© Haber Acıpayam 2022

Büyükşehir Konservatuarı'nda rekor açılış

Denizli Büyükşehir Belediyesi Konservatuarı 2018-2019 yeni dönemine 1.150 öğrenci ile "merhaba" dedi. Rekor seviyedeki öğrenci ile yeni döneme başlayan konservatuar 17 ayrı enstrüman dalında kurs verirken, 7 ayrı da korosu bulunuyor. Denizli'de her çocuk ve gencin en az bir spor ve sanat dalı ile uğraşmasının hayali olduğunu vurgulayan Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, "Büyükşehir olarak biz bu konuda her şeyin önünü açtık" dedi.

 Denizli Büyükşehir Belediyesi Konservatuarı 2018-2019 yeni dönemine 1.150 öğrenci ile "merhaba" dedi.  Rekor seviyedeki öğrenci ile yeni döneme başlayan konservatuar 17 ayrı enstrüman dalında kurs verirken, 7 ayrı da korosu bulunuyor. Denizli'de her çocuk ve gencin en az bir spor ve sanat dalı ile uğraşmasının hayali olduğunu vurgulayan Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, "Büyükşehir olarak biz bu konuda her şeyin önünü açtık" dedi.  

Denizli Büyükşehir Belediyesi Konservatuarı 2018-2019 yeni dönem açılışı yapıldı. Yeni sezona bin 100 öğrenci ile başlayan Denizli Büyükşehir Belediyesi Konservatuarı'nda 17 ayrı enstrüman dalında kurs verilirken, 7 ayrı da korosu bulunuyor. Konservatuarda düzenlenen yeni dönem açılışına, Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, Genel Sekreter Yardımcısı Mustafa Gökoğlan, Kültür, Turizm ve Turizm Dairesi Başkanı Hüdaverdi Otaklı, Denizli Büyükşehir Belediyesi Konservatuarı Genel Sanat Yönetmeni Selim Öztaş, kursiyerler ve aileleri katıldı. Başkan Osman Zolan burada yaptığı konuşmada, anne babalara seslenerek, "Öncelikle çocuklarınızı bize güvenerek emanet ettiğiniz için sizlere çok teşekkür ediyorum. Denizli Büyükşehir Belediyesi Konservatuarı her geçen gün güzelleşiyor, her geçen gün zenginleşiyor ve görevini en iyi şekilde ifa ediyor; geçmişimize sahip çıkıp geleceğe aktarma anlamında gayret gösteriyor" diye konuştu.

"Tarihle sanatı buluşturduk"

Konservatuarın ilk hizmet vermeye başladığı yıldan beri görev yapan Denizli Büyükşehir Belediyesi Konservatuarı Genel Sanat Yönetmeni Selim Öztaş'a büyük emekleri için teşekkür eden Başkan Osman Zolan, şöyle konuştu: "Bir zamanlar tarihi un değirmeni olan bu konservatuarımızda tarihle sanatı buluşturduk. Tarihle sanatı çocuklarımızla buluşturduk. Bu çok önemli. Geçmişle bağ kurma, tarihle sanatın iç içe olması ve çocuklarımıza yönelik imkan sunulması çok önemliydi. Şükürler olsun ki bu imkanı hep beraber kullanıyoruz. Burada öğretmenlerimiz, sanatçılarımız var. Hep beraber bir ekip halinde şehrimizi sanatla, kültürle iç içe yaşatmaya ve geleceğe güzellikler taşımaya gayret edeceğiz." 

"Hayalim bu"

Her çocuk ve gencin mutlaka bir spor ve sanat dalı ile meşgul olması gerektiğini vurgulayan Başkan Osman Zolan, "Eğer her çocuğumuza spor ve sanatla uğraşmaları için imkan sağlarsak gelecekte çok başarılı olacaklardır. Benim hayalim her genç ve çocuğumuzun spor ve sanatla uğraşması. Büyükşehir olarak biz bu konuda her şeyin önünü açtık. Çocuklarımız bizlerin geleceği. Sanatla sporla kültürle iç içe olanlar ilerideki mesleklerinde ya da ülkemize hizmet ederken çok önemli işlerin altına imza atacaklar. Tabi ki mutlu olacaklar. Ülkemize sahip çıkacaklar. Onun için ben bunu çok önemsiyorum" dedi.

lara rus escort

ankara escort

antalya escort

İlginizi Çekebilir

Alevlerin arasında karnını doyuran ormancılardan duygulandıran dua

Orman yangınını söndürme çalışmalarına destek için Bursa'ya giden ve alevlerin arasında karınlarını doyuran Denizli Orman Bölge Müdürlüğü ekiplerinin, her akşam yemeğinden sonra yaptıkları dua duygusal anlar yaşattı.

Motosikletle takip ettikleri şahsa kurşun yağdırdılar... Silahlı saldırı anı kamerada

Denizli'de arızalı aracını almak için tamirhaneye gelen şahsı, motosikletle takip ederek kurşun yağdıran saldırganlar İzmir'de yakalandı. Tetikçi oldukları iddia edilen iki şüpheli ve onlara yardım eden sürücü tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Denizli Şehir Hastanesi ve Acil Durum Hastanesi çevreci ve güvenilir enerjiyle buluşacak

Denizli Şehir Hastanesi ve Acil Durum Hastanesinin ısınma ve enerji ihtiyaçlarını karşılayacak doğalgaz sözleşmesi imzalandı.

Polis, uyuyan eşini ve 2 çocuğunu öldürdükten sonra intihar etti

Şırnak’tan eşinin ve çocuklarının kaldığı Denizli’deki kayınvalidesinin evine izne gelen çevik kuvvet polisi dehşet saçtı. Uyuyan eşini ve 2 çocuğunu beylik tabancasıyla ateş ederek öldüren polis memuru aynı silahla intihar etti.

Korkutmak isterken arkadaşının ölümüne neden olmuş

Denizli’de 16 yaşındaki iş arkadaşını bıçaklayarak öldüren 17 yaşındaki genç, tutuklanarak cezaevine gönderildi. Arkadaşını korkutmak için bıçağı salladığını savunan genç, pişman olduğunu belirtti.

Ailesiyle birlikte ormanda kesim yapan işçi traktörün altına kaldı

Denizli’nin Serinhisar ilçesinde ailesiyle birlikte ormanda kesim yapan işçi, devrilen traktörün altında kalarak hayatını kaybetti.

TÜM HABERLER