DENİZLİ’DE TELEFON DOLANDIRICILIĞI İDDİASI
ACIPAYAMDenizli’de yaşayan bir vatandaş, televizyonda kampanyalı olarak satılan bir telefonu almak için başvuruda bulunduğunu ancak kendisine gösterilen telefonun değil, Çin malı olan ve piyasada 50 TL’ye satılan bir telefon gönderildiğini iddia etti.
Denizli’nin Karşıyaka Mahallesi’nde yaşayan 46 yaşındaki Erdal Dikmenli, eşiyle birlikte evde televizyon izlerken, reklamı yapılan ve kampanyalı satılan telefondan almak için irtibata geçti. 169 TL’ye satılan telefonu sipariş veren Erdal Dikmenli, kargoyu beklemeye başladı. 5 gün sonra kargosu gelen Dikmenli, ödemeyi kapıda yaptıktan sonra telefonu aldı. Piyasada yüksek fiyata satılan telefonun 169 TL’ye alacağı umuduyla bekleyen Dikmenli, kutudan çıkan telefonu görünce büyük şok yaşadı. Çift çekirdekli, 4 işlemcili ve çift hatlı beklediği telefonun hiçbir özelliğini olmadığını belirten Dikmenli, söz konusu şirkete dava açacağını söyledi.
Telefonu bir TV kanalında gördüğünü belirten Erdal Dikmenli, "Sürekli aynı telefon reklamı dönüyordu. Çift çekirdekli, 4 işlemcili ve çift hatlı olduğu söyleniyordu. Biz de bu reklama aldandık. Gönderilen telefonun dokunmatik kısmı dahi az çalışıyor. Kötü bir telefon gönderdiler. 169 TL’ye alacağımızı zannettik. Aradık, istedik ve gönderdiler. Kapıda ödeme yaptık. Ödeme yapmadan ambalajı açamayacağımızı söylediler. Ben şüphelendim. Kutusunda yüksek fiyatlı bir telefonun markası yazıyor, içinde ise ne olduğu belli olmayan bir telefon var. Çift hatlı dediler ama bir hattı çalışmıyor. Çalışan da cızırtılı. Bunun piyasada değeri 40 TL falan. Tamiratını yapsak aldığımız telefon kadar para gidecek. Biz aldatıldık. Ben bu firmaya tazminat davası açacağım. Türk seyircisine böyle aldatılmamalı" dedi.
İlginizi Çekebilir
Tali yoldan ana yola bağlanmak isteyen otomobil ile kamyonet çarpıştı; 1 ölü
Denizli'de tali yoldan ana yola bağlanmak isteyen otomobil kamyonet ile çarpıştı. Çarpma sonucu hurdaya dönen araçta, otomobil sürücüsü hayatını kaybetti.
Eşi ve kızını yaralayıp rehin alan adam 6 saat sonra kaçmaya çalışırken yakalandı
Denizli’de cezaevinden yeni çıkan bir şahıs eşi ve çocuklarını rehin aldı. Eşi ve bir kızını yaralayıp rehin alan şüpheli, polislerin yoğun uğraşları sonucu yaralı aile üyelerini bıraktı. Bir kızını rehin almayı sürdüren zanlı, 6 saatin sonunda ablasıyla birlikte çocuğunu polislere teslim edip kendi yine teslim olmadı. Evden kaçmaya çalışırken polis ekipleri tarafından yakalandı.
Aydınlatma direğine çarpan motosikletteki iki arkadaş hayatını kaybetti
Denizli'de aydınlatma direğine çarpan motosiklet sürücüsü ve arkadaşı hayatını kaybetti.
Ağaç budarken yüksekten düşen yaşlı adam hayatını kaybetti
Denizli'de kendisine ait bahçede ağaç budadığı sırada dengesini kaybetmesi sonucu yüksekten düşen yaşlı adam hayatını kaybetti
Denizli’de uygulama üzerinden taşımacılık yapanlara 417 bin 396 TL ceza kesildi
Denizli Şoförler Odası Başkanı Köksal Semerci, vatandaşlar ve sürücülere uyarılarda bulunarak yasadışı taşımaya dikkat etmeleri gerektiğine dikkat çekti. Köksal "taşımacılık uygulamaları ne güvenli ne de yasaldır" dedi.
Araç kullanırken kalp krizi geçiren profesör hayatını kaybetti
Denizli’de seyir halinde olan aracın sürücüsü Prof. Dr. Tamer Edirne aracın içinde kalp krizi sonucunda trafik kazası meydana geldi. Kazanın ardından hastaneye kaldırılan Prof. Dr. Edirne, yapılan tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybetti.