© Haber Acıpayam 2022

Büyükşehir'den ulaşımda dev bir yatırım daha

Yeni Çevre Yolu açılıyorBüyükşehir'den ulaşımda dev bir yatırım dahaDenizli Büyükşehir Belediyesinin tamamladığı 50 metre genişliğindeki Yeni Çevre Yolu, yarın (12 Mart 2019) akşam saat 17.00'de trafiğe açılıyor. Ali Marım Bulvarı'nı Hal Köprülü Kavşağı'na bağlayacak Yeni Çevre Yolu ile onbinlerce araç şehir merkezi trafiğine girmekten kurtulacak. Tüm vatandaşları açılışa davet eden Başkan Osman Zolan, ulaşımda dev bir yatırımı daha hizmete almaktan büyük bir mutluluk duyduklarını söyledi.

 Yeni Çevre Yolu açılıyor
Büyükşehir'den ulaşımda dev bir yatırım daha
Denizli Büyükşehir Belediyesinin tamamladığı 50 metre genişliğindeki Yeni Çevre Yolu, yarın (12 Mart 2019) akşam saat 17.00'de trafiğe açılıyor. Ali Marım Bulvarı'nı Hal Köprülü Kavşağı'na bağlayacak Yeni Çevre Yolu ile onbinlerce araç şehir merkezi trafiğine girmekten kurtulacak. Tüm vatandaşları açılışa davet eden Başkan Osman Zolan, ulaşımda dev bir yatırımı daha hizmete almaktan büyük bir mutluluk duyduklarını söyledi. 
Kent genelinde sürdürdüğü ulaşım projelerini birer birer hayata geçiren Denizli Büyükşehir Belediyesi, bir süre önce çalışmalarına başladığı 50 metre genişliğindeki Yeni Çevre Yolu projesini de tamamladı. Bu kapsamda Yeni Çevre Yolu, 12 Mart 2019 Salı günü saat 17:00’de Nalan Kaynak Lisesi önünde düzenlenecek törenle hizmete girecek. Ali Marım Bulvarı’nı  Hal Kavşağı’na bağlayacak Yeni Çevre Yolu ile 1200 Evler, Yenişehir, Adalet, Gümüşler, Üçler, Göveçlik, Yenişafak, Hisar, Hallaçlar, Barutçular, Bereketler, Çakmak, Kadılar ve Karahasanlı bölgesindeki onlarca mahalle İzmir Bulvarı, Bozburun yolu ve buradan Ankara yoluna güvenli bir şekilde ulaşacak. 
Toplam 8 şeritli
Onbinlerce aracı şehir merkezine girmekten kurtaracak Yeni Çevre Yolu, trafik yoğunluğunu önemli ölçüde azaltacak. Yeni Çevre Yolu, 4 gidiş, 4 geliş, 2 parklanma alanı, bisiklet yolu ve otobüs ceplerinden oluşuyor. Her iki yönde de kaldırımın yer aldığı çevre yolunda ayrıca 3 adet de akıllı kavşak bulunuyor.  
“Denizlimize hayırlı uğurlu olsun”
Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, yeni çevre yolunun inşasını tamamlandığını ve 12 Mart Salı günü saat 17:00’de trafiğe açacaklarını söyledi. Başkan Osman Zolan, “Denizlimizin şehir içi trafiğini önemli ölçüde rahatlatacak ve alternatif oluşturacak 50 metre genişliğindeki çevre yolumuz şehrimize şimdiden hayırlı uğurlu olsun. Vatandaşlarımız şehir merkezi trafiğine girmeden gitmek istedikleri noktaya daha güvenli, ekonomik ve kolay bir şekilde ulaşabilecek. Denizlimize yakışanı yaptık, hayırlı uğurlu olsun” dedi.

İlginizi Çekebilir

Köpeğe çarpmamak için manevra yapan otomobil tarlaya uçtu: 1 ölü, 2 yaralı

Denizli’nin Acıpayam ilçesinde, yola çıkan köpeğe çarpmamak için yapılan manevra sonrası takla atarak tarlaya savrulan otomobilde bulunan 6 yaşındaki kız çocuğu hayatını kaybetti.

Denizli’nin gururu Şirin, Balkan üçüncüsü oldu

Denizlili Milli sporcu Şirin Yolcu, Karadağ’ın Budva kentinde düzenlenen Judo Balkan Şampiyonası’nda bronz madalya kazanarak Balkan Üçüncüsü oldu. Genç sporcu, elde ettiği bu sonuçla teknik gelişimini ve form grafiğini bir üst seviyeye taşıdı.

Uzmalar tuz kullanımı dikkat edilmesi konusunda uyarılarda bulundu

Acıpayam Sağlıklı Hayat Merkezi’nde görevli Diyetisyen Efsun Özdemir Arık 11-17 Mayıs Dünya Tuza Dikkat Haftası kapsamında açıklama yaptı.

Havuzda epilepsi krizi geçiren genç hayatını kaybetti

Denizli'de 25 yaşındaki genç havuzda epilepsi krizi geçirince boğularak hayatını kaybetti.

Kanatsız Melekler'den özel bireylere ve ailelerine moral dolu bahar kutlaması

Kanatsız Melekler Yaşam Derneği tarafından düzenlenen etkinliklerde özel bireyler ve aileleri unutulmaz bir gün yaşadı. Gün boyu süren etkinlikler, hem çocukların yüzünü güldürdü hem de birlik ve beraberlik duygularını güçlendirdi.

Kar yağışının ardından oluşan sis sürücülere zor anlar yaşattı

Denizli'de etkili olan kar yağışı ve sis, ulaşımda aksamalara neden oldu. Denizli-Antalya kara yolunun Cankurtaran ve Kazıkbeli mevkilerinde gece boyunca etkisini sürdüren kar yağışı, sabah saatlerinde şiddetini azaltsa da bölgede etkisini sürdüren sis sürücülere zor anlar yaşattı.

TÜM HABERLER