© Haber Acıpayam 2022

Denizli 1 tık uzağınızda

Teknoloji alanında yaptığı yatırımlarla adından sıkça söz ettiren Denizli Büyükşehir Belediyesi, kentin 13 ayrı noktasına koyduğu şehir kameraları ile Denizli’yi dünyaya izlettiriyor.

 Teknoloji alanında yaptığı yatırımlarla adından sıkça söz ettiren Denizli Büyükşehir Belediyesi, kentin 13 ayrı noktasına koyduğu şehir kameraları ile Denizli’yi dünyaya izlettiriyor. Denizli Teleferik ve Bağbaşı Yaylası’ndan Denizli Kayak Merkezi'ne kadar kentin önemli noktaları internetten an be an izlenebiliyor.

Denizli Büyükşehir Belediyesi, Denizli’nin 13 önemli noktasını www.denizli.bel.tr üzerinden yüksek görüntü kalitesiyle yayınlamaya devam ediyor. Bu kapsamda daha önce 9 olan kamera sayısı 13'e yükseltildi. 15 Temmuz Delikliçınar Şehitler Meydanı'nda 2 adet olmak üzere, Denizli Kayak Merkezi'nde 3, Denizli Teleferik ve Bağbaşı Yaylası'nda ise 2 şehir kamerası bulunuyor. Laodikya Antik Kenti, Adalet Parkı, Çamlık Parkı, İncilipınar Parkı, Bayramyeri Meydanı ve Üçgen Meydanı'nda ise 1'er olmak üzere toplamda 13 noktada bulunan kameralar ile Denizli'nin güzellikleri tüm dünyadan izlenebiliyor.

Özellikle yurt dışından takip ediliyor 

Şehir kameraları www.denizli.bel.tr adresinde bulunan “Şehir kameraları” linkinden ve Denizli Büyükşehir Belediyesinin android ve ios mobil uygulamalarından takip edilebiliyor. Özellikle yurtdışından ve Ege'den çok sayıda vatandaşın ilgiyle izlediği şehir kamerası uygulaması büyük beğeni topluyor.

Denizli Kayak Merkezi ilk sırada

Şehir kameraları uygulamasında en çok takip edilen bölgenin 3 adet kamera bulunan Denizli Kayak Merkezi olduğu ifade ediliyor. Özellikle çevre illerden Denizli Kayak Merkezi'ne gelecek konukların öncelikle şehir kameralarından bölgeyi izlediği belirtiliyor.



İlginizi Çekebilir

Bahar aylarında yaşanılan soğuklardan etkilenen meyveler etiketlere yansıdı

Denizli’de geçtiğimiz günlerde bahar aylarında soğuklardan etkilenen meyve ağaçlarındaki verimin düşmesi ile fiyatlar yüksek seyrediyor. Pazara giden vatandaşlar, karşılaştıkları fiyatlar karşısında şikayet etti.

Denizli Devlet Hastanesinin yerine yeni hastane yapılacak

Sağlık Bakanı Prof. Dr. Kemal Memişoğlu, Denizli Devlet Hastanesinin yerine yeni bir hastane yapılacağının müjdesini verdi.

Marmaris açıklarındaki deprem Denizli'de hissedildi

Muğla’nın Marmaris ilçesi açıklarında meydana gelen 5.8 şiddetindeki deprem, Denizli ve ilçelerinde de kısa süreli paniğe neden oldu.

Cumhuriyetin ilk eğitim yuvalarından birisinin kül olması üzüntüye neden oldu

Denizli'de Cumhuriyet döneminin ilk eğitim kurumlarından biri olan ve bir zamanlar yatılı okul olarak çocuk sesleriyle şenlenen tarihi Ortaköy İlkokulu, önceki gün çıkan yangın sonucu kül oldu. Yangından 1 yıl öncesine ait ortaya çıkan görüntüler, ihmaller zincirini bir daha gözler önüne serdi.

Denizli için kuvvetli yağış uyarısı

Denizli, Afyonkarahisar ve Uşak çevrelerinde yarın beklenen yerel kuvvetli yağışların neden olabileceği olumsuzluklara karşı Meteoroloji Müdürlüğü, ani sel, su baskını, yıldırım ve yerel dolu yağışına karşı uyardı.

Acıpayam Halk Eğitim Merkezi kursiyerlerinin el emeği ürünleri görücüye çıktı

Acıpayam Halk Eğitimi Merkezi Müdürlüğü tarafından 2024-2025 eğitim öğretim yılı Hayat Boyu Öğrenme Haftası Etkinlikleri kapsamında kursiyerlerin yıl boyunca el emekleri ve göz nuru ile hazırladıkları ürünlerinin yer aldığı yıl sonu sergisinin açılışı yapıldı.

TÜM HABERLER