© Haber Acıpayam 2022

CANLI HAYVAN PAZARI AÇILIYOR

Acıpayam ilçesinin Alcı, Çiftlik, Karaismailler, Suçatı, Yolçatı, Kelekçi ve Gölcük mahallelerinde görülen "Lumpy Skin Disease " (ÇİÇEK HASTALIĞI) nedeniyle 15 Mayıs 2016 tarihinde tedbir amaçlı kapatılan Acıpayam Belediyesi Canlı Hayvan Pazarı açılıyor.

 Acıpayam ilçesinin Alcı, Çiftlik, Karaismailler, Suçatı, Yolçatı, Kelekçi ve Gölcük mahallelerinde görülen  "Lumpy Skin Disease " (ÇİÇEK HASTALIĞI) nedeniyle 15 Mayıs 2016 tarihinde tedbir amaçlı kapatılan Acıpayam Belediyesi Canlı Hayvan Pazarı açılıyor.
 
23 AĞUSTOS 2016 SALI GÜNÜ AÇILACAK OLAN CANLI HAYVAN PAZARINDA, PAZAR GİRİŞİNDE  HAYVANLAR SAĞLIK VE EVRAK KONTROLÜNDEN GEÇTİKTEN SONRA PAZAR İÇİNE ALINACAKTIR. GEREKLİ TEMİZLİK VE DEZENFEKSİYON İŞLEMLERİ YAPILACAKTIR.
 
22 MAHALLEDE HAYVAN HAREKETLERİ GİRİŞ VE ÇIKIŞLARI YASAK DEVAM EDİYOR.
 
ÇİÇEK HASTALIĞINDAN DOLAYI  BÜYÜKBAŞ VE KÜÇÜKBAŞ HAYVAN GİRİŞ – ÇIKIŞLARININ YASAK OLDUĞU MAHALLELER
SUÇATI
YOLÇATI
SANDALCIK
KARAİSMAİLLER
HİSAR
ÇİFTLİK
ALCI
GÖLCÜK
BENLİK
AKŞAR
ÇAKIR
HACIKURTLAR
BOĞAZDERE
ALİVEREN
ESKİKÖY
KELEKÇİ
ÖREN
KUZÖREN
OLUKBAŞI
GÜNEY
AKALAN
KÖKE

İlginizi Çekebilir

Alevlerin arasında karnını doyuran ormancılardan duygulandıran dua

Orman yangınını söndürme çalışmalarına destek için Bursa'ya giden ve alevlerin arasında karınlarını doyuran Denizli Orman Bölge Müdürlüğü ekiplerinin, her akşam yemeğinden sonra yaptıkları dua duygusal anlar yaşattı.

Motosikletle takip ettikleri şahsa kurşun yağdırdılar... Silahlı saldırı anı kamerada

Denizli'de arızalı aracını almak için tamirhaneye gelen şahsı, motosikletle takip ederek kurşun yağdıran saldırganlar İzmir'de yakalandı. Tetikçi oldukları iddia edilen iki şüpheli ve onlara yardım eden sürücü tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Denizli Şehir Hastanesi ve Acil Durum Hastanesi çevreci ve güvenilir enerjiyle buluşacak

Denizli Şehir Hastanesi ve Acil Durum Hastanesinin ısınma ve enerji ihtiyaçlarını karşılayacak doğalgaz sözleşmesi imzalandı.

Polis, uyuyan eşini ve 2 çocuğunu öldürdükten sonra intihar etti

Şırnak’tan eşinin ve çocuklarının kaldığı Denizli’deki kayınvalidesinin evine izne gelen çevik kuvvet polisi dehşet saçtı. Uyuyan eşini ve 2 çocuğunu beylik tabancasıyla ateş ederek öldüren polis memuru aynı silahla intihar etti.

Korkutmak isterken arkadaşının ölümüne neden olmuş

Denizli’de 16 yaşındaki iş arkadaşını bıçaklayarak öldüren 17 yaşındaki genç, tutuklanarak cezaevine gönderildi. Arkadaşını korkutmak için bıçağı salladığını savunan genç, pişman olduğunu belirtti.

Ailesiyle birlikte ormanda kesim yapan işçi traktörün altına kaldı

Denizli’nin Serinhisar ilçesinde ailesiyle birlikte ormanda kesim yapan işçi, devrilen traktörün altında kalarak hayatını kaybetti.

TÜM HABERLER