© Haber Acıpayam 2022

Büyükşehir'den 3. Halk Oyunları Çocuk Şenliği

Denizli Büyükşehir Belediyesinin 13 okulun katılımı ile düzenlediği Denizli Büyükşehir Belediyesi 3. Halk Oyunları Çocuk Şenliği büyük beğeni topladı.

 Denizli Büyükşehir Belediyesinin 13 okulun katılımı ile düzenlediği Denizli Büyükşehir Belediyesi 3. Halk Oyunları Çocuk Şenliği büyük beğeni topladı. 400’e yakın öğrenci muhteşem performansı ile büyük alkış toplarken geceye katılan Denizlililer unutulmaz bir gün yaşadı. 

Denizli Büyükşehir Belediyesi tarafından bu yıl düzenlenen 3. Halk Oyunları Çocuk Şenliği, Büyükşehir Belediyesi Nihat Zeybekci Kongre ve Kültür Merkezi Özay Gönlüm Salonu’nda yapıldı. Denizli Büyükşehir Belediyesi Halk Dansları Topluluğunun teke yöresi oyunları ile başlayan etkinliğe Denizli Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Mustafa Gökoğlan, Kültür, Turizm ve Tanıtım Dairesi Başkanı Hüdaverdi Otaklı, davetliler ve çok sayıda vatandaş katıldı. 3 saate yakın süren etkinlikte Denizli Ticaret Borsası İlkokulu, Güzelköy Mehmet Tunç İlkokulu, Müftü Ahmet Hulusi İlkokulu, Akköy Merkez İlkokulu, Arif Yalınkaya İlkokulu, Yardım Sevenler Derneği İlkokulu, Kâtip Çelebi İlkokulu, Mustafa Kulaklı İlkokulu, Ressam İbrahim Çallı İlkokulu, Gazi İlkokulu, Gürlek İlkokulu, Sevil Kaynak Ortaokulu ve Hürriyet Ortaokulu öğrencileri hünerlerini sergiledi. Öğrenciler gösterdiği performanslarla büyük alkış topladı. Zeybek, Kaşık, Teke Yöresi, Halay, Horon ve Ritm şov gibi farklı gösterileri ile yaklaşık 400 öğrencinin halk oyunu gösterisi ilgiyle izlendi. 

Çocuklara övgü

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla 3. kez bu güzel etkinliği düzenlediklerini ifade eden Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Mustafa Gökoğlan, Türkiye Cumhuriyeti'nin kurucusu Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşlarını saygıyla andıklarını ifade etti. Şenliğe katılan bütün okullara, çocuklara ve ailelerine teşekkür eden Genel Sekreter Yardımcısı Gökoğlan, “Hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Güzel yurdumuzun dört bir yanından halk oyunları sergilediniz. Gösterileri adeta nefes almadan izledik. Hem sizlere, hem öğrencilerimize çok teşekkür ediyorum” diye konuştu. 

İlginizi Çekebilir

Yol yerine kaldırımı kullanınca cezadan kurtulamadı

Denizli’de, akan trafikte karayolu yerine yaya kaldırımı kullanarak trafiği ve yayalara vatandaşlara tehlikeye atan sürücüye toplamda 5 bin lira para cezası uygulandı.

Aydem Perakende ve Gediz Perakende yenilenen şubeleriyle müşteri deneyimini güçlendiriyor

Müşteri odaklı dönüşüm yolculuğu kapsamında 2023 yılından bu yana kapsamlı bir renovasyon programını hayata geçiren Aydem Perakende ve Gediz Perakende, yenilediği Denizli Bayramyeri Müşteri İlişkileri Merkezi'ni hizmete açtı.

Protein takibi yaparak çocuğunuzu büyüme geriliği ve hastalıklardan koruyabilirsiniz

Çocuklarda günlük protein ihtiyacının karşılanması için hayvansal gıdaların yanında bitkisel ürünlerlerle çeşitlendirme yapılmasını öneren Denizli Özel Egekent Hastanesi Diyetisyeni Cemile Gül, "Uzman kontrolünde protein miktarı takibi yaparak çocuğunuzu büyüme geriliği ve sık hastalanmalardan koruyabilirsiniz" dedi.

Bozulan gelin arabası yoluna çekicinin üzerinde devam etti

Denizli'de düğün konvoyunda arızalanan gelin arabasının yardımına yoldan geçen çekici yetişti. Gelin ve damadın içerisinde bulunduğu araç konvoya çekici ile devam etti.

Göçükten sağ olarak kurtarılıp alkışlarla karşılanan madenci hayatını kaybetti

Denizli'nin Acıpayam ilçesinde, cuma günü bir krom madeninde meydana gelen göçükten 25 saat sonra sağ olarak çıkartılan işçi, tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybetti. Yakınlarının saatlerce gelecek iyi haberi beklediği madenciden geriye, göçükten kurtarıldıktan sonra sedyede alkışlarla karşılandığı anlar kaldı

Kazazedelere yardım etmek isterken kazaya neden oldu

Denizli’nin Acıpayam ilçesinde, kontrolden çıkan hafif ticari araç orta refüjdeki ağaca çarparak durabildi. Kazazedeye yardım etmek için yavaşlayan kamyonete arkadan çarpan otomobildeki kadının öldüğü kazada, 4 kişi yaralandı.

TÜM HABERLER