DENİZLİ'DE GÖLE DÜŞEN ÇOBAN BOĞULDU
ACIPAYAMDenizli’nin Çivril ilçesinde balık tutmak için gittiği Işıklı Gölü'ne düşen çoban boğuldu.
Edinilen bilgiye göre, çoban Mustafa Kocamanoğlu (32), Işıklı Gölü yakınlarına koyunlarını otlatmaya gitti. Daha sonra balık tutmak isteyen Kocamanoğlu, dengesini kaybederek göle düştü. Olayı görenler durumu Denizli Büyükşehir Belediyesi İtfaiyesi su altı arama ve kurtarma ekiplerine bildirdi. Olay yerine gelen ekipler, Mustafa Kocamanoğlu'nun düştüğü yerden yarım kilometre uzaklıkta cesedine ulaştı.
Evli ve üç çocuk babası olan Kocamanoğlu’nun cesedi, yapılan incelemenin ardından otopsi için Çivril Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı.
İlginizi Çekebilir
Denizli’de Üniversite Hastanesine Aile Hekimliğinden MHRS randevu hizmeti başladı
Denizli İl Sağlık Müdürü Uz. Dr. Berna Öztürk, aile hekimlerinden MHRS (Merkezi Hekim Randevu Sistemi) üzerinden Pamukkale Üniversitesi Hastanesine randevu alınabilmesinin başladığını duyurdu.
Denizli'de yanan 4 bin 108 hektar orman sahasında 2,5 milyon fidan yeşerecek
Denizli'den bu yıl meydana gelen orman yangınlarına ilişkin detaylı bilgilendirme toplantısı gerçekleştiren Denizli Orman Bölge Müdürü Ahmet Köle, Bölge Müdürlüğü sorumluluk sahasında meydana gelen 82 yangında hasar gören 4 bin 108 hektarlık alanda 2 milyon 556 bin 674 fidan dikileceğini vurguladı.
Beyaz cennet Pamukkale için karanlık tablo
UNESCO Dünya Kültür Mirası Listesinde yer alan Pamukkale'yi var eden termal su kaynaklarının üçte birine düşmesi, beyaz cennetin her yıl milyonlarca turisti ağırlayan travertenlerini kararma tehlikesiyle karşı karşıya bıraktı. Yetkililere çağrıda bulunan turizmciler, termal kaynak tasarrufu ve Karahayıt'a özgü kızıl suyun korunması için tesislere doğalgaz verilmesini talep etti.
Sokak ortasında yaşanan bıçaklı kavgada dehşet anları
Denizli'de iki grup arasında sokak ortasında yaşanan bıçaklı kavgada dehşet anları yaşandı. Motosikletine çarpılarak, iki kişi tarafından yere düşürülen şahsın sırtına bıçak saplandı. Kavgada üç kişi yaralandı.
Grip aşısı zamanı geldi: Kimler ne zaman ve neden yaptırmalı
Grip ve influenza vakalarında artışların başladığı son günlerde grip aşısı uyarısı yapan Denizli Özel Egekent Hastanesi Enfeksiyon Hastalıkları ve Klinik Mikrobiyoloji Uzmanı Uzm. Dr. Ramazan Kenan Arıcan, "Erken aşılama ile mevsimsel dalgaya karşı güçlü bir kalkan oluşturabiliriz" dedi.
Nişan eğlencesinde sandalyeler havada uçuştu: 6 yaralı
Denizli’nin Buldan ilçesinde düzenlenen nişan eğlencesince kız ve oğlan evi arasında çıkan oynama kavgasında altı kişi yaralandı.