© Haber Acıpayam 2022

Büyükşehir Meclisi 5 yılda 6.380 karara imza attı

Denizli'nin Büyükşehir olmasının ardından ilk kez göreve gelen Denizli Büyükşehir Belediyesinin Kurucu Meclisi 2014-2019 döneminin son toplantısını gerçekleştirdi.

 Denizli'nin Büyükşehir olmasının ardından ilk kez göreve gelen Denizli Büyükşehir Belediyesinin Kurucu Meclisi 2014-2019 döneminin son toplantısını gerçekleştirdi. Son toplantıda duygusal bir konuşma yapan Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, Denizli için 5 yılda 6 bin 380 karara imza attıklarını vurgulayarak, emeği geçen herkese teşekkür etti. 

Denizli Büyükşehir Belediye Meclisinin Şubat ayı Olağan Toplantısının 2. birleşimi yapıldı. 34 gündem maddesinin görüşüldüğü birleşim ile Denizli'nin Büyükşehir olmasının ardından ilk kez göreve gelen Denizli Büyükşehir Belediyesinin Kurucu Meclis'i 2014-2019 döneminin son toplantısını gerçekleştirdi. Kurucu Meclisin son toplantısında duygusal bir konuşma yapan Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, "5 yıl boyuca yoğun çalışma içerisindeydik. Kurucu Meclis olmanın, ilk olmanın birçok zorlukları vardı. Bunun yanında birçok güzellikleri de birlikte yaşadık" dedi. Meclisin birçok kararı oy birliği ile aldığına dikkati çeken Başkan Osman Zolan, "Meclisimiz, milletimize hizmet etmek için yürüyüşünü ve duruşunu göstermiştir. Ben bu birliktelikten dolayı, Denizlimize hizmet etme noktasındaki gayretlerinizden dolayı her birinize çok teşekkür ediyorum. 5 yıl hizmet destanları yazıldı, her ilçemize, her mahallemize derman olmak adına birçok işlerin altına imza attık" diye konuştu.

"Ben sizlerden razıyım"

Denizli için birçok güzel ve köklü çözümler sunan projeler gerçekleştirdiklerini anlatan Başkan Osman Zolan, "Uzun yıllardır konuşulan ama çözülemeyen birçok sorunu çözdük ve projelerimizi hizmete aldık. Büyükşehir, tüm şehri ayağa kaldırma noktasında bir karardı. Çok şükür ilk dönemimizde iyi bir başlangıç yaptık ve güzel yatırımlar gerçekleştirdik" dedi. "Ben sizlerden razıyım" diyen Başkan Osman Zolan, şöyle konuştu: "İnşallah milletimiz de hizmetlerinizden dolayı hepinizden razıdır. Bu dönem gerçekten çok önemliydi. Bu dönemi unutmak mümkün değil. Hepimiz kardeşiz ve hep birlikte buraya adım attık. İnşallah bundan sonra hep beraber yürüyüşümüze devam edeceğiz, kardeşliğimiz her zaman bakidir."

Kurucu Meclis 6.380 karara imza attı 

Kurucu Meclisin 2014-2019 döneminde 58 ay toplantı yaptığını kaydeden Başkan Osman Zolan, toplamda 198 birleşim gerçekleştirdiklerini belirterek, "Meclisimiz bu toplantılarda 6 bin 209 kararı oy birliği ile aldı, 145 kararı ise oy çokluğu ile aldı. 26 konuda ise Meclisimize bilgi verildi. Meclisimizde toplamda 6 bin 380 karar çıktı. Denizlimiz için alınan bu kararlarda emeği geçen katkı koyan herkese teşekkür ediyorum" dedi. Konuşmaların ardından Başkan Osman Zolan, tüm Meclis üyelerine katkılarından dolayı plaket verdi.

İlginizi Çekebilir

Alevlerin arasında karnını doyuran ormancılardan duygulandıran dua

Orman yangınını söndürme çalışmalarına destek için Bursa'ya giden ve alevlerin arasında karınlarını doyuran Denizli Orman Bölge Müdürlüğü ekiplerinin, her akşam yemeğinden sonra yaptıkları dua duygusal anlar yaşattı.

Motosikletle takip ettikleri şahsa kurşun yağdırdılar... Silahlı saldırı anı kamerada

Denizli'de arızalı aracını almak için tamirhaneye gelen şahsı, motosikletle takip ederek kurşun yağdıran saldırganlar İzmir'de yakalandı. Tetikçi oldukları iddia edilen iki şüpheli ve onlara yardım eden sürücü tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Denizli Şehir Hastanesi ve Acil Durum Hastanesi çevreci ve güvenilir enerjiyle buluşacak

Denizli Şehir Hastanesi ve Acil Durum Hastanesinin ısınma ve enerji ihtiyaçlarını karşılayacak doğalgaz sözleşmesi imzalandı.

Polis, uyuyan eşini ve 2 çocuğunu öldürdükten sonra intihar etti

Şırnak’tan eşinin ve çocuklarının kaldığı Denizli’deki kayınvalidesinin evine izne gelen çevik kuvvet polisi dehşet saçtı. Uyuyan eşini ve 2 çocuğunu beylik tabancasıyla ateş ederek öldüren polis memuru aynı silahla intihar etti.

Korkutmak isterken arkadaşının ölümüne neden olmuş

Denizli’de 16 yaşındaki iş arkadaşını bıçaklayarak öldüren 17 yaşındaki genç, tutuklanarak cezaevine gönderildi. Arkadaşını korkutmak için bıçağı salladığını savunan genç, pişman olduğunu belirtti.

Ailesiyle birlikte ormanda kesim yapan işçi traktörün altına kaldı

Denizli’nin Serinhisar ilçesinde ailesiyle birlikte ormanda kesim yapan işçi, devrilen traktörün altında kalarak hayatını kaybetti.

TÜM HABERLER