DENİZLİ'DE ŞOFÖRLERE TRAFİK EĞİTİMİ
ACIPAYAMDenizli Büyükşehir Belediyesi İnsan Kaynakları ve Eğitim Dairesi Başkanlığı, Eğitim Şube Müdürlüğü koordinasyonluğunda, Denizli Büyükşehir Belediyesi bünyesindeki tüm şoförlere trafik eğitimi verildi.
Denizli Büyükşehir Belediyesi İnsan Kaynakları ve Eğitim Dairesi Başkanlığı, Eğitim Şube Müdürlüğü koordinasyonluğunda, "Karayolu Trafik Güvenliği Stratejisi ve Eylem Planı" kapsamında Denizli Büyükşehir Belediyesi bünyesindeki tüm şoförlere trafik eğitimi verildi. EGS Kongre ve Kültür Merkezi'nde gerçekleştirilen eğitime, Denizli Büyükşehir Belediyesi bünyesindeki toplam 926 şoför katıldı.
Trafik Denetleme Şube Müdürlüğü Eğitim Büro Amirliği'nden Başpolis Abdülcabbar Türkmen tarafından verilen eğitimde, trafik düzeni, trafik kuralları, trafikte yapılan hatalar ve doğuracağı sonuçlar aktarıldı.
Eğitimler sonunda 2011-2020 yıllarını kapsayan trafik düzeni ve güvenliğinin sağlanmasına yönelik olarak trafik kazalarından kaynaklı ölümlerin 2020 yılına kadar yüzde 50 oranında azaltılmasının hedeflendiği belirtildi.
İlginizi Çekebilir
Denizli’de 1 Nisan itibariyle ekmek 17,50 TL, simit ise 20 TL’den satışa sunulacak
Denizli’de Fırıncılar Esnaf Odası, esnafının artan maliyet baskıları sonrası fiyat düzenlemesinin gerçekleştiğini duyurdu. 1 Nisan 2026 tarihinden itibaren geçerli olacak yeni tarifeye göre, 200 gram ekmek 17,50 TL’den 100 gram simit ise 20 TL’den satışa sunulacak.
Mantar aramak için çıktığı doğada maymun buldu
Denizli'de ormanda maymunla karşılaşan vatandaş, ekipler gelene kadar hayvanı oyalamaya çalıştığı anları kayıt altına aldı
Babadağ’da 3.6 büyüklüğünde deprem meydana geldi
Denizli’nin Babadağ ilçesinde sabaha karşı meydana gelen 3.6 büyüklüğündeki orta şiddetli deprem kısa süreli korku ve panik oluşturdu.
Denizli en fazla kilo veren ikinci il oldu
Denizli, Sağlık Bakanlığı tarafından ülke genelinde yürütülen "İdeal Kilonu Öğren Sağlıklı Yaşa" kampanyasında elde ettiği başarılı sonuçla dikkat çekti. Sağlıklı yaşam bilincinin artırılması ve obeziteyle mücadele amacıyla başlatılan kampanya kapsamında Denizli, toplamda 35 bin 113 kilogram kilo kaybı ile Türkiye genelinde en fazla kilo verilen ikinci il oldu.
Tarlaya uçan otomobilde anne hayatını kaybetti, eşi ve çocuğu yaralandı
Denizli’de kontrolden çıkarak tarlaya savrulan otomobilde 1 kişi hayatını kaybetti, 2 kişi yaralandı.
Denizli’de bayramda 3 gün ekmek üretilmeyecek
Denizli’de Ramazan Bayramı süresince ekmek üretimine ara verilecek. Denizli Fırıncılar Odası Başkanı Bekir Karadaban, yaptığı açıklamada bayram boyunca fırın çalışanlarının dinlenebilmesi ve aileleriyle vakit geçirebilmesi amacıyla önemli bir karar alındığını duyurdu