© Haber Acıpayam 2022

DURMAK YOK YOLA DEVAM

Acıpayam Belediye Başkanı Hulusi Şevkan , Pazar sabahında Olukbaşı mahallesinde vatandaşlarla buluşup belediyeden beklentilerini dinleye devam ediyor.

 Acıpayam  Belediye Başkanı Hulusi Şevkan , Pazar sabahında Olukbaşı mahallesinde vatandaşlarla  buluşup belediyeden beklentilerini dinleye devam ediyor.
Acıpayam'a  bağlı Olukbaşı  Mahallesinin sakinleriyle buluşan Başkan Şevkan, Pazartesi mahalle de başlatılacak olan çalışmalar hakkında vatandaşları bilgilendirirken, halkın beklentilerini de dinledi.
 
Başkan Şevkan, sosyal paylaşım sitesinde şu görüşlere yer verdi: 

Olukbaşımız...
Acıpayamımızın güzelliklerinden bir tanesi...Yarın sendeyiz...

Olukbaşı sakinlerimiz erkenden güne başlamışlar, herkes ayakta; işinde gücünde, düğününde derneğinde...

Sabahın erken saatlerinde muhtarımızla birlikte şöyle bir dolaştı Olukbaşımızı, nereden Bismillah diyelim dedik.

Güzel günler seni bekliyor güzel Olukbaşı. Güzelliklerine güzellikler katmaya geliyoruz haberin olsun.

Düğündeki Olukbaşıya özgü tarhana çorbası da ayrı güzeldi. Elinize sağlık sofranız bereketli olsun değerli kardeşlerim. Çiftlerimize de mutluluk diliyoruz.

İlginizi Çekebilir

Memleketine dönerken kazada ölen yaşlı adam son yolcuğuna uğurlandı

Muğla'nın Dalaman ilçesinden memleketi Acıpayam'a giderken geçirdiği trafik kazasında hayatını kaybeden yaşlı adam, düzenlenen cenaze töreninin ardından son yolculuğuna uğurlandı.

Mantar toplamaya gidip kaybolan dağcıyı arama çalışmaları 6 gündür devam ediyor

Denizli’nin Pamukkale ilçesindeki evinden mantar toplamak için yaylaya giden 70 yaşındaki dağcıdan 29 Nisan Salı gününden beri haber alınamıyor. AKUT ve gönüllü kuruluşların 6 gündür bölgede yaptıkları çalışmalarda herhangi bir ize rastlayamadı ve arama çalışmaları devam ediyor.

Kaza maliyeti nedeniyle bunalıma giren yaşlı adam 6 aylık yaşam mücadelesini kaybetti

Denizli'nin Kale ilçesinde karıştığı bir trafik kazası nedeniyle 100 bin lira ödemesine karar verilen yaşlı adam, borcu ödemeyeceğini düşünerek kireç çözücü içti

Vahşeti yaşayan 2 yaşındaki bebek hastanelik oldu

Denizli'de annesinin erkek arkadaşı tarafından dövüldüğü iddia edilen 2 yaşındaki bebek, vücudunun çeşitli yerlerinden yaralandı. Hayati tehlikesi bulunan bebek tedavi altına alındı.

Trafikte akrobatik hareketler yapan motosikletliye 86 bin lira ceza kesildi

Denizli’de akrobatik hareketler yaparak trafiğe tehlikeye atan ehliyetsiz motosiklet sürücüsüne, emniyet ekipleri tarafından 86 Bin TL’lik cezai işlem uygulandı.

Yağışlı hava ve sürat, kazayı beraberinde getirdi: 1’i ağır 8 yaralı

Denizli’de yağışlı hava ve sürat nedeniyle meydana gelen kazada 3 araç birbirine girdi. 2 aracın kullanılamaz hale geldiği kazada 1’i ağır 8 kişi yaralandı.

TÜM HABERLER