© Haber Acıpayam 2022

Cumhuriyet Bayramı’nda otobüsler ücretsiz

Denizli Büyükşehir Belediyesi, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı dolayısıyla belediye otobüslerini ücretsiz yaptı. Cumhuriyetin 94’üncü yıldönümünün gurur ve heyecanını yaşadıklarını belirten Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, bu tarihi günde belediye otobüslerinin ücretsiz olmasına karar verdiklerini söyledi.

 Denizli Büyükşehir Belediyesi, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı dolayısıyla belediye otobüslerini ücretsiz yaptı. Cumhuriyetin 94’üncü yıldönümünün gurur ve heyecanını yaşadıklarını belirten Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, bu tarihi günde belediye otobüslerinin ücretsiz olmasına karar verdiklerini söyledi.
Denizli Büyükşehir Belediyesi, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı dolayısıyla belediye otobüslerini ücretsiz yaptı. Cumhuriyetin ilanının 94. yıldönümünde de belediye otobüslerini ücretsiz olarak vatandaşların hizmetine sunan Denizli Büyükşehir Belediyesi aynı geleneği bu yılda sürdürme kararı aldı. Buna göre 29 Ekim 2017 Pazar günü vatandaşların daha kolay ulaşımının sağlanması için belediye otobüslerinden ücret alınmayacak. Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, cumhuriyetin 94’üncü yıldönümünün gurur ve heyecanını yaşadıklarını belirterek, bu tarihi günde belediye otobüslerinin ücretsiz olmasına karar verdiklerini ve vatandaşların bu coşkulu günde rahat bir şekilde seyahat etmelerini istediklerini kaydetti. Türk milletine Cumhuriyeti armağan eden başta Büyük Önder Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere; silah arkadaşlarına ve milli mücadelenin tüm kahramanlarına minnet ve şükranlarını sunan Başkan Zolan, şimdiden herkesin Cumhuriyet Bayramını kutladı

İlginizi Çekebilir

Yüzlerce sahte altın ile yakalandılar

Denizli İl Emniyet Müdürlüğü, Denizli ili güzergahı kullanılarak çevre illere ve Denizli iline, yalnızca Darphane ve Damga Matbaası Genel Müdürlüğü tarafından basılma yetkisi bulunan çeyrek altınların sahte olarak üretildiği ve sevk edileceği yönünde bilgiler eden ekipler tarafından düzenlenen operasyonda yüzlerce sahte altın bulunurken 2 şahıs ise tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Denizli için kuvvetli rüzgar ve fırtına uyarısı

Meteoroloji, Denizli için kuvvetli ve yer yer fırtına şeklinde uyarıda bulunarak olumsuzluklara karşı dikkatli olunması gerektiğini bildirdi.

Denizli’de 1 Nisan itibariyle ekmek 17,50 TL, simit ise 20 TL’den satışa sunulacak

Denizli’de Fırıncılar Esnaf Odası, esnafının artan maliyet baskıları sonrası fiyat düzenlemesinin gerçekleştiğini duyurdu. 1 Nisan 2026 tarihinden itibaren geçerli olacak yeni tarifeye göre, 200 gram ekmek 17,50 TL’den 100 gram simit ise 20 TL’den satışa sunulacak.

Mantar aramak için çıktığı doğada maymun buldu

Denizli'de ormanda maymunla karşılaşan vatandaş, ekipler gelene kadar hayvanı oyalamaya çalıştığı anları kayıt altına aldı

Babadağ’da 3.6 büyüklüğünde deprem meydana geldi

Denizli’nin Babadağ ilçesinde sabaha karşı meydana gelen 3.6 büyüklüğündeki orta şiddetli deprem kısa süreli korku ve panik oluşturdu.

Denizli en fazla kilo veren ikinci il oldu

Denizli, Sağlık Bakanlığı tarafından ülke genelinde yürütülen "İdeal Kilonu Öğren Sağlıklı Yaşa" kampanyasında elde ettiği başarılı sonuçla dikkat çekti. Sağlıklı yaşam bilincinin artırılması ve obeziteyle mücadele amacıyla başlatılan kampanya kapsamında Denizli, toplamda 35 bin 113 kilogram kilo kaybı ile Türkiye genelinde en fazla kilo verilen ikinci il oldu.

TÜM HABERLER