© Haber Acıpayam 2022

CİNAYET ZANLISI ACIPAYAM'DA YAKALANDI

Burdur'un Karamanlı ilçesinde hırsızlık amacıyla girdiği evin sahibini bıçaklayarak öldürdüğü iddiasıyla bir kişi gözaltına alındı.

Karamanlı'da evine giren hırsız tarafından öldürülen gurbetçi Ahmet Barın'ın (28) katil zanlısı yakalandı. Hırsızlık amacıyla evine girdiği Ahmet Barın'ı bıçaklayarak öldürdüğü iddia edilen Ş,A, Acıpayam'da yakalandı. Karamanlı'ya getirilen Ş.A'ya Eşeler Mahallesi'ndeki evde olay yeri tatbitakı yaptırıldı. Bu sırada polis ve jandarma ekiplerince çevrede geniş güvenlik önlemleri alındı. Zanlı, daha sonra adliyeye sevk edildi. Karamanlı'da 12 Ağustos'ta bir akrabasının düğününe giden Ahmet Barın (28), çocuklarına kıyafet almak üzere evine dönmüş, bu sırada karşılaştığı hırsızlık zanlısı ile kavga etmeye başlamıştı. Kavga sırasında hırsızlık zanlısının vücudunun çeşitli yerlerinden bıçakladığı Barın, kaldırıldığı Burdur Devlet Hastanesinde hayatını kaybetmişti.

İlginizi Çekebilir

Motosikletle takip ettikleri şahsa kurşun yağdırdılar... Silahlı saldırı anı kamerada

Denizli'de arızalı aracını almak için tamirhaneye gelen şahsı, motosikletle takip ederek kurşun yağdıran saldırganlar İzmir'de yakalandı. Tetikçi oldukları iddia edilen iki şüpheli ve onlara yardım eden sürücü tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Denizli Şehir Hastanesi ve Acil Durum Hastanesi çevreci ve güvenilir enerjiyle buluşacak

Denizli Şehir Hastanesi ve Acil Durum Hastanesinin ısınma ve enerji ihtiyaçlarını karşılayacak doğalgaz sözleşmesi imzalandı.

Polis, uyuyan eşini ve 2 çocuğunu öldürdükten sonra intihar etti

Şırnak’tan eşinin ve çocuklarının kaldığı Denizli’deki kayınvalidesinin evine izne gelen çevik kuvvet polisi dehşet saçtı. Uyuyan eşini ve 2 çocuğunu beylik tabancasıyla ateş ederek öldüren polis memuru aynı silahla intihar etti.

Korkutmak isterken arkadaşının ölümüne neden olmuş

Denizli’de 16 yaşındaki iş arkadaşını bıçaklayarak öldüren 17 yaşındaki genç, tutuklanarak cezaevine gönderildi. Arkadaşını korkutmak için bıçağı salladığını savunan genç, pişman olduğunu belirtti.

Ailesiyle birlikte ormanda kesim yapan işçi traktörün altına kaldı

Denizli’nin Serinhisar ilçesinde ailesiyle birlikte ormanda kesim yapan işçi, devrilen traktörün altında kalarak hayatını kaybetti.

Çöplük yangını Tavas Belediyesi ve ormancıların çabaları sonucu söndürüldü

Denizli’de eskiden çöp depolanan alanda yangın meydana geldi. Yangına Orman Genel Müdürlüğü (OGM) ve Tavas Belediyesi ekipleri müdahale etti. yangın saatlerce süren çabalar sonucunda kontrol altına alındı.

TÜM HABERLER