DENİZLİ'DE DÜĞÜNLERE HAVAİ FİŞEK DENETİMİ
ACIPAYAMDenizli Emniyet Müdürlüğüne bağlı resmi ve sivil ekipler, özellikle hafta sonraları sokak aralarında yapılan düğünlerde, havai fişeği ve silah denetimleri yapıyor.
Denizli Emniyet Müdürlüğü resmi ve sivil ekipleri hafta sonları sokak arasında yapılan düğünleri sıkı takip ediyor. Özellikle yasak olan havai fişek ve ateşli silah konusunda hassas davranan ekipler kurallara uymayanlara idari yaptırım uyguluyor. Hafta sonu Mehmetçik Mahallesi ve İncilipınar Mahallesinde uygulama yapan resmi ekiplerin, araçların tepe lambasını kapatarak düğünün yakınlarında gezmesi dikkat çekti.
Denizli Valiliğinin aldığı karara göre, düğünlerde havai fişek yasağına uymayan şahıs ve iş yerleri hakkında idari yaptırım kararı uygulanıyor.
İlginizi Çekebilir
Tır, kırmızı ışıkta bekleyen otobüs ve otomobile çarptı: 6 yaralı
Denizli’nin Tavas ilçesinde kırmızı ışıkta bekleyen otobüs ve otomobile tırın çarpması sonucu meydana gelen trafik kazasında 6 kişi yaralandı.
Memleketine dönerken kazada ölen yaşlı adam son yolcuğuna uğurlandı
Muğla'nın Dalaman ilçesinden memleketi Acıpayam'a giderken geçirdiği trafik kazasında hayatını kaybeden yaşlı adam, düzenlenen cenaze töreninin ardından son yolculuğuna uğurlandı.
Mantar toplamaya gidip kaybolan dağcıyı arama çalışmaları 6 gündür devam ediyor
Denizli’nin Pamukkale ilçesindeki evinden mantar toplamak için yaylaya giden 70 yaşındaki dağcıdan 29 Nisan Salı gününden beri haber alınamıyor. AKUT ve gönüllü kuruluşların 6 gündür bölgede yaptıkları çalışmalarda herhangi bir ize rastlayamadı ve arama çalışmaları devam ediyor.
Kaza maliyeti nedeniyle bunalıma giren yaşlı adam 6 aylık yaşam mücadelesini kaybetti
Denizli'nin Kale ilçesinde karıştığı bir trafik kazası nedeniyle 100 bin lira ödemesine karar verilen yaşlı adam, borcu ödemeyeceğini düşünerek kireç çözücü içti
Vahşeti yaşayan 2 yaşındaki bebek hastanelik oldu
Denizli'de annesinin erkek arkadaşı tarafından dövüldüğü iddia edilen 2 yaşındaki bebek, vücudunun çeşitli yerlerinden yaralandı. Hayati tehlikesi bulunan bebek tedavi altına alındı.
Trafikte akrobatik hareketler yapan motosikletliye 86 bin lira ceza kesildi
Denizli’de akrobatik hareketler yaparak trafiğe tehlikeye atan ehliyetsiz motosiklet sürücüsüne, emniyet ekipleri tarafından 86 Bin TL’lik cezai işlem uygulandı.