DENİZLİ TARIM FUARI YARIN KAPILARINI AÇIYOR
ACIPAYAMEge Tarım, Sera ve Hayvancılık Fuarı, 22-26 Şubat’ta 13’üncü kez Denizli’de yapılacak.
Denizli’de, bu yıl 180 firmanın katılımıyla 13’üncüsünün düzenleneceği Ege Tarım, Sera ve Hayvancılık Fuarı 22-26 Şubat günleri arasında gerçekleştirilecek.
Toplam 30 bin metrekare alanda traktör, biçerdöver, tarımsal mekanizasyon ve teknolojileri, sulama sistemleri ve ekipmanları, sera teknolojileri, tohum, fide, fidan, zirai ilaç, gübre, ekolojik tarım, agro bilişim, hayvancılık, yem ve ambalaj firmaları fuarda bir araya gelecek.
Orion Fuarcılık Yönetim Kurulu Başkanı Fatih Tan, fuara ilişkin Denizli Gazeteciler Cemiyeti İlyas Haytan Salonu’nda basın açıklaması yaptı. Başkan Tan, 180 firmanın katılacağı fuarın 22-26 Şubat tarihleri arasında EGS Park fuar alanında kurulacağını belirtti. Yaklaşık 160 bin katılımcının olacağını ifade eden Tan, ” Bu fuar sunduğu yenilikler ve teknolojiyle üreticilere katma değer sunmaktadır. Düzenlenen fuar Denizli ve ülke ekonomisine de büyük katkılar koymaktadır. 5 gün süreyle devam edecek olan fuarımız bölgesel anlamda Türkiye’nin en büyük fuarıdır. Tüm ilgilileri fuarımıza bekliyoruz” dedi.
Yüzbinlerce ziyaretçinin akınına uğrayan Denizli Tarım fuarında Acıpayamlı firmalar da yer alacak.
İlginizi Çekebilir
Yüzlerce sahte altın ile yakalandılar
Denizli İl Emniyet Müdürlüğü, Denizli ili güzergahı kullanılarak çevre illere ve Denizli iline, yalnızca Darphane ve Damga Matbaası Genel Müdürlüğü tarafından basılma yetkisi bulunan çeyrek altınların sahte olarak üretildiği ve sevk edileceği yönünde bilgiler eden ekipler tarafından düzenlenen operasyonda yüzlerce sahte altın bulunurken 2 şahıs ise tutuklanarak cezaevine gönderildi.
Denizli için kuvvetli rüzgar ve fırtına uyarısı
Meteoroloji, Denizli için kuvvetli ve yer yer fırtına şeklinde uyarıda bulunarak olumsuzluklara karşı dikkatli olunması gerektiğini bildirdi.
Denizli’de 1 Nisan itibariyle ekmek 17,50 TL, simit ise 20 TL’den satışa sunulacak
Denizli’de Fırıncılar Esnaf Odası, esnafının artan maliyet baskıları sonrası fiyat düzenlemesinin gerçekleştiğini duyurdu. 1 Nisan 2026 tarihinden itibaren geçerli olacak yeni tarifeye göre, 200 gram ekmek 17,50 TL’den 100 gram simit ise 20 TL’den satışa sunulacak.
Mantar aramak için çıktığı doğada maymun buldu
Denizli'de ormanda maymunla karşılaşan vatandaş, ekipler gelene kadar hayvanı oyalamaya çalıştığı anları kayıt altına aldı
Babadağ’da 3.6 büyüklüğünde deprem meydana geldi
Denizli’nin Babadağ ilçesinde sabaha karşı meydana gelen 3.6 büyüklüğündeki orta şiddetli deprem kısa süreli korku ve panik oluşturdu.
Denizli en fazla kilo veren ikinci il oldu
Denizli, Sağlık Bakanlığı tarafından ülke genelinde yürütülen "İdeal Kilonu Öğren Sağlıklı Yaşa" kampanyasında elde ettiği başarılı sonuçla dikkat çekti. Sağlıklı yaşam bilincinin artırılması ve obeziteyle mücadele amacıyla başlatılan kampanya kapsamında Denizli, toplamda 35 bin 113 kilogram kilo kaybı ile Türkiye genelinde en fazla kilo verilen ikinci il oldu.