DENİZLİLİ EVLİLİK FUARI AÇILDI
ACIPAYAMDenizli’de Evlilik Hazırlıkları ve Mobilya Fuarı açıldı.
Açılışta bir konuşma yapan Denizli Büyükşehir Belediye Başkan yardımcısı Ali Değirmenci, ‘’ Denizli’de geçtiğimiz günlerde de tarım fuarı yapılmıştı. Binlerce ilgili bu fuara katılarak birçok ürün almıştı. Şimdi de yine ilimizde evlilik hazırlığı ve evlerini yenilemek isteyenlere yönelik bir fuar gerçekleştiriliyor. Bu fuara da birçok firma katılarak hem kendisini tanıtıyor hem de satış yapma fırsatı buluyor. Ben bu fuarın Denizli’ye hayırlı olmasını diliyorum’’dedi.
İlginizi Çekebilir
Tavanı çöken Denizli Devlet Hastanesinin bir katı kullanıma kapatıldı
Sağlam değildir raporuna rağmen yeni Denizli Şehir Hastanesi inşaatının tamamlanmasına kadar faaliyetine devam eden Denizli Devlet Hastanesini B blokun tavanı çöktü. Katta bulunan hastalar tahliye edildi.
Reklam ajansı sahibi kazada yaşamını yitirdi
Denizli’de işletmelere sosyal medya reklam danışmanlığı hizmeti veren genç firma sahibi motosiklet ile yaptığı kazada yaşamını yitirdi.
Erken müdahale Denizli'nin ciğerlerini yanmaktan kurtardı
Denizli'nin Honaz ilçesinde çıkan orman yangında, 1,5 hektar alan zarar gördü. Orman ekiplerinin çok kısa sürede yaptığı kara ve hava müdahalesi sonucu 165 hektar saha yanmaktan kurtarıldı.
Oğul tutuklandı, annesi yoğun bakımda yaşam mücadelesi veriyor
Denizli'nin Pamukkale ilçesinde yatalak annesini darp ederek komalık eden şizofreni hastası oğlu, tutuklanarak cezaevine gönderildi. Beyin kanaması devam annenin, hayati tehlikesinin devam ettiği öğrenildi.
Zamanında müdahale edilmeyen menisküs yırtıkları kalıcı hasara yol açabiliyor
Menisküs yırtıklarında erken teşhis ve tedavinin önemine dikkat çeken Denizli Özel Egekent Hastanesi Ortopedi ve Travmatoloji Uzmanı Op. Dr. Özdemir Öztekin, "Erken tanı, dizdeki kalıcı hasarların ve kireçlenmenin önlenmesinde kritik rol oynar" dedi.
Saman yüklü kamyonun tehlikeli yolculuğu kamerada
Denizli’nin Acıpayam ilçesinde saman yüklü kamyonun tehlikeli ilerleyişi kameralara yansıdı.