© Haber Acıpayam 2022

Denizli, gökkuşağı renklerine büründü

Denizli Büyükşehir Belediyesinin kış sezonu diktiği 4.5 milyon çiçek ile 1,2 milyon lale soğanı, baharın kendini hissettirmesiyle birlikte kenti gökkuşağı renklerine bürüdü. Özelikle laleler görenleri kendine hayran bırakırken, kartpostallık manzaralar vatandaşlar tarafından büyük beğeni topluyor.

 Denizli Büyükşehir Belediyesinin kış sezonu diktiği 4.5 milyon çiçek ile 1,2 milyon lale soğanı, baharın kendini hissettirmesiyle birlikte kenti gökkuşağı renklerine bürüdü. Özelikle laleler görenleri kendine hayran bırakırken, kartpostallık manzaralar vatandaşlar tarafından büyük beğeni topluyor.

Denizli Büyükşehir Belediyesi Park Bahçeler Daire Başkanlığının kış sezonu kent merkezine diktiği 4.5 milyon hercai, menekşe, karanfil, çuha ve aslanağzı ile 1 milyon 210 bin adet lale soğanı baharın kendini hissettirmesiyle birlikte çiçek açtı. Yılın dört mevsimi kendine has güzellikleri barından Denizli, baharın gelmesiyle birlikte bambaşka bir güzelliğe kavuştu. Kent merkezinde yer alan park, yeşil alan, meydan ve kavşaklar Denizli Büyükşehir Belediyesinin diktiği çiçeklerle gökkuşağı renklerine bürünürken, özellikle laleler rengarenk renkleri ile görenleri kendine hayran bırakıyor. Park ve yeşil alanları dolduran vatandaşlar ise kartpostallık manzaraların tadını çıkartıyor.

Denizli baharda bir başka güzel 

Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, baharın kendini hissettirmesiyle birlikte Denizli'nin başka bir güzelliğe büründüğünü belirterek, "Çamlık, Adalet ve İncilipınar Parklarımız başta olmak üzere birçok meydan ve yeşil alanlarımız görenleri mest ediyor. Günlük hayatın yoğun koşuşturması içerisinde bu güzelliklere tanık olmak ise hepimizi mutlu ediyor" dedi. Her yıl olduğu gibi bu yıl da Denizli'nin dört bir yanını rengarenk çiçeklerle donattıklarına dikkati çeken Başkan Osman Zolan, "Bu güzellikler Denizlimize çok yakışıyor” diye konuştu.

İlginizi Çekebilir

Yaşlı kadının şüpheli ölümünde torunu gözaltına alındı

Denizli'nin Acıpayam ilçesine bağlı kırsal mahallede darp edilmiş vaziyette hastaneye kaldırılan yaşlı kadın kurtarılmadı. Yaşlı kadının şüpheli ölümüyle ilgili olarak çelişkili ifadeler veren torunu gözaltına alındı.

Yaşlı kadın evinde ölü olarak bulundu

Denizli’nin Acıpayam ilçesine bağlı kırsal mahallede, 93 yaşındaki kadın evinde ölü olarak bulundu.

Yol yerine kaldırımı kullanınca cezadan kurtulamadı

Denizli’de, akan trafikte karayolu yerine yaya kaldırımı kullanarak trafiği ve yayalara vatandaşlara tehlikeye atan sürücüye toplamda 5 bin lira para cezası uygulandı.

Aydem Perakende ve Gediz Perakende yenilenen şubeleriyle müşteri deneyimini güçlendiriyor

Müşteri odaklı dönüşüm yolculuğu kapsamında 2023 yılından bu yana kapsamlı bir renovasyon programını hayata geçiren Aydem Perakende ve Gediz Perakende, yenilediği Denizli Bayramyeri Müşteri İlişkileri Merkezi'ni hizmete açtı.

Protein takibi yaparak çocuğunuzu büyüme geriliği ve hastalıklardan koruyabilirsiniz

Çocuklarda günlük protein ihtiyacının karşılanması için hayvansal gıdaların yanında bitkisel ürünlerlerle çeşitlendirme yapılmasını öneren Denizli Özel Egekent Hastanesi Diyetisyeni Cemile Gül, "Uzman kontrolünde protein miktarı takibi yaparak çocuğunuzu büyüme geriliği ve sık hastalanmalardan koruyabilirsiniz" dedi.

Bozulan gelin arabası yoluna çekicinin üzerinde devam etti

Denizli'de düğün konvoyunda arızalanan gelin arabasının yardımına yoldan geçen çekici yetişti. Gelin ve damadın içerisinde bulunduğu araç konvoya çekici ile devam etti.

TÜM HABERLER