DENİZLİ'DE FECİ KAZA: DEMİR KORKULUK BOYNUNA SAPLANDI
ACIPAYAMDenizli'nin Honaz İlçesi'nde, hafif ticari aracın köprü korkuluklarına çarpması sonucu meydana gelen kazada 21 yaşındaki genç, boynuna korkuluğun saplanması nedeniyle hayatını kaybetti. Kazada nedeniyle 6 kişi de yaralandı.
Çarpma nedeniyle korkuluklardan kopan bir boru parçası aracın ön camını delip, ön sağ koltukta oturan Yusuf Önüt'ün boynuna saplandı. Önüt, olay yerinde yaşamını yitirdi. Kazada hafif ticari aracın sürücüsü G.Ö. ile arka koltuktaki Ali Ö., Arife Ö., Zeliha Ö., Özlem A. ve Büşra A. yaralandı. Olayın haber verilmesi üzerine kaza yerine 112 Acil Sağlık ekipleri sevk edildi. sağlık ekipleri yaralıları ambulanslarla Denizli Devlet ve Servergazi Devlet Hastanesi'ne kaldırılırken, yaralıların hayati tehlikesinin olmadığı bildirildi.
İlginizi Çekebilir
Vali Köşger, Acıpayam’da temaslarda bulundu
Acıpayam ilçesinde kamu hizmetlerinden eğitime, güvenlikten üretime kadar birçok alanda incelemelerde bulunan Denizli Valisi Yavuz Selim Köşger, vatandaş odaklı hizmet anlayışının altını çizdi. Mahalle muhtarlarını uçbeyi olarak gördüğünü ifade eden Vali Köşger, "Mahallerimizdeki sorunları ilk siz tespit edip yetkili makamlara ileteceksiniz" talimatını verdi.
Yüzlerce sahte altın ile yakalandılar
Denizli İl Emniyet Müdürlüğü, Denizli ili güzergahı kullanılarak çevre illere ve Denizli iline, yalnızca Darphane ve Damga Matbaası Genel Müdürlüğü tarafından basılma yetkisi bulunan çeyrek altınların sahte olarak üretildiği ve sevk edileceği yönünde bilgiler eden ekipler tarafından düzenlenen operasyonda yüzlerce sahte altın bulunurken 2 şahıs ise tutuklanarak cezaevine gönderildi.
Denizli için kuvvetli rüzgar ve fırtına uyarısı
Meteoroloji, Denizli için kuvvetli ve yer yer fırtına şeklinde uyarıda bulunarak olumsuzluklara karşı dikkatli olunması gerektiğini bildirdi.
Denizli’de 1 Nisan itibariyle ekmek 17,50 TL, simit ise 20 TL’den satışa sunulacak
Denizli’de Fırıncılar Esnaf Odası, esnafının artan maliyet baskıları sonrası fiyat düzenlemesinin gerçekleştiğini duyurdu. 1 Nisan 2026 tarihinden itibaren geçerli olacak yeni tarifeye göre, 200 gram ekmek 17,50 TL’den 100 gram simit ise 20 TL’den satışa sunulacak.
Mantar aramak için çıktığı doğada maymun buldu
Denizli'de ormanda maymunla karşılaşan vatandaş, ekipler gelene kadar hayvanı oyalamaya çalıştığı anları kayıt altına aldı
Babadağ’da 3.6 büyüklüğünde deprem meydana geldi
Denizli’nin Babadağ ilçesinde sabaha karşı meydana gelen 3.6 büyüklüğündeki orta şiddetli deprem kısa süreli korku ve panik oluşturdu.