© Haber Acıpayam 2022

DENİZLİ'DE ÜÇGEN KAVŞAĞI DÜZENLEMESİ BAŞLAYACAK

Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, şehirler arası karayollarının kesişme noktası olan Üçgen Kavşağı'nda yapılması planlanan düzenlemeye bu yıl başlanacağını belirtti.

 Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, şehirler arası karayollarının kesişme noktası olan Üçgen Kavşağı'nda yapılması planlanan düzenlemeye bu yıl başlanacağını belirtti.
Karayolları Trafik Güvenliği Haftası nedeniyle Delikliçınar Meydanı'nda tören düzenlendi. Denizli Valiliği önünden Delikliçınar Meydanı'na kadar süren kortejle başlayan törene Vali Şükrü Kocatepe, Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan ve çok sayıda davetli katıldı. 
Türkiye'de son yıllarda yapılan duble yolların ülkede hem trafik akışı, hem de trafik güvenliği sağlama noktasında çok büyük katkı sağladığını belirten Başkan Zolan konuşmasında, Denizli'nin büyükşehir olmasıyla birlikte kentin tamamında büyükşehir yetki alanında olan yolların bulunduğunu isöyledi. Başkan Zolan, Ulaşım Koordinasyon Merkezi'nin (UKOME) de büyükşehir çatısı altında kurulduğunu, burada Denizli'nin ulaşımıyla ilgili kararlar alındığını ifade etti.
Trafiğin çok önemli olduğunu vurgulayan Başkan Zolan, "Yolarımız uygun, araçlarımız son teknoloji ama tek eksiğimiz var. Trafik kurallarına uymama, ihmal ve dikkatsizlik. Bunların sonucunda maalesef bazı istenmeyen acılar yaşanıyor. Öncelikle bizim saniyelik, dakikalık telaşlar yerine ömrümüzü seçmemiz lazım. Geride gözyaşı bırakmamız gerekiyor. Çok aceleci davranmayla çok ağır sonuçlara ulaşabiliyoruz" dedi. 
Büyükşehir olarak çocuklara yönelik trafik eğitim pistini yaptıklarını, burada trafik eğitimi verildiğini anlatan Başkan Zolan, "Şehrimizde bir çok yol düzenlemeleriyle riskleri ortadan kaldırmaya çalışıyoruz. Kavşak düzenlemeleri ile kaza riskini ortadan kaldırmaya çalışıyoruz. Trafik levhalarıyla vatandaşımızın dikkatini çekmek ve uyarmakla ilgili gayret sarf ediyoruz. Üçgen Kavşağı ile ilgili çok talep geliyor. Oranın düzenlemesi bu sene başlayacak. Projesi son noktaya geldi" açıklamasını yaptı. 
Vali Kocatepe ve Başkan Zolan, Delikliçınar Meydanı'nda kurulan standları gezerek yetkililerden bilgi aldı. 
Törende Karayolları Trafik Güvenliği Haftası ile ilgili düzenlenen resim, kompozisyon ve şiir yarışmalarında dereceye giren öğrenciler, başarılı jandarma ve emniyet mensupları ile yılın en iyi sürücülerine de ödül verildi.

İlginizi Çekebilir

Denizli’de 1 Nisan itibariyle ekmek 17,50 TL, simit ise 20 TL’den satışa sunulacak

Denizli’de Fırıncılar Esnaf Odası, esnafının artan maliyet baskıları sonrası fiyat düzenlemesinin gerçekleştiğini duyurdu. 1 Nisan 2026 tarihinden itibaren geçerli olacak yeni tarifeye göre, 200 gram ekmek 17,50 TL’den 100 gram simit ise 20 TL’den satışa sunulacak.

Mantar aramak için çıktığı doğada maymun buldu

Denizli'de ormanda maymunla karşılaşan vatandaş, ekipler gelene kadar hayvanı oyalamaya çalıştığı anları kayıt altına aldı

Babadağ’da 3.6 büyüklüğünde deprem meydana geldi

Denizli’nin Babadağ ilçesinde sabaha karşı meydana gelen 3.6 büyüklüğündeki orta şiddetli deprem kısa süreli korku ve panik oluşturdu.

Denizli en fazla kilo veren ikinci il oldu

Denizli, Sağlık Bakanlığı tarafından ülke genelinde yürütülen "İdeal Kilonu Öğren Sağlıklı Yaşa" kampanyasında elde ettiği başarılı sonuçla dikkat çekti. Sağlıklı yaşam bilincinin artırılması ve obeziteyle mücadele amacıyla başlatılan kampanya kapsamında Denizli, toplamda 35 bin 113 kilogram kilo kaybı ile Türkiye genelinde en fazla kilo verilen ikinci il oldu.

Tarlaya uçan otomobilde anne hayatını kaybetti, eşi ve çocuğu yaralandı

Denizli’de kontrolden çıkarak tarlaya savrulan otomobilde 1 kişi hayatını kaybetti, 2 kişi yaralandı.

Denizli’de bayramda 3 gün ekmek üretilmeyecek

Denizli’de Ramazan Bayramı süresince ekmek üretimine ara verilecek. Denizli Fırıncılar Odası Başkanı Bekir Karadaban, yaptığı açıklamada bayram boyunca fırın çalışanlarının dinlenebilmesi ve aileleriyle vakit geçirebilmesi amacıyla önemli bir karar alındığını duyurdu

TÜM HABERLER