© Haber Acıpayam 2022

CUMHURİYET BAYRAMINDA BİSİKLET TURU DÜZENLENECEK

29 Ekim CUMARTESİ SAAT: 14.00' da Cumhuriyet Meydanı'ndan başlayacak olan turumuz Ucarı Göleti istikametinde devam edecektir.

 29 Ekim CUMARTESİ  SAAT: 14.00' da   Cumhuriyet Meydanı'ndan başlayacak olan turumuz Ucarı Göleti istikametinde devam edecektir.
 
Ucarı Göleti'nin muhteşem göl manzarası eşliğinde kısa bir mola ve ikramların ardından Cumhuriyet Meydanı'na dönüş yolculuğu başlayacaktır.

Ülke olarak içinde bulunduğumuz bu olumsuz durumlardan kurtulmak için, en çok ihtiyacımız olan, demokrasimiz, laikliğimiz, milli birlik ve beraberliğimiz, kardeşliğimizi göstermek ve en üst düzeye çıkarmak,  Gazi MUSTAFA KEMAL ATATÜRK ve arkadaşlarının canlarını vererek ve nice zaferler kazanarak bizi bırakmış oldukları bu çok önemli günde bizlerde bunu kutlamak amaçlı bisiklet turu düzenledik.
 

Bunu büyük bir coşkuyla kutlamak ve Cumhuriyetimizin 93. yılında Cumhuriyetimizin değerini bilmek için, 29 EKİM CUMHURİYET Bayramı Bisiklet turuna tüm bisikletçi dostlarımız ve bisiklet sever tüm Acıpayam halkı davetlidir.


Etkinliğimiz esnasında maksimum güvenlik önlemleri alınacaktır. Çok rahatlıkla eşinizle, çocuğunuzla ya da arkadaşınızla katılabilirsiniz. 
 
Dinlenmemek üzere çıktığımız yolculuğumuza tüm halkımız davetlidir.
 
29 EKİM CUMHURİYET BAYRAMIMIZ  KUTLU OLSUN 

İlginizi Çekebilir

Gece ağıla giren kurt, 8 kuzuyu telef etti

Denizli’nin Acıpayam ilçesi Gedikli Mahallesi’nde gece saatlerinde ağıla giren kurt, 8 kuzuyu telef etti.

Denizli'de peynir üreten firmanın 5 ürününde yağ oranı düşük çıktı

Tarım ve Orman Bakanlığı ekipleri tarafından yapılan kontrollerde Denizli'de peynir üretimi yapan bir firmanın 5 ürününden alınan 14 numunenin tamamında yağ oranı düşük çıktı

Denizli’de Üniversite Hastanesine Aile Hekimliğinden MHRS randevu hizmeti başladı

Denizli İl Sağlık Müdürü Uz. Dr. Berna Öztürk, aile hekimlerinden MHRS (Merkezi Hekim Randevu Sistemi) üzerinden Pamukkale Üniversitesi Hastanesine randevu alınabilmesinin başladığını duyurdu.

Denizli'de yanan 4 bin 108 hektar orman sahasında 2,5 milyon fidan yeşerecek

Denizli'den bu yıl meydana gelen orman yangınlarına ilişkin detaylı bilgilendirme toplantısı gerçekleştiren Denizli Orman Bölge Müdürü Ahmet Köle, Bölge Müdürlüğü sorumluluk sahasında meydana gelen 82 yangında hasar gören 4 bin 108 hektarlık alanda 2 milyon 556 bin 674 fidan dikileceğini vurguladı.

Beyaz cennet Pamukkale için karanlık tablo

UNESCO Dünya Kültür Mirası Listesinde yer alan Pamukkale'yi var eden termal su kaynaklarının üçte birine düşmesi, beyaz cennetin her yıl milyonlarca turisti ağırlayan travertenlerini kararma tehlikesiyle karşı karşıya bıraktı. Yetkililere çağrıda bulunan turizmciler, termal kaynak tasarrufu ve Karahayıt'a özgü kızıl suyun korunması için tesislere doğalgaz verilmesini talep etti.

Sokak ortasında yaşanan bıçaklı kavgada dehşet anları

Denizli'de iki grup arasında sokak ortasında yaşanan bıçaklı kavgada dehşet anları yaşandı. Motosikletine çarpılarak, iki kişi tarafından yere düşürülen şahsın sırtına bıçak saplandı. Kavgada üç kişi yaralandı.

TÜM HABERLER