© Haber Acıpayam 2022

Büyükşehir’den Cumhuriyet konseri

Denizli Büyükşehir Belediyesi 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı kutlamaları kapsamında ünlü sanatçı Ferhat Göçer konseri düzenleyecek. Konser, 29 Ekim Pazar günü saat 20.30’ da 15 Temmuz Delikliçınar Şehitler Meydanı’nda yapılacak.

 Denizli Büyükşehir Belediyesi 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı kutlamaları kapsamında ünlü sanatçı Ferhat Göçer konseri düzenleyecek. Konser, 29 Ekim Pazar günü saat 20.30’ da 15 Temmuz Delikliçınar Şehitler Meydanı’nda yapılacak. 
Denizli Büyükşehir Belediyesi, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı dolayısıyla dev bir organizasyona daha imza atıyor. Denizli Büyükşehir Belediyesi, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı kutlamaları çerçevesinde halka açık ücretsiz Ferhat Göçer konseri düzenleyecek. Sevilen sanatçı Ferhat Göçer'i hayranlarıyla bir araya getirecek Denizli Büyükşehir Belediyesinin konser organizasyonu 29 Ekim 2017 Pazar günü akşamı 15 Temmuz Delikliçınar Şehitler Meydanı'nda saat 20.30'da başlayacak. Ünlü sanatçı Ferhat Göçer'in birbirinden güzel şarkılarını seslendireceği konser ile Denizlililer Cumhuriyet Bayramı coşkusunu dolu dolu yaşayacak.

Başkan Zolan'dan konsere davet

Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, popüler sanatçı Ferhat Göçer'in sahne alacağı 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı konserine tüm Denizlilileri davet etti. Cumhuriyet Bayramı coşkusunu tüm Denizlililerle birlikte yaşamak istediklerini vurgulayan Başkan Zolan, bu milli günde bir arada olacaklarını ifade ederek, şimdiden Denizli'nin ve Türkiye'nin Cumhuriyet Bayramı'nı tebrik etti.





İlginizi Çekebilir

Tavas'ta 7. Zeybek Kültür ve Sanat Festivali için geri sayım başladı

Tavas Belediye Başkanı Kadir Tatık, bu yıl 14-17 Ağustos tarihleri arasında düzenlenecek 7. Zeybek Kültür ve Sanat Festivali'nin programını açıkladı. Başkan Tatık, festivalin Tavas'ın tanıtımı açısından büyük önem taşıdığını vurgulayarak, zeybek kültürünü Türkiye'nin ve dünyanın dört bir yanına duyurmayı hedeflediklerini belirterek, "Tavas'ı tüm dünyayı duyurmak, tanıtmak istiyoruz" dedi.

Cevizin başkenti artık Denizli

Denizli’de 8 yıl önce hayata geçirilen "Ceviz Üretim Alanlarını Geliştirme" projesi" hedefine ulaştı. Denizli ilk kez hem ceviz ağacı varlığında hem de yıllık ceviz üretiminde lider konuma yükseldi.

Çameli'nde bir hafta sürecek festival coşkusu başladı

Denizli'nin Çameli ilçesinde, 7 gün boyunca bir birinden farklı etkinliklerle sürecek olan 9. Çameli Kültür, Turizm, Tarım ve Doğa Sporları Festivali büyük bir heyecan ve katılımla başladı.

Kişiye özel tarama yöntemleri ve hasta takibi kanserde hayat kurtarıyor

Kanser vakalarında hastaya özel tarama ve risk profili oluşturulmasının tedaviyi başarıya ulaştırdığını belirten Denizli Özel Egekent Hastanesi İç Hastalıkları Uzmanı Dr. Ahmet Bilge, "Hasta takibi, yalnızca tedavinin başarısını değil, hastanın yaşam kalitesini de doğrudan etkiler" dedi.

Tavanı çöken Denizli Devlet Hastanesinin bir katı kullanıma kapatıldı

Sağlam değildir raporuna rağmen yeni Denizli Şehir Hastanesi inşaatının tamamlanmasına kadar faaliyetine devam eden Denizli Devlet Hastanesini B blokun tavanı çöktü. Katta bulunan hastalar tahliye edildi.

Reklam ajansı sahibi kazada yaşamını yitirdi

Denizli’de işletmelere sosyal medya reklam danışmanlığı hizmeti veren genç firma sahibi motosiklet ile yaptığı kazada yaşamını yitirdi.

TÜM HABERLER