamız Denizli’nin menfaatidir. Renkler, düşünceler farklı olabilir. Biz Denizliliyiz, Denizli’nin menfaatinde buluşmasını her zaman bildik" dedi.  Program, Başkan Osman Zolan ve beraberindekilerin ebediyete intikal etmiş belediye başkanlarına yaptıkları mezar ziyaretiyle devam etti.


İlginizi Çekebilir

Köpeğe çarpmamak için manevra yapan otomobil tarlaya uçtu: 1 ölü, 2 yaralı

Denizli’nin Acıpayam ilçesinde, yola çıkan köpeğe çarpmamak için yapılan manevra sonrası takla atarak tarlaya savrulan otomobilde bulunan 6 yaşındaki kız çocuğu hayatını kaybetti.

Denizli’nin gururu Şirin, Balkan üçüncüsü oldu

Denizlili Milli sporcu Şirin Yolcu, Karadağ’ın Budva kentinde düzenlenen Judo Balkan Şampiyonası’nda bronz madalya kazanarak Balkan Üçüncüsü oldu. Genç sporcu, elde ettiği bu sonuçla teknik gelişimini ve form grafiğini bir üst seviyeye taşıdı.

Uzmalar tuz kullanımı dikkat edilmesi konusunda uyarılarda bulundu

Acıpayam Sağlıklı Hayat Merkezi’nde görevli Diyetisyen Efsun Özdemir Arık 11-17 Mayıs Dünya Tuza Dikkat Haftası kapsamında açıklama yaptı.

Havuzda epilepsi krizi geçiren genç hayatını kaybetti

Denizli'de 25 yaşındaki genç havuzda epilepsi krizi geçirince boğularak hayatını kaybetti.

Kanatsız Melekler'den özel bireylere ve ailelerine moral dolu bahar kutlaması

Kanatsız Melekler Yaşam Derneği tarafından düzenlenen etkinliklerde özel bireyler ve aileleri unutulmaz bir gün yaşadı. Gün boyu süren etkinlikler, hem çocukların yüzünü güldürdü hem de birlik ve beraberlik duygularını güçlendirdi.

Kar yağışının ardından oluşan sis sürücülere zor anlar yaşattı

Denizli'de etkili olan kar yağışı ve sis, ulaşımda aksamalara neden oldu. Denizli-Antalya kara yolunun Cankurtaran ve Kazıkbeli mevkilerinde gece boyunca etkisini sürdüren kar yağışı, sabah saatlerinde şiddetini azaltsa da bölgede etkisini sürdüren sis sürücülere zor anlar yaşattı.

TÜM HABERLER