© Haber Acıpayam 2022

DOĞAL GAZ ABONELİKLERİ VERİLMEYE BAŞLADI

Acıpayam ilçe merkezindeki doğal gaz hattının geçtiği mahalleler için abonelik işlemleri başladı.

 Acıpayam ilçe merkezindeki doğal gaz hattının geçtiği mahalleler için abonelik işlemleri başladı.

Abone olmak için gerekli evraklar bina yapı ruhsatı ve abonelik almak isteyen kişilerin kimlikleri ile başvuruda bulunmaları yeterli olacak.

Haber Acıpayam.com’a açıklamalarda bulunan Enerya Satış ve Müşteri Hizmetleri Müdürü Buğra  Kocatürk  2017 yılında Acıpayam Merkez’de 600 konut için altyapının hazırlandığını, 2018 yılı sonuna kadar da 2.750 konuta altyapı yapılacağını belirtti. Kocatürk: “2018 yılı sonuna kadar toplam 12.800 metre imalat yapılacak. Bilgi ve Abonelik almak isteyen vatandaşlarımızı hafta içi mesai saatleri içerisinde Acıpayam Belediyesine bekliyoruz. Acıpayam halkına hayırlı olsun” dedi.

İlginizi Çekebilir

Alevlerin arasında karnını doyuran ormancılardan duygulandıran dua

Orman yangınını söndürme çalışmalarına destek için Bursa'ya giden ve alevlerin arasında karınlarını doyuran Denizli Orman Bölge Müdürlüğü ekiplerinin, her akşam yemeğinden sonra yaptıkları dua duygusal anlar yaşattı.

Motosikletle takip ettikleri şahsa kurşun yağdırdılar... Silahlı saldırı anı kamerada

Denizli'de arızalı aracını almak için tamirhaneye gelen şahsı, motosikletle takip ederek kurşun yağdıran saldırganlar İzmir'de yakalandı. Tetikçi oldukları iddia edilen iki şüpheli ve onlara yardım eden sürücü tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Denizli Şehir Hastanesi ve Acil Durum Hastanesi çevreci ve güvenilir enerjiyle buluşacak

Denizli Şehir Hastanesi ve Acil Durum Hastanesinin ısınma ve enerji ihtiyaçlarını karşılayacak doğalgaz sözleşmesi imzalandı.

Polis, uyuyan eşini ve 2 çocuğunu öldürdükten sonra intihar etti

Şırnak’tan eşinin ve çocuklarının kaldığı Denizli’deki kayınvalidesinin evine izne gelen çevik kuvvet polisi dehşet saçtı. Uyuyan eşini ve 2 çocuğunu beylik tabancasıyla ateş ederek öldüren polis memuru aynı silahla intihar etti.

Korkutmak isterken arkadaşının ölümüne neden olmuş

Denizli’de 16 yaşındaki iş arkadaşını bıçaklayarak öldüren 17 yaşındaki genç, tutuklanarak cezaevine gönderildi. Arkadaşını korkutmak için bıçağı salladığını savunan genç, pişman olduğunu belirtti.

Ailesiyle birlikte ormanda kesim yapan işçi traktörün altına kaldı

Denizli’nin Serinhisar ilçesinde ailesiyle birlikte ormanda kesim yapan işçi, devrilen traktörün altında kalarak hayatını kaybetti.

TÜM HABERLER