DENİZLİ'NİN İNCİSİ ACIPAYAM HER GEÇEN GÜN GÜZELLİĞİNE GÜZELLİK KATIYOR
ACIPAYAMAcıpayam Belediyesi tarafından ilçe merkezinde başlatılan düzenlemeler kapsamında olan Cumhuriyet Caddesi ile Dağsarayı arasındaki bölüm tamamlandı.
Acıpayam ilçe merkezinde en önemli güzergâh konumunda olan Cumhuriyet Caddesi aynı zamanda Acıpayam Devlet Hastanesi, İlçe Jandarma Komutanlığı, Yeni Adliye Sarayı, Ticaret Meslek Lisesi, Endüstri Meslek Lisesi, İmama Hatip Lisesi ile Çamlık Mahallesine gidişlerde önemli rol oynayacak.
Kaymakamlık binasını kavşağında da çalışmalar devam ediyor. Belediye ekipleri peyzaj düzenleme çalışmaları ve Aydem tarafında da caddenin ışıklandırma çalışmaları başlayacak.
Bu güzergâhtaki vatandaşlar son yapılan çalışmalar neticesinde yapımı tamamlanan Cumhuriyet Caddesini İzmir’in meşhur semti olan “Kordon Boyuna” benzeterek beğenilerini dile getirdiler.
Öte yandan ekipler buradaki çalışmaların tamamlanmasına müteakip diğer aciliyet arzeden cadde ve sokaklarda çalışmalarını hızlı bir şekilde sürdürecekler.
ESKİ HALİ
YENİ HALİ
İlginizi Çekebilir
Denizli için kuvvetli yağış uyarısı yapıldı
Meteoroloji tarafından yapılan açıklamada Denizli için yer yer çok kuvvetli (21-75 kg/m) sağanak ve gök gürültülü sağanak beklendiğini ifade ederek uyardı.
71 yaşındaki kadının organları İzmir ve Muğla’daki hastalara umut oldu
Tedavi gördüğü Denizli Devlet Hastanesi’nde beyin ölümü gerçekleşen ve 9 gün süren yaşam mücadelesini kaybeden 71 yaşındaki Zümbül Gezgiç’in 2 böbreği ve karaciğeri alınarak İzmir ve Muğla’da organ bekleyen hastalara gönderildi.
Birlikte alkol alan iki arkadaşın kavgasında kan aktı: 1 ölü
Denizli’de birlikte alkol alan iki arkadaşın arasında çıkan tartışma kavgaya dönüştü. Tartışma sonucu 62 yaşındaki adam arkadaşı tarafından silahla öldürüldü.
Acıpayam’da binlerce kişi anma programında buluştu
Denizli’nin Acıpayam ilçesinde, 18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitleri Anma Günü dolayısıyla düzenlenen kapsamlı program, binlerce vatandaşın katılımıyla gerçekleştirildi. Mehteran konserinden Yörük kültürü canlandırmalarına, fidan dağıtımından kan bağışına kadar pek çok etkinliğin yer aldığı programda Çanakkale ruhu yeniden yaşatıldı.
Denizli'de toplu ulaşım 23 Nisan’da ücretsiz olacak
Denizli Büyükşehir Belediyesi, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı coşkusunun tüm şehirde doyasıya yaşanması amacıyla belediye otobüslerini vatandaşların hizmetine ücretsiz olarak sunacak.
Denizli’de iş kazasında üzerine forklift devrilen genç hayatını kaybetti
Denizli'nin Honaz ilçesinde mermer fabrikasında üzerine forklift devrilen 28 yaşındaki işçi, kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti.