© Haber Acıpayam 2022

CİNAYET ZANLISI FETHİYE’DE YAKALANDI

Denizli’de 2 saat önce tanıştığı kadını öldürdüğü ileri sürülen katil zanlısı Muğla’nın Fethiye ilçesinde yakalandı.

 Denizli’de 2 saat önce tanıştığı kadını öldürdüğü ileri sürülen katil zanlısı Muğla’nın Fethiye ilçesinde yakalandı. 
Olay geçen hafta sonu Denizli’nin Pamukkale ilçesinde meydana gelmişti. Atalar Mahallesi’ndeki bir evde yeni tanıştığı Ceyda Kayalar’ı silahla tek el ateş ederek öldüren A.K.O., daha sonra kayıplara karışmıştı. Denizli Emniyet Müdürlüğü ekipleri olayın ardından geniş çaplı soruşturma başlattı. Katilin yakalanması için özel bir ekip oluşturan ekipler, Denizli’nin tüm giriş ve çıkışlarında aramalar yaptı. Katilin şehir dışına çıktığını belirleyen ekipler, Muğla’nın Fethiye ilçesinde operasyon yaptı. Katil zanlısını yakalayan ekipler, daha sonra Denizli’ye döndü.
Katil zanlısının, sorgusunun ardından adliyeye çıkarılacağı belirtildi.

İlginizi Çekebilir

Alevlerin arasında karnını doyuran ormancılardan duygulandıran dua

Orman yangınını söndürme çalışmalarına destek için Bursa'ya giden ve alevlerin arasında karınlarını doyuran Denizli Orman Bölge Müdürlüğü ekiplerinin, her akşam yemeğinden sonra yaptıkları dua duygusal anlar yaşattı.

Motosikletle takip ettikleri şahsa kurşun yağdırdılar... Silahlı saldırı anı kamerada

Denizli'de arızalı aracını almak için tamirhaneye gelen şahsı, motosikletle takip ederek kurşun yağdıran saldırganlar İzmir'de yakalandı. Tetikçi oldukları iddia edilen iki şüpheli ve onlara yardım eden sürücü tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Denizli Şehir Hastanesi ve Acil Durum Hastanesi çevreci ve güvenilir enerjiyle buluşacak

Denizli Şehir Hastanesi ve Acil Durum Hastanesinin ısınma ve enerji ihtiyaçlarını karşılayacak doğalgaz sözleşmesi imzalandı.

Polis, uyuyan eşini ve 2 çocuğunu öldürdükten sonra intihar etti

Şırnak’tan eşinin ve çocuklarının kaldığı Denizli’deki kayınvalidesinin evine izne gelen çevik kuvvet polisi dehşet saçtı. Uyuyan eşini ve 2 çocuğunu beylik tabancasıyla ateş ederek öldüren polis memuru aynı silahla intihar etti.

Korkutmak isterken arkadaşının ölümüne neden olmuş

Denizli’de 16 yaşındaki iş arkadaşını bıçaklayarak öldüren 17 yaşındaki genç, tutuklanarak cezaevine gönderildi. Arkadaşını korkutmak için bıçağı salladığını savunan genç, pişman olduğunu belirtti.

Ailesiyle birlikte ormanda kesim yapan işçi traktörün altına kaldı

Denizli’nin Serinhisar ilçesinde ailesiyle birlikte ormanda kesim yapan işçi, devrilen traktörün altında kalarak hayatını kaybetti.

TÜM HABERLER