Denizli Valisi Altıparmak yerine, Giresun Valisi Karahan atandı
ACIPAYAMResmi Gazete’de yayımlanan Valiler Kararnamesi ile Denizli Valisi Ahmet Altıparmak merkeze çekilirken, Giresun Valisi Hasan Karahan ise Denizli Valiliğine atandı.
Vali atamalarına ilişkin kararname Resmi Gazete’de yayımlandı. Kararnameyle birlikte Denizli Valisi Ahmet Altıparmak, merkeze atandı. Giresun Valisi olan Hasan Karahan ise Denizli Valiliğine atandı. Merkeze atanan vali Altıparmak, 15 Temmuz darbe girişimi gecesinden sonra FETÖ/PDY ile mücadelede etkin rol oynamıştı.
Darbenin ilk saatlerinde, trafik kazasında hayatını kaybeden Başsavcı Mustafa Alper, emekli olan Emniyet Müdürü Hüseyin Namal ve İl Jandarma Komutanı Albay Cengiz Yıldız ile koordineli çalışan Altıparmak, darbe girişiminin başarısız olmasında önemli etken olmuştu.
İlginizi Çekebilir
Denizli’de su seviyesi artan derelerde köprüler zarar gördü
Denizli’nin Acıpayam ve Çameli ilçelerinden geçen Kanlı Çay ile Karanfilli Çayı’nda yoğun yağış sonrası su seviyesi yükseldi. Taşkın nedeniyle bazı köprü ayakları zarar görürken, köprüsüz yollarda ulaşım durma noktasına geldi.
Denizli’ye kuvvetli sağanak ve gök gürültülü yağış uyarısı
Meteoroloji Genel Müdürlüğü Denizli için kuvvetli sağanak ve gök gürültülü yağışlar nedeniyle sel, su baskını, yıldırım ve ulaşımda aksama uyarısında bulundu.
Denizli’de üç aracın karıştığı kazada 1 kişi ağır yaralandı
Denizli’de üç aracın kavşakta çarpıştığı kazada bir kişi ağır yaralandı.
Kereste makinesinden fırlayan parça işçinin ölümüne neden oldu
Denizli'de kereste fabrikasında arızalanan makineden fırlayan kereste kafasına çapan işçi yaşamını yitirdi.
Sosyal medyada tanıştığı mobilya ustasını öldüren genç tutuklandı
Denizli’de 3 çocuk babası mobilya imalatçısının kamyonetinde bıçaklanarak öldürülmesiyle ilgili gözaltına alınan şüpheli, emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi. Emniyetteki sorgusunda susma hakkını kullanan zanlı tutuklandı.
Denizli sağlık camiasının acı kaybı
Denizli’nin göz sağlığında dünyaca tanınan ismi olan Pamukkale Üniversitesi (PAÜ) Hastanesi Kurucu Başhekimi Prof. Dr. Volkan Yaylalı hayatını kaybetti.