© Haber Acıpayam 2022

COŞKULU KUTLAMA GERÇEKLEŞTİRİLDİ

19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı Acıpayam'da kutlandı.

 Hükümet Konağı  önündeki Atatürk Anıtına Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürlüğü çelenginin sunulmasıyla  başlayan program Acıpayam Kapalı Spor Salonunda devam etti.

Buradaki kutlamaları Acıpayam Kaymakamı Uğur KALKAR, Garnizon Komutanı Yüzbaşı İsmail GÜDÜL, Acıpayam Belediye Başkanı Dr.Hulusi ŞEVKAN, İlçe Emniyet Müdürü Nusret ERTOP, Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürü M.Hilmi COŞKUN, daire ve kurum amirleri, öğretmenler, öğrenciler ve vatandaşlar katıldı.

İstiklal Marşının okunmasıyla başlayan kutlamalar Günün anlam ve önemini belirten konuşma ve şiirlerle devam etti.

Kutlamalarda Acıpayam Kız Teknik ve Meslek Lisesinin Halk Oyunları  ve Acıpayam Osman Manisalı Ortaokulunun hazırladığı Spor ve Jimnastik Gösterileri sunuldu.

Acıpayam Belediye Başkanlığı tarafından düzenlenen liseler arası  ''19 Mayıs'' konulu kompozisyon yarışmasında dereceye giren öğrencilere ödüllerini Acıpayam Belediye Başkanı Dr.Hulusi ŞEVKAN tarafından verildi.



Birinci olan Nilgün GÖK (Acıpayam Ticaret Meslek Lisesi) Tablet, ikinci olan Dildare Güneş (Acıpayam Anadolu Lisesi) Fotoğraf Makinesi, üçüncü olan Büşra SÜRÜCÜOĞLU (Acıpayam Anadolu Öğretmen Lisesi)Kitap Seti hediye edildi.

Kupa töreninde ilk üç takıma sıralamasında Kelekçi Belediyesi Voleybol takımı 1.ci, Yazır Belediyesi Voleybol takımı 2.ci, Acıpayam Halk Eğitim Merkezi  3.cü oldu.

Takımların kupaları ve madalyaları protokol tarafından verildi.











İlginizi Çekebilir

Denizli’de bayramda 3 gün ekmek üretilmeyecek

Denizli’de Ramazan Bayramı süresince ekmek üretimine ara verilecek. Denizli Fırıncılar Odası Başkanı Bekir Karadaban, yaptığı açıklamada bayram boyunca fırın çalışanlarının dinlenebilmesi ve aileleriyle vakit geçirebilmesi amacıyla önemli bir karar alındığını duyurdu

Denizli Acil Durum Hastanesine ulaşım altyapısı tamamlandı

Merkezefendi ilçesi Karahasanlı Mahallesi’nde yapımı süren Acil Durum Hastanesi için bağlantı yolları tamamlanarak hizmete hazır hale getirildi. Bölgede gerçekleştirilen çalışmalarla ulaşım daha güvenli ve konforlu bir yapıya kavuştu.

Buldan’da 5.1'lik depremin ardından bazı işletmelerde hasar meydana geldi

Denizli’nin Buldan ilçesinde bu sabah saatlerinde meydana gelen 5.1 büyüklüğündeki depremde bazı işletmelerde hasara neden oldu. Bölgede ekiplerin yoğun güvenlik önlemleri alırken, saha çalışmalarını sürdürdüğünü bildirildi.

Buldan’daki depremin ardından 1 saatte 32 artçı sarsıntı gerçekleşti

Denizli’nin Buldan ilçesinde meydana gelen 5.1 büyüklüğündeki depremin ardından ilk 1 saat içerisinde 35 artçı deprem kaydedildi. Artçı sarsıntıların en büyüğünün 3.5 olduğu bildirildi.

Denizli-Serinhisar karayolunda 2 araç takla attı; 5 yaralı

Denizli-Serinhisar karayolunda meydana gelen kazada bir aracın refüjdeki aydınlatma direğine çarpması sonucu iki araç takla attı. Kazada biri çocuk olmak üzere 5 kişi yaralandı.

Motosikletiyle yaya geçidinden geçmek isten adam hayatını kaybetti

Denizli'de kırmızı ışıkta yaya geçidinden karşıya geçmek isteyen motosiklet sürücüsü, yeşil ışıkta hareket eden ekmek kamyonetiyle çarpışması sonucu hayatını kaybetti.

TÜM HABERLER