© Haber Acıpayam 2022

DARIVEREN'DE YAŞLI KADININ CENAZESİ 3 GÜN SONRA BULUNDU

Acıpayam’a bağlı Darıveren Mahallesi Yukarı Köy yolunda yalnız yaşadığı öğrenilen 85 yaşındaki Emir Ayşe Bağlan’ın evinden uzun süre çıkmadığını fark eden mahalle sakinleri yaşlı kadının evine girince cansız bedeni ile karşılaştılar.

 Acıpayam’a bağlı Darıveren Mahallesi Yukarı Köy yolunda yalnız yaşadığı öğrenilen 85 yaşındaki Emir Ayşe Bağlan’ın evinden uzun süre çıkmadığını fark eden mahalle sakinleri yaşlı kadının evine girince cansız bedeni ile karşılaştılar. 

Yaşlı kadının evine giden mahalle sakinleri Emir Ayşe Bağlan’ın cansız bedeniyle karşılaştılar. Olay yerine çağrılan 112 Acil Servis Ekiplerinin yaptığı incelemede, yaşlı kadının yaklaşık üç gün önce hayatını kaybettiğini belirledi. Gerekli işlemlerin yapılmasının ardından Emir Ayşe Bağlan'ın cenazesi Darıveren Mahalle mezarlığına defnedildi. 

İlginizi Çekebilir

Denizli'de 5 araçlı zincirleme trafik kazasında yaralanan sürücü kurtarılmadı

Denizli'de 5 aracın karıştığı kaza sonucunda ağır yaralı olarak hastaneye kaldırılan sürücü, yapılan tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybetti.

Denizli’nin yüksek kesimleri beyaza büründü

Denizli’de hava sıcaklıklarının ani şekilde düşmesiyle birlikte yüksek kesimlerde kar yağışı etkili oldu. Yılın ilk karı, özellikle rakımı yüksek ilçelerde gece saatlerinde yağarak bölgeyi beyaz örtüyle kapladı.

Otomobil park halindeki tırın dorsesine çarptı: 1 ölü 1 yaralı

Denizli’nin Acıpayam ilçesinde henüz bilinmeyen nedenle kontrollünü kaybeden genç sürücü kaza sonucunda hayatını kaybetti. Kazada yolcu konumunda olan vatandaş ise hastanede tedavisi sürüyor.

Boşandığı eşinin sokak ortasında boğazı kesen eski kocaya müebbet talebi

Denizli'de boşandığı eski eşinin sokak ortasında boğazını keserek öldürülen, erkek arkadaşının ise şah damarını kesen eski koca hakkında müebbet hapis cezası talep edildi. Cinayetin güvenlik kamerası kayıtlarının izlendiği ilk duruşmada, zanlı kendini "Kendimi kaybettim" sözleriyle savundu.

Denizlili Lösemi tedavisi gören çocukların yeni yıl hayalleri gerçeğe dönüşüyor

LÖSEV, lösemi ve kanser tedavisi gören çocukların yeni yıl dileklerini gerçeğe dönüştürmek amacıyla "Dilek Topla Benim İçin" kampanyasını hayata geçiriyor. Türkiye genelinde eş zamanlı olarak yürütülen kampanya için ve bu yıl Denizli’de açılan ofisin de kutlamasını kapsayan anlamlı bir etkinlik gerçekleştirildi.

Denizlili 3 firma bakanlığın ifşa listesine girdi

Tarım ve Orman Bakanlığı'nın yayımladığı son denetim sonuçlarında Denizli'den 3 firma yer aldı. Yapılan kontrollerde, takviye edici gıdalarda ilaç etken maddesi ile piliç sucuk ürünlerinde mevzuata aykırı içerik kullanımı tespit edildi.

TÜM HABERLER