© Haber Acıpayam 2022

DENİZLİ'DE MUSTAFA CECELİ RÜZGARI ESTİ

2008 yılında hayatımıza giriş yapan ve yorumladığı emri olur, aşkım benim, sultanım, sevgilim, illede aşk, hüsran, şeker, hastalıkta sağlıkta ve es isimli onlarca şarkısıyla büyük beğeni toplayan Mustafa Ceceli Denizlili hayranlarına büyük coşku yaşattı.

 2008 yılında hayatımıza giriş yapan ve yorumladığı emri olur, aşkım benim, sultanım, sevgilim, illede aşk, hüsran, şeker, hastalıkta sağlıkta ve es isimli onlarca şarkısıyla büyük beğeni toplayan Mustafa Ceceli, Sinpaş Aquamall AVM’nin açılış konseri için Denizli’ye geldi ve sevenleriyle bir araya geldi. Ücretsiz ve herkese açık olarak gerçekleştirilecek halk konseri 15 Ekim 2016 cumartesi akşamı 19.30’da Sinpaş Aquamall AVM’de gerçekleştirildi. Konsere yoğun bir ilgi vardı. Denizli'nin yeni buluşma noktası olan Aqua Mall Alışveriş Merkezi Cadde tadındaki açık alan atmosferi, birbirinden şık cafe ve restoranları, herkesin ihtiyaçlarını karşılayabileceği mağazaları, sosyalleşebileceği alanları ve sunduğu yepyeni yaşam konseptiyle oldukça yoğun ilgi görüyor. Aqua Mall'de 8 Ekim'de gerçekleşen Gripin konserinde eğlenceli anlar yaşandı. Aqua Mall'de Denizli'nin uzun bir süredir beklediği H&M, Starbucks ve Köfteci Yusuf gibi ilk kez açılan markalarla Denizlililerin kısa zamanda yeni buluşma noktası oldu. Aqua Mall'de Mustafa Ceceli İzdihamı Aqua Mall'de 15 Ekim Cumartesi günü sahne alan Mustafa Ceceli Denizlililerden tam not aldı. Yoğun kalabalığa şarkılarıyla eğlenceli saatler yaşatan Ceceli şarkılarını on binlerce kişi ile beraber söyledi.

İlginizi Çekebilir

Denizli'de saat 09.05'i gösterdiğinde hayat durdu

Denizli'de 10 Kasım Mustafa Kemal Atatürk'ün 87. ölüm yıl dönümünde saat 09.05'i gösterdiğinde il protokolü ve tören esnasında siren sesini duyan vatandaşlar saygı duruşunda bulundu.

Ağaca çarpıp ikiye bölünen otomobildeki kadın hayatını kaybetti

Denizli’de sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybettiği otomobil ağaca çarptı. Hastaneye kaldırılan genç sürücü doktorların tüm müdahalesine rağmen yaşamını yitirdi.

Sabıkalı sevgili, kadın gardiyana yapay zekayla oluşturduğu görüntüyle şantaj yaptı

Denizli'de hakkında tutanak tutulan kadın hükümlünün, bilişim suçlarından sabıkalı sevgilisiyle birlikte kurduğu plan akıllara durgunluk getirdi. Tutanak yüzünden izne çıkamayan kadın ve sevgilisi, kadın gardiyana yapay zekayla oluşturulan müstehcen videosu, CİMER'e yapılan sahte rüşvet suçlamaları ve sosyal medyada karalama kampanyalarıyla şantaj yaptı.

DTO üyeleri Çin pazarıyla yeni ticaret köprüleri kurdu

Denizli Ticaret Odası (DTO) üyesi iş insanlarından oluşan 53 kişilik bir heyet, 31 Ekim-4 Kasım 2025 tarihleri arasında Çin'in Guangzhou şehrinde gerçekleştirilen ve Türkiye’nin Çin ile ticaretini belirleyen Canton 2025 Sonbahar Çin İthalat ve İhracat Fuarı'na katıldı.

Tali yoldan ana yola bağlanmak isteyen otomobil ile kamyonet çarpıştı; 1 ölü

Denizli'de tali yoldan ana yola bağlanmak isteyen otomobil kamyonet ile çarpıştı. Çarpma sonucu hurdaya dönen araçta, otomobil sürücüsü hayatını kaybetti.

Eşi ve kızını yaralayıp rehin alan adam 6 saat sonra kaçmaya çalışırken yakalandı

Denizli’de cezaevinden yeni çıkan bir şahıs eşi ve çocuklarını rehin aldı. Eşi ve bir kızını yaralayıp rehin alan şüpheli, polislerin yoğun uğraşları sonucu yaralı aile üyelerini bıraktı. Bir kızını rehin almayı sürdüren zanlı, 6 saatin sonunda ablasıyla birlikte çocuğunu polislere teslim edip kendi yine teslim olmadı. Evden kaçmaya çalışırken polis ekipleri tarafından yakalandı.

TÜM HABERLER