© Haber Acıpayam 2022

CUMHURİYET'TE COŞKULU KUTLAMA DEVAM EDİYOR

Acıpayam Cumhuriyet İlkokulu'nda düzenlenen kutlamalar hız kesmeden devam ediyor...

 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlamalarının adresi Acıpayam Cumhuriyet ilkokulu oldu. Kutlamalara Acıpayam Kaymakamı Uğur KALKAR, Acıpayam Belediye Başkanı Dr. Hulusi ŞEVKAN, Garnizon Komutanı Jandarma Yüzbaşı İsmail GÜDÜL, İlçe Milli Eğitim Müdürü Raşit DUYSAK, Cumhuriyet İlkokulu Müdürü İbrahim SÖNMEZ, Daire ve kurum Amirleri, Öğretmenler ve çok sayıda vatandaş katılıyor.

Saygıduruşu ve İstiklal Marşı'nın okunmasından sonra başlayan kutlamalar Öğrencilerin şiir okumaları, halkoyunları ve çeşitli gösterilerle coşkulu bir şekilde devam ediyor.





İlginizi Çekebilir

Motosikletle takip ettikleri şahsa kurşun yağdırdılar... Silahlı saldırı anı kamerada

Denizli'de arızalı aracını almak için tamirhaneye gelen şahsı, motosikletle takip ederek kurşun yağdıran saldırganlar İzmir'de yakalandı. Tetikçi oldukları iddia edilen iki şüpheli ve onlara yardım eden sürücü tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Denizli Şehir Hastanesi ve Acil Durum Hastanesi çevreci ve güvenilir enerjiyle buluşacak

Denizli Şehir Hastanesi ve Acil Durum Hastanesinin ısınma ve enerji ihtiyaçlarını karşılayacak doğalgaz sözleşmesi imzalandı.

Polis, uyuyan eşini ve 2 çocuğunu öldürdükten sonra intihar etti

Şırnak’tan eşinin ve çocuklarının kaldığı Denizli’deki kayınvalidesinin evine izne gelen çevik kuvvet polisi dehşet saçtı. Uyuyan eşini ve 2 çocuğunu beylik tabancasıyla ateş ederek öldüren polis memuru aynı silahla intihar etti.

Korkutmak isterken arkadaşının ölümüne neden olmuş

Denizli’de 16 yaşındaki iş arkadaşını bıçaklayarak öldüren 17 yaşındaki genç, tutuklanarak cezaevine gönderildi. Arkadaşını korkutmak için bıçağı salladığını savunan genç, pişman olduğunu belirtti.

Ailesiyle birlikte ormanda kesim yapan işçi traktörün altına kaldı

Denizli’nin Serinhisar ilçesinde ailesiyle birlikte ormanda kesim yapan işçi, devrilen traktörün altında kalarak hayatını kaybetti.

Çöplük yangını Tavas Belediyesi ve ormancıların çabaları sonucu söndürüldü

Denizli’de eskiden çöp depolanan alanda yangın meydana geldi. Yangına Orman Genel Müdürlüğü (OGM) ve Tavas Belediyesi ekipleri müdahale etti. yangın saatlerce süren çabalar sonucunda kontrol altına alındı.

TÜM HABERLER