© Haber Acıpayam 2022

CENGİZ BAŞKAN KOLTUĞU DEVRETTİ

Çameli Belediye Başkanı Cengiz Arslan 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla başkanlık koltuğunu kendisini ziyaret eden Nihal Sönmez'e bıraktı.

 Çameli Belediye Başkanı Cengiz Arslan 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla başkanlık koltuğunu kendisini ziyaret eden Nihal Sönmez'e bıraktı.

Çameli'de Elmalı Mahallesi Elmalı İlkokulu 3.Sınıf Ögrencisi Nihal Sönmez 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı öncesi Elmalı İlkokulu Müdürü Arif Yılmaz birlikte Başkan Cengiz Arslan'ı ziyaret etti. Başkan Cengiz Arslan, koltuğunu Sönmez'e bıraktı. Oldukça heyecanlı oldukları gözlenen minik başkan , istediklerini ve projelerini dile getirdi.

Elmalı İlkokulu Öğrencisi Nihal Sönmez Başkanlık koltuğuna oturarak başkanlık heyecanı yaşadı. Çocukların eşit eğitim alabilmesi, engelli öğrencilere yönelik rahat eğitim fırsatı üzerine projeler üreteceğini ifade eden Başkan Cengiz Arslan Ziyaretin sonunda Başkan Arslan , Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Dünyada ilk ve tek çocuklara adanmış bayramın 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı olduğunun altını çizen Başkan Arslan , "Geleceğin büyükleri değerli yavrularımızın her birini ileride başarılı, bilim, ilim ve irfanla yoğrulmuş, vatanına faydalı bireyler olarak görmek için var gücümüzle çalışıyoruz.23 Nisan hepimiz için büyük bir gurur günüdür. Geleceğimizin teminatı çocuklarımızın bayramı olmasının yanında, milletimiz ve ülkemiz için tarihi bir dönüm noktasını ifade etmektedir. Bu vesileyle tüm hizmetlerimizi yavrularımızı gülümsetebilmek için planlıyoruz .Milletimizin bağımsızlığa ulaşması uğruna canlarını feda eden başta Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere tüm aziz şehitlerimizi rahmetle ve saygıyla anıyoruz."

İlginizi Çekebilir

Vahşeti yaşayan 2 yaşındaki bebek hastanelik oldu

Denizli'de annesinin erkek arkadaşı tarafından dövüldüğü iddia edilen 2 yaşındaki bebek, vücudunun çeşitli yerlerinden yaralandı. Hayati tehlikesi bulunan bebek tedavi altına alındı.

Trafikte akrobatik hareketler yapan motosikletliye 86 bin lira ceza kesildi

Denizli’de akrobatik hareketler yaparak trafiğe tehlikeye atan ehliyetsiz motosiklet sürücüsüne, emniyet ekipleri tarafından 86 Bin TL’lik cezai işlem uygulandı.

Yağışlı hava ve sürat, kazayı beraberinde getirdi: 1’i ağır 8 yaralı

Denizli’de yağışlı hava ve sürat nedeniyle meydana gelen kazada 3 araç birbirine girdi. 2 aracın kullanılamaz hale geldiği kazada 1’i ağır 8 kişi yaralandı.

Otomobilin traktöre çarptığı kazada ağır yaralanan kadın kurtarılmadı

Denizli’nin Serinhisar ilçesinde seyir halindeki otomobilin, pulluk bağlı traktöre arkadan çarpması sonucu meydana gelen trafik kazasında ağır yaralanan kadın kurtarılmadı.

Kendisini silahla vuran şüpheliyi kovalayıp yere yıktı

Denizli'de bir araç kiralama firmasında alacak verecek meselesi yüzünden çıkan tartışma sonucu emekli polis, iş yeri sahibini silahla ateş ederek 2 yerinden yaraladı. Peş peşe tetiğe basan emekli polis olay yerinden kaçmaya çalışırken, yaralı iş yeri sahibi peşinden koşarak eline aldığı döner bıçağının sapını sırtına vurup yere düşürdüğü ve saldırganın yerde yatan yaralıya tekme attığı anlar saniye saniye görüntülere yansıdı.

Kayıp helikopter pilotu başına poşet geçirilmiş halde ölü bulundu

Denizli'de kötü koku ihbarı yapılan araçta, günlerdir kendisinden haber alınamayan kayıp helikopter pilotunun cansız bedeni bulundu. Eski eşine, yangın sezonunda görev yapacağı Denizli'den eşyaları almak için Isparta'ya döneceğini söyleyen pilot, başına poşet geçirilmiş halde ölü bulundu.

TÜM HABERLER