Denizli Yeşilay Şubesinden Öğrencilere Seminer
ACIPAYAMCumhuriyet Ortaokulu öğrenci ve öğretmenlerine ‘’Zararlı Alışkanlıklardan Korunma Yolları ve Okul Çevre Trafik Güvenliği’’ konularında seminer verildi.
Acıpayam Talip Özkan Kültür ve Sanat Merkezinde verilen seminere İlçe Milli Eğitim Müdürü Raşit DUYSAK, İlçe Emniyet Müdürlüğünde görevli Komiser Yardımcısı Ömer ZÖNGÜR, Cumhuriyet Orta Okulu Müdürü İbrahim SÖNMEZ, Okul Aile Birliği Başkanı Naime UĞRAŞ, öğretmenler ve öğrenciler katıldı.
Güvenli Okul Güvenli Eğitim Projesi kapsamında Cumhuriyet Ortaokulu öğrencilerine ‘’İnternet Kullanımı ve Okul Çevre Trafik Güvenliği’’ hakkında İlçe Emniyet Müdürlüğünde görevli Komiser Yardımcısı Ömer ZÖNGÜR tarafından bilgi verildi.
Zararlı Alışkanlıklardan Korunma Yolları Konusunda Denizli Yeşilay Şube Başkanı öğretmen Arif YILMAZ ve Denizli Yeşilay Şubesi Basın Sözcüsü İl Sağlık Müdür Yardımcısı Dr. Sermet GÜNEŞ tarafından seminer verildi.
Seminer öğrenciler ve öğretmenler tarafından beğeni ile takip edildi.
Seminer sonunda Denizli Yeşilay Şube Başkanı öğretmen Arif YILMAZ, Denizli Yeşilay Şubesi Basın Sözcüsü İl Sağlık Müdür Yardımcısı Dr. Sermet GÜNEŞ ve İlçe Emniyet Müdürlüğünde görevli Komiser Yardımcısı Ömer ZÖNGÜR’e katkılarından dolayı çiçek takdim edildi.
İlginizi Çekebilir
Kalp kriziyle aşıyı eşitlemek kamu sağlığına zarar verir
Aşıların kalp krizlerini artırdığı ve mRNA aşılarıyla kalp krizi arasında bir bağ kurulmasının bilimsel olarak yanlış olduğunu belirtildi.
Denizli’de berber ve kuaförler arasındaki haksız rekabetin önüne geçildi
Denizli Berberler, Kuaförler ve Güzellik Salonu İşletmeciler Odası Başkanı Yakup Güleç, Türkiye’de bir ilki gerçekleştirerek bin 500 üyeyi yerli ve yabancı eğitmenlerle bir araya getirdiklerini belirtti.
Denizli’de filtre fabrikasını alevler sardı
Denizli’de bir organize sanayi bölgesinde filtre üretimi yapan fabrikada yangın çıktı. gökyüzünü kara dumanlar kaplarken, alevler itfaiye ekiplerinin saatler süren çalışmaları sonucu kontrol altına alındı.
Apartmanın çatısından düşen genç hayatını kaybetti
Denizli’de 7 katlı apartmanın çatısına çıkan genç, bilinmeyen bir nedenden dolayı aşağıya düşmesi sonucu hayatını kaybetti.
Denizli’nin gururu Toprak, 7 yaşında dünya üçüncüsü oldu
Denizli’nin 7 yaşındaki minik yeteneği Toprak Çınar Çon, İstanbul’da yapılan Dünya Dans Sporları (WDSF) Karayip Dansları Dünya Şampiyonasında 3. oldu.
Ünlü markalar uygun fiyatlarla Denizlilerle buluşuyor
Denizli'de haftanın 4 günü açık olan Cinkaya Alışveriş Merkezi dünyaca ünlü markaların üretim fazlası ürünleri vatandaşlarla buluşturuyor. Uygun fiyatları ve geniş ürün yelpazesiyle dikkat çeken alışveriş merkezi her yaştan vatandaşın uğrak noktası haline geliyor.