Cumhuriyet Bayramı’nda otobüsler ücretsiz
ACIPAYAMDenizli Büyükşehir Belediyesi, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı dolayısıyla belediye otobüslerini ücretsiz yaptı. Cumhuriyetin 94’üncü yıldönümünün gurur ve heyecanını yaşadıklarını belirten Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, bu tarihi günde belediye otobüslerinin ücretsiz olmasına karar verdiklerini söyledi.
Denizli Büyükşehir Belediyesi, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı dolayısıyla belediye otobüslerini ücretsiz yaptı. Cumhuriyetin ilanının 94. yıldönümünde de belediye otobüslerini ücretsiz olarak vatandaşların hizmetine sunan Denizli Büyükşehir Belediyesi aynı geleneği bu yılda sürdürme kararı aldı. Buna göre 29 Ekim 2017 Pazar günü vatandaşların daha kolay ulaşımının sağlanması için belediye otobüslerinden ücret alınmayacak. Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, cumhuriyetin 94’üncü yıldönümünün gurur ve heyecanını yaşadıklarını belirterek, bu tarihi günde belediye otobüslerinin ücretsiz olmasına karar verdiklerini ve vatandaşların bu coşkulu günde rahat bir şekilde seyahat etmelerini istediklerini kaydetti. Türk milletine Cumhuriyeti armağan eden başta Büyük Önder Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere; silah arkadaşlarına ve milli mücadelenin tüm kahramanlarına minnet ve şükranlarını sunan Başkan Zolan, şimdiden herkesin Cumhuriyet Bayramını kutladı
İlginizi Çekebilir
Önüne kıran otomobile çarpan motosikletli işadamı hayatını kaybetti
Denizli’de aynı istikamette seyir halinde olan ve dönüş için ani manevra yapan otomobile çarpan motosikletli işadamı, kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti. İşadamının yola düşüp metrelerce savrulduğu kaza anı ise güvenlik kamerasına anbean yansıdı.
Tır, kırmızı ışıkta bekleyen otobüs ve otomobile çarptı: 6 yaralı
Denizli’nin Tavas ilçesinde kırmızı ışıkta bekleyen otobüs ve otomobile tırın çarpması sonucu meydana gelen trafik kazasında 6 kişi yaralandı.
Memleketine dönerken kazada ölen yaşlı adam son yolcuğuna uğurlandı
Muğla'nın Dalaman ilçesinden memleketi Acıpayam'a giderken geçirdiği trafik kazasında hayatını kaybeden yaşlı adam, düzenlenen cenaze töreninin ardından son yolculuğuna uğurlandı.
Mantar toplamaya gidip kaybolan dağcıyı arama çalışmaları 6 gündür devam ediyor
Denizli’nin Pamukkale ilçesindeki evinden mantar toplamak için yaylaya giden 70 yaşındaki dağcıdan 29 Nisan Salı gününden beri haber alınamıyor. AKUT ve gönüllü kuruluşların 6 gündür bölgede yaptıkları çalışmalarda herhangi bir ize rastlayamadı ve arama çalışmaları devam ediyor.
Kaza maliyeti nedeniyle bunalıma giren yaşlı adam 6 aylık yaşam mücadelesini kaybetti
Denizli'nin Kale ilçesinde karıştığı bir trafik kazası nedeniyle 100 bin lira ödemesine karar verilen yaşlı adam, borcu ödemeyeceğini düşünerek kireç çözücü içti
Vahşeti yaşayan 2 yaşındaki bebek hastanelik oldu
Denizli'de annesinin erkek arkadaşı tarafından dövüldüğü iddia edilen 2 yaşındaki bebek, vücudunun çeşitli yerlerinden yaralandı. Hayati tehlikesi bulunan bebek tedavi altına alındı.