DENİZLİ'DE ZEYBEKCİ SEVİNCİ
ACIPAYAMAK Parti Denizli Milletvekili Nihat Zeybekci'nin, Başbakan Binali Yıldırım tarafından açıklanan kabinede yeniden Ekonomi Bakanı olarak yer alması Denizli'de sevinçle karşılandı.
Başbakan Binali Yıldırım'ın açıklamasını Denizli'de kahvelerde takip eden vatandaşlar, açıklamayı büyük bir merakla izledi. Binali Yıldırım'ın, Ekonomi Bakanı olarak AK Parti Denizli Milletvekili Nihat Zeybekci'yi açıklaması vatandaşlar tarafından büyük bir coşkuyla karşılandı. Zeybekci'nin bakan olarak açıklanmasını birbirleriyle el sıkışarak kutlayan vatandaşlar bunun beklenen bir durum olduğunu söyledi.
Denizli'ye yapılacak hizmetlerin önemli olduğunu belirten Hamdi Acar isimli vatandaş, "Çok sevinçliyiz. Bu bizi çok mutlu etti. Denizli'den Nihat Zeybekci yine bakan oldu. Memnunuz. İnşallah hayırlı uğurlu olur. Gurur duyduk. Denizli'den bir bakan gitti bir bakan geldi. Bu bayrak yarışıdır"dedi.
İbrahim Sevinç isimli bir vatandaş ise, "Yeni kabine vatana millete hayırlı olsun. İnşallah hayırlara vesile olur. Önemli olan memleketin, milletin geleceğidir. Denizli'den de bir bakanın olması bizim için gurur vericidir. Muhakkak Denizli'ye yeni hizmet ve yatırımlar gelecektir. İnşallah hayırlı olur" ifadelerini kaydetti.
İlginizi Çekebilir
Denizlispor susuz kaldı
59 yıllık tarihinde ilk kez amatör lige düşen Denizlispor’da, yabancı futbolcuların alacağı yüzünden FİFA tarafından verilen 12 puan silme cezasının ardından şimdide su sıkıntısı yüzünden antrenman sahası kurumaya başladı.
Tavas Belediyesi araç filosunu geliştiriyor
Denizli’nin Tavas Belediye Başkanı Kadir Tatık, temizlik hizmetlerinde kullanılacak iki yeni araçla belediye araç filosunu geliştirdiklerini belirtti.
Evinin bahçesinde 290 kök kenevir yetiştiren tacir tutuklandı
Denizli’de polisin düzenlediği narkotik operasyonunda, evin bahçesinde ekili 290 kök Hint kenevir bitkisi, 904 gram esrar maddesi ele geçirilen şüpheli tutuklanarak cezaevine gönderildi.
Denizli’de şehir içi ulaşıma zam geldi
Denizli’de toplu taşıma ücretlerine zam geldi. Denizli Ulaşım Koordinasyon Merkezinin (UKOME) aldığı kararla belediye otobüsü, minibüs ve abonman kart ücretlerine zam yapıldı. Yeni tarifeler 1 Temmuz’dan itibaren geçerli olacak.
Pamukkale Üniversite Hastanesi çalışanları 2. kez iş bıraktı
Denizli Pamukkale Üniversitesi (PAÜ) Hastanesinde görevli bir grup sağlık çalışanı, eşit çalışma şartları ve eşit ücret talebiyle 2 saatliğine 2'inci kez iş bırakma eylemi gerçekleştirdi
Keneyi erken fark etmek hayat kurtarıyor
Havaların ısınmasıyla birlikte kene ısırması vakalarında artış olduğuna işaret eden Denizli Özel Tekden Hastanesi Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları Uzmanı Dr. Tunç Aydın, "Keneyi fark eder etmez en yakın sağlık kuruluşuna başvurun. Unutmayın, erken fark etmek hayat kurtarır" dedi.